57

боб

преди 7 месеца

Един полицай получил Нобелова награда за това че обединил разстояние и време в едно: казал на един затворник : - ще копаеш от тук до обяд...

56

Анонимен

преди 7 месеца

Първо това са произволни цифри на едно поръчково екотолибанско псевдопроучване, а целта е да шокира тълпата. Второ бури, наводнения, горещи вълни и суши винаги е имало и ще има, това че се били увеличи последните години е лъжа. Истината е че с всяка следваща година жертвите от природни бедствия намаляват, а в миналото е имало многократно по-тежки катаклизми.

55

Bormann

преди 7 месеца

Това се казват новини за "кликване" и нищу повече....

54

Анонимен

преди 7 месеца

На фона на това засаждането на дървета струва стотинки! Но никой не го прави, вместо това едни тлъсти чиновници прибират пари за въглеродни емисии в джобовете си! Никой, който не е посадил поне 1 дърво няма право да говори за климатични промени!!!

53

ЗАЮВАТА ДУПКА

преди 7 месеца

ЕТО ЕДНИ РАЗУМНО ИЗРАЗХОДВАНИ СРЕДСТВА ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ НА КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ, ЩЕТИТЕ ОТ КОИТО СА САМО 7 ПРОМИЛА ОТ БВП. Я ДА ИЗСЛЕДВАТ КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ ПРЕДИ 3500 ГОДИНИ КОГАТО "7 ОХРАНЕНИ КРАВИ ИЗЛЯЗОХА ОТ НИЛ,А СЛЕД ТЯХ 7 МЪРШАВИ И ГИ ИЗЯДОХА"!!!...

52

НАРОДА

преди 7 месеца

300 милиона в европа се загрижили за 8 милиарда по света , дето не им пука . много прости дето войдисват на акъла на алчните хамериканци. абе въобща това са големи простотии за наивници

51

шмatka

преди 7 месеца

Да ги плащат тези,които ги правят!

50

КаскетЯ

преди 7 месеца

По добре ще да е да напишете статия, (ако наистина сте журналисти а не ***) колко печелят тарикатите дето плашат света с климатичните проблеми! Климатични промени има от както света съществува, те не са започнали от вчера !

49

noFreeman

преди 7 месеца

по-големи глупости не бях чел...

48

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 60 - скоро. Ако ги оставим тия да си разиграват коня всичко ще искат да плащаме с "въглеродни кредити"/емисии. Най-вече яденето на боб.... Майтапа настрана - в Ирландия "съкратиха" едни кравеферми точно заради това. Еко-'жендърите мразят хората и ако им се разреши, ще ни върнат в каменната ера. Ходи разправяй че човечеството има толкова влияние на климата колкото една муха влияе на влака от София до Бургас. Ама нали си мислим че сме голяма работа....

47

Бай Дрън

преди 7 месеца

Ако 9 човека се иззссеррат и десетият тръгне да чисти след тях, няма да им насмогне. ВЕИ хубаво, само дето никой не казва, че реално те имат почти същия въглероден отпечатък, ако се проследи целият цикъл. Сега ще правим Водород в Стара Загора. А знаете ли колко енергия изисква това и колко вода ще заминава? Защо? За кефа на някои еврогендъри, да се бият в гърдите, колко екологични са страните им! Затова ли тук изнесоха заводите за биодизел и рапицата стана национален продукт?

46

Пенсионер

преди 7 месеца

До Йоско 42 Йоско , никой нищо не им плаща. Те толкова си могат.

45

Дядо Соци

преди 7 месеца

Значи бури , урагани , земетресения, вулкани са основни виновници за климатичните промени , а не толкова човешката дейност и колите.

44

Бай Дрън

преди 7 месеца

А относно климатичните промени, те винаги са съществували. От времето на динозаврите знаем това. Теоретично нищо не можем да направим. Най-малкото защото, тия дето биха направили нещо, са едва десетина процента от населението на Земята.

43

Бай Дрън

преди 7 месеца

Добре, че има и такива добри люде, да изчисляват загубите ни. Сега да дойдат да изчислят и колко губя аз на час в България, работейки за феодала.

42

Ти да видиш..

преди 7 месеца

Проф. Витански ли изчисли загубите ?

41

Климатични промени

преди 7 месеца

До антиИдиотите: съществуват само във ваксинираните мозъци на евро-атлантическите 3-тополовци

40

Анонимен

преди 7 месеца

50, козяците страдат много повече, обещавам ти, заедно с жълтокривозъбите си приятелчета от сатанисткия остров, и те страдат за нас, много!

39

Мутрофанова

преди 7 месеца

Руските олигарси и приятели на Путин- Мордашов,Чорни,Милер, Усманов,Дерипаска, Викселберг, Микелсон,Ротенберг ,Абрамович,Авен са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин.

38

Христо

преди 7 месеца

Много широк годишен диапазон-от 60 до 230 милиарда , годишно,яки климатични промени и проблеми!