118

запознат

преди 7 месеца

Много сложно става за Израел.Ако предприеме масивна атака в Газа първо жертвите ще са много и от двете страни.Второ:арабските държава определено ще подкрепят палестинците и ще стане още по голям проблем.Между другото всички са единодушни че Русия има потенциала да усмири страните и то не със сила а с дипломация.Смятайте какъв авторитет има..

117

Та по темата

преди 7 месеца

Евреите неразбрали кои проникнали, база щели да строят. От главният им щаб Халеви казал слабостите, ама дали това са всичките? Увереност в дистанционното наблюдение. Неспособност на разузнаването за овладяване на ключови канали. Съсредоточаване на една погранична база( сега това което пак ще правят)

116

Закривай израел!

преди 7 месеца

Вън ционистите!

115

Та по темата

преди 7 месеца

Евреите нерабрсли кои пробикнали база щели да строят. От главният им щаб Халеви казал слабостите, ама дали това са всичките? Увереност в дистанционното наблюдение. Неспособност на разузнаването за овладяване на ключови канали. Съсредоточаване на една погранична база( сега това което пак ще правят)

114

Анонимен

преди 7 месеца

Та както казах отивай на психиатър докато още можеш укропитек.

113

Анонимен

преди 7 месеца

124 Както виждаш на руснаците не им трябват нацисти като теб. Буквално психясалите укронаците ги праскат ракети. Ме си мисли че ще живееш дълго.

112

Анонимен

преди 7 месеца

От главният им щаб Халеви казал слабостите, ама дали това са всичките? Увереност в дистанционното наблюдениеНеспособност на разузнаването за овладяване на ключови каналиСъсредоточаване на една погранична база( сега това което пак ще правят)

111

До 122

преди 7 месеца

Цяла Русия е една голяма психиатрия.

110

Анонимен

преди 7 месеца

Евреите даже не знаят кои са проникнали в северната част, база щели да строят.

109

Анонимен

преди 7 месеца

Някой май е за психиатър.

108

До Лагрестин

преди 7 месеца

Рош - Рус (Русия) Мосох - Москва (там е Кремъл), Тувал - република Тува (родното място на Шойгу, военния министър). Всичко съвпада - дори предсказанието, че евреите ще имат собствена държава, каквато те имат едва от 1948 г.

107

Лагрестин

преди 7 месеца

До АнонименЕдна поправка:Пророчествата за които говориш са от книгата на пророк Йезикиил,глави 38 и 39.Обаче дали Рош/Рос,Мешех/Мосох и Тувал са свързани с Русия,това не е много ясно.Уточнено е само,че тези народи се намират в северните предели,в земята на Магог,а че въпросният Гог е техен водач.

106

Глава 38 - Йезекийл

преди 7 месеца

1. И биде към мене слово Господне:2. сине човешки, обърни лицето си към Гога в земя Магог, към княза на Рош, Мешех и Тувал, изречи против него пророчество3. и кажи: тъй говори Господ Бог: ето, Аз съм против тебе, Гоге, княже на Рош (Русия), Мешех (Москва) и Тувал (Тува)!4. Ще те върна и ще туря халка на твоите челюсти; ще изведа тебе и цялата твоя войска, коне и ездачи, всички добре въоръжени, голямо пълчище, в брони и с щитове, всички въоръжени с мечове,

105

От 117

преди 7 месеца

Извинявам се, не на пророк Йеремия, а на пророк Йезекийл. Глава 38, стихове 3-6.

104

Анонимен

преди 7 месеца

В книгата на пророк Йеремия е предсказано, че Русия ще нападне Израел. Който не вярва, нека сам да си я прочете. Там пише: "Така казва Господ Иеова: Ето, Аз съм против тебе, Гоге, княже на РОС, МОСОХ и Тувал,персийци, етиопяни и ливийци Гомер с всичките му войски, дома на Тогарма от най-далечните страни на север с всичките му войски и много народи с тебе.., глава 38:3-6

103

94ти,

преди 7 месеца

смени си клавиатурата, ако не ти работи Caps Lock. To и без него дрънкаш небивалици. Стана ми интересно, кой въобще ти е сложил 5 плюса.

102

Анонимен

преди 7 месеца

114 от гестапо ли пишете?

101

Анонимен

преди 7 месеца

Проектът Палестина се закрива.

100

Анонимен

преди 7 месеца

112 това си коментарите на което Фюрерът би изръкопляскал

99

Анонимен

преди 7 месеца

Май се задава поредна световна война!