25

АВТОРЪТ-КАТА

преди 15 години

Къф е тоя цвят ЛИЛА ЛИ ли е или ЛА бе да ва р.ъ.г.а.т. калинките *** много сре изцвъкани бе писна ми от о.л.и.г.о.ф.р.е.н.и.ч.н.и плюнчещи се неграмотници. И аз съм неграмотен ама не пиша статии да ми ги четат хортата най много някое коментарче тук-там

24

STIX

преди 15 години

Е,братче,това беше МНОГО ДОБРО!!!!!Изби рибата....ха ха ха....БРАВО!!!!!!!

23

№17

преди 15 години

Похвално е, че гледаш на живота откъм хубавата му страна,Viky.искам само да уточня, че моя близка бе женена цели три години за иранец.....в крайна сметка нещата завършиха като в книгата "Не без дъщеря ми" на Бети Махмуди...ще видиш на какъв "пиедестал" са издигнати майката и дъщерята там....робини в златни клетки.

22

преди 15 години

nie v bg ne sme mn daleche ot tyah po mantalitet..

21

преди 15 години

kato svyr6i nefta 6a sa opravqt :)ako do togava ne gi opravqt bombite

20

Viki

преди 15 години

Само не мога да разбера защо след като идеята идва от Иран трябва всички групово да оплюват.Аз съм християнка но не бих отказала подобна кола:) А кой колко е изостанал - моля некомпетентните не ппишете глупости.Независимо от пещерните ви представи за ислямското общество Иран е страната,в която жената и майката са издигнати на пиедестал и изобщо абстрахирайте се от простотиите,които се пишат за терористи,за хора,които убиват децата си само защото са момичета и т.н.-в това няма капка истина но световната история е доказала,че няма по-лесно от това да се манипулира мнението на невежите.

19

преди 15 години

На снимката липсва жена облечена в бурка .Останалото е просто не добре предадена ,достоверно новина .

18

№15

преди 15 години

Прав си, 17, те са си много цивилизовани хора. Вярно,че се женят за първи братовчеди и си правят уродливи деца, ядат на земята и ОТ земята направо с пръсти. То, цивилизация не е само да може да направиш 100-200 ядрени глави или сексистки автомобила.Да, не съм била в Иран....и не желая никога да бъда. Там не е за нормални хора, а за болни мозъци, промити тотално от Корана.

17

azurpanian

преди 15 години

#15 - отиди в Иран , разгледай как са нещата. Като се върнеш , тогава дай коментари, кой е далеч от цивилзацията. По-далеч от Бг няма !!!

16

Emil

преди 15 години

Мехмет прав си брат...Иран са люлката на цивилизацията затова е една от най-изостаналите страни в света..Америка " ряпи да яде". Докога мюсюлманите ще дърпат света надолу ??

15

преди 15 години

Не мога даги разбира тия хора от ислямските държави, защо са толкова коренно различни от целия останал свят и толкова далеч от цивилизацията!?

14

преди 15 години

освен това ,че иранските автомобили ще бъдат с ламарини вместо стъкла от Байряма насетне на иранските лейдита ще бъде абсолютно забранено да карат автомобили, снабдени със скоростен лост- навявало греховни помисли......

13

Vanko

преди 15 години

Кое е смешното в алармата за спукана гума? А бакбея ме остави безмълвен.

12

преди 15 години

а сега по сериозно...не може все пак всички жени да карат SLK,CLK,S-class и т.н.....трябва да има и такива коли... :)

11

Gaskoing

преди 15 години

'Ще бъде инсталирана и аларма, известяваща за спукана гума' ha ha ha

10

mehmet-haskovo-turci

преди 15 години

Amerika, rqpi da qde.

9

trofi

преди 15 години

нали са ни братя иранците, кво им са нервите,браво...

8

преди 15 години

прозорците ще бъдат заменени с листова ламарина, за да не виждат жената!*** и новината!

7

преди 15 години

kwo e twa jiwotno we?!?!?!?!?

6

Az

преди 15 години

Идеалната кола за Ирина Флорин-ако все още някой я помни!