79

Алекс

преди 7 месеца

Ако ротацията не се получи,Мария Габриел ще може да започне работа като стюардеса.Натрупа доста опит.

78

Иван

преди 7 месеца

Ясно, пак ние плащаме. НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА! А за болните няма пари за лекарства!

77

Кой

преди 7 месеца

Кой плаща самолета,ние българските данъкоплатци,те си навирили у,я отишли там и сега чакат народа ни да плаща.утре ще реват за големи пенсии,а ние с 40 години стаж 500.00 лева, за кого работи българина,за такива дето ще вземат пенсии от там и България ли?съветвам деца и внуци да отиват в чужбина,това не е България на Левски, Ботев, Вазов и т.н.

76

Анонимен

преди 7 месеца

Аве Гаргамел защо си мисли, че единствената работа на външен министър е да го играе стюардеса? Няма ли по важни приоритети?

75

Знанието

преди 7 месеца

Филистимци са древен народ! А палестинците са нехора които се наричат така понеже се срамуват от произхода и прадедите си макар, че ги копират във всичко от време оно! Колкото и да си сменяш името няма да се промениш докато не си смениш потурите, пример за това са сегашните така нарени турци!

74

Анонимен

преди 7 месеца

Кризисен ПР на сглобката, за тяхно съжаление с отрицателен ефект!

73

Анонимен

преди 7 месеца

Едно нещо не разбира русофила.Че да емигрираш на Запад е глътка въздух.А не окончателно заминаване.Тук не се диша от държавни чиновници мутри.Овладели държавата след мутренския криминален период на миналия век

72

Анонимен

преди 7 месеца

Кой от мигриращите българи е отишъл под заповед на Запад, бе ментак...Я си коригирай глупостите които ръсиш .

71

Анонимен

преди 7 месеца

Фо 81 а не до До 79...Посочим , кои от мигриращите българи на Запад са отишли под чужда заповед???

70

Анонимен

преди 7 месеца

До 79...Посочим , кои от мигриращите българи на Запад да отишли под чужда заповед???

69

Анонимен

преди 7 месеца

До 76....Кое ,,да става в България".?...Това дето става в България не е спирало от 34 години Пропадане яростно към дъното.На тебе ако ти се умира в потъващ кораб умирай.

68

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 79-А ти си написал голяма глупост!!!

67

Анонимен

преди 7 месеца

По голям антисемит от русофила няма.Дори Хитлер е пращал вагони за евреите .Тия ги призовават да гинат там .Голямо лицемерие.

66

SS

преди 7 месеца

Тарикатите напуснали Бг сега се сетиха за нея !И знаете ли ,ако утре (не дай боже ) стане нещо отново ще избягат .

65

SS

преди 7 месеца

До 80 Е ти що не умря от глад бе ? Аз ходих по горещи точки по света тогава като наемник в ЧВК. Но винаги съм се връщал защото имам жена и малко дете (тогава) Можех да емигрирам и да се установя където си поискам .Дори си доведох през 92 год жена от Югоизточна Азия .Наскоро празнувахме 30 год откакто сме женени .

64

Анонимен

преди 7 месеца

На всички копейковци , Митрофанова им праща безплатно военен руски транспортьор за евакуация..И денонощен телефон за връзка .Разбираемо е , че с копейките които получават , не могат си плати и билетите за Каспичан.За това Путин широко отваря руската си душа И ги призовава , с нов договор , за временно служещи в руската армия за 25 години.Да изкупят вината си...хихихихихи

63

Анонимен

преди 7 месеца

Русофилите имат денонощен телефон за връзка с руското посолство за евакуация.До сега няма ни един.За Коста Копейков има специална покана и нова длъжност.Рубльов.За заслуги антибългарската му кампания и цялостна политическа дейност.

62

Анонимен

преди 7 месеца

Ах! Марийка синправи евтин и незасшужен PR

61

Анонимен

преди 7 месеца

До 72 - Ако не бяха заминали тези българи, в края на 90-те щеле да има умрели от глад! Милион и половина емигрираха между 92-а и 2000-а и пал имаше масивна безраблтица и мизерия.

60

Анонимен

преди 7 месеца

До 73....Комунистически плевел като тебе трябва да знае , че щом си се предал на руска пропаганда ти вече не си българин а руснак.Кскво правиш тук , след като твоите събратя в Русия воюват.Митрофснова ти е предоставила денонощен телефон за евакуация.Путин ти прашец военен самолет да те прибере.Без пари.Щото си беден българин.