65

Иванов

преди 7 месеца

Каква наглост руския военнопрестъпник да посредничи за мир но така е между терористите

64

Bormann

преди 7 месеца

Фидел Кастро свали подкрепяния от янките режим в Куба с 20 войника въоръжени със сопи и мотики. Това е защото тия 20тина бяха готови да умрат на мига за каузата. Такива печелят а разни евро-атлантици либерални пиддирази са готови да бягат за каузата както беше в Афганистан, Ирак, Сирия, Либия, Виетнам, Корея. В този ред на мисли, Израел е обречен защото те не са виксирани върху идеята за доминация както са Палестинците. Света няма да им позволи геноцид и Палестина трябва да ги бие само веднъж ;)

63

123

преди 7 месеца

Глей кво стана. Изведнъж, като по команда всички руски роби станаха ислямисти. Да ви напомня, че ислямистите се взривяват из цяла Европа с една едничка цел, да избият колкото могат невинни. Същите ислямисти организираха атентата в Сарафово. На същите ислямисти им обещават 40 девици, ако избият достатъчно християни. Същите ислямисти се настаняват в добре уредената ни Европа и си мислят, че ние сме длъжни да ги хрантутим и да се съобразяваме с варварските им традиции. Явно имате близки ценности.

62

Суека

преди 7 месеца

Имат преместват се в УКРАЙНА и създават НОВА ХАЗАРИЯ (за непознатите да потърсят за старата ХАЗАРИЯ и защо беше заличена в миналото) .

61

Посолството

преди 7 месеца

Ако арабчетста нападнат наистина Израел всичко ще приключи, но израялтяните ще могат да се нанесат по избор или в Украйна или в България. *** в южните територии около Сливен и Ямбол, българите в ивицата София, а всичко останало от тая прекрасна и благословена земя за богоизбрания народ

60

Ах

преди 7 месеца

В Мариупол беше избиване на цивилни, а тек сехопътна Опарация! Цивилните също. Не са уби_ти от Израел, а просто са загинали..сами!

59

До 63

преди 7 месеца

Германците са влезли и в части на града Сталинград! Имало е и боеве в града..в Берлин разбира се също. СССр са победили..

58

Чичо Манчо

преди 7 месеца

До Анонимен 56 Не ми е известно германците да са влизали в Сталинград и да е имало боеве по улиците , но щом казваш..Да не бъркаш с боевете в Берлин ?

57

Отговор

преди 7 месеца

Има. Газа е анексирана от Израел.

56

Има план

преди 7 месеца

Ще бръсне Арабите и ще ги цивилизова с тоягата!Мечетата на Меркел не вършат работа.

55

Public enemies

преди 7 месеца

Не точно, Путин направи Зеленски известен със своята офанзива :) Може да популяризира още някой ревлю страшно много.

54

Да бе

преди 7 месеца

В Израел е сухопътна Операция а те война ;) Нещо като Спецална Военна Опирация но без Санкции, Присъди, Възмущение и забрана на Израелски граждани и коли да влизат в ЕС..

53

до 54

преди 7 месеца

Не, изместиха хленчестото еврейче Зеленски. На Путин му дреме.

52

Ще анексира

преди 7 месеца

Нови територии? Защото САЩ смятат ме това е ОК!

51

Анонимен

преди 7 месеца

Палестинците ще се бият по чехли срещу супер модерната израелска армия.Ама ще я победят защото защитават земята си.Израел действа твърдо не както Вовата в Украйна.Вова жали укрите които са руснаци всъщност.Хамас ще дадат бой в градски условия и имат шанс да разбият израелците.При Сталинград 50 хиляди руснаци смачкаха 300 хиляди германци в боевете за всяка къща и улица.

50

Ами да

преди 7 месеца

Ще анексира Газа! И никой няма да ги осъди или канкционира! Даже медал ще им дадат за демокрация!

49

Public enemies

преди 7 месеца

Тези няколко хиляди сепаратистки групи и от едната и от другата страна изместиха Путин като топ новина от световните медии и е време руснака да предприеме нова офанзива ( Латвия, Литва, Южна Корея ) за да си върне лидерската позиция в новинарските емисии.

48

Анонимен

преди 7 месеца

Има план - ше бега бързо. Защото всички съседни държави се заканиха на Израел да го попилеят.

47

КаскетЯ

преди 7 месеца

ТаваришЧи каскети, това са новите опорки - РаССия не е нападала Украйна и Палестина не е нападала Израел! Венцеремос !

46

Анонимен

преди 7 месеца

Нали уж бяхте против войната, не подкрепяте нападението на Путин в Украйна? Ама щом подкрепяте евреите да нападат, значи подкрепяте войната и геноцида. Защо сте такива лицемери? Не е хубаво да се държите така, за душевното ви спокойствие и житейската ви философия. Може целият ви свят да се срути.