53

Анонимен

преди 7 месеца

Евреите след 2та Световна война сключиха договор с палестинците и със злато им платиха територията на Израел. С кораби пренасяха почва и превърнаха пустинята в кибуци и РАЙ. Световната Здравна Организация, Европа, Израел и арабски държави наливаха с милиарди помощи за палестинците. Хамас се отрекоха от договора на прародителите си с евреите и извършиха зверства над гражданите на Израел ! Русия, Иран и Китай снабдиха джихадистите с оръжия ! Всички въвлечени в този тероризъм ще бъдат наказани !

52

Ал Бунди

преди 7 месеца

До 999..ко да ти кажа..добри въпроси задаваш. Истината е, че Хамас хванаха по бели *** армията и разузнаването. А сега, като обуха гащите, да видим какво ще последва... Бени Ганц го каза още в събота вечерта-'' За всяка разплакана наша майка, ние ще разплачем хиляда''.и като гледам как за два дена събраха светкавично 300 000 резевиста(да гледа *** и да се учи че за да вдигне толкова щика не му стигна една година) съм склонен да вярвам, че откъмто Газа ще се носи миризма на леш...

51

Анонимен

преди 7 месеца

До 59... Палестина е частично призната държава в Близкия изток. Тя претендира за територията на Западен бряг на река Йордан и ивицата Газа с източен Йерусалим, които са под фактическия контрол на Израел////Само, че ивицата Газа не е под контрола на Израел от 2005г.Западният бряг е с автономия и би трябвало ивицата Газа да е част от тази автономия, но тя не се подчинява на никой. Дефакто независима държава

50

Кефи

преди 7 месеца

ме как ЕС се чуди дали да продължи с помощта за Палестина. Единият еврокомисар казва прекратяваме, другият продъжаваме. Само не разбирам защо ЕС трябва да подпомага тия джихадисти? Дано Израел ги смачка без остатък! То може би и така ще стане.

49

Анонимен

преди 7 месеца

Държавата Палестина е частично призната държава в Близкия изток. Тя претендира за територията на Западен бряг на река Йордан и ивицата Газа с източен Йерусалим, които са под фактическия контрол на Израел. Независимостта на държавата е обявена на 15 ноември 1988 г. от Ясер Арафат в Алжир.

48

ТОПЛАТА ВРЪЗКА

преди 7 месеца

Русия,Иран,Хизбула, Хамас....

47

5000 РАКЕТИ СРЕЩУ

преди 7 месеца

Израел...джихадистите си отвориха пътя към ада....

46

Активист

преди 7 месеца

Пишат за намесени "сирийски активисти". Ако някой пусне граната срещу президентството, дали ще бъде активист?

45

Анонимен

преди 7 месеца

Драги русофили, колкото и да поддържате терористите от ХАМАС знайте че те ще бъдат ликвидирани, а след това ще бъде ликвидиран и фашисткия режим в Москва. Времето на империята на зверовете изтича.

44

Анонимен

преди 7 месеца

СЛЕД КАТО 30 ПРОЦЕНТА ОТ ИЗРАЕЛЦИТЕ ОБВИНЯВАТ СОБСТВЕНИТЕ СИ ВЛАСТИ ЧЕ НЕ РАБОТЯТ ДА ИМА ТРАЕН МИР И ДОКАРВАТ ДО ОТЧАЯНИЕ ПАЛЕСТИНЦИТЕ, КОЙ Е ПРАВ? жВЕЙТЕ ПЕТ ДНИ В АНКЛАВ-КОНЦЛАГЕР КАТО ЗАТВОРНИЦИ В КОЛУМБИЙСКИ ЗАТВОР.

43

Анонимен

преди 7 месеца

ЗНАЧИ иРАН НЕ МОЖЕ ДА ИМА АТОМНО ОРЪЖИЕ А иЗРАЕЛ МОЖЕ, ПАЛЕСТИНЦИТЕ НЕ МОЖЕ ДА СТРЕЛЯТ, ЕВРЕИТЕ МОЖЕ, РАВНОПРАВИЕ....ПАЛЕСТИНЦИТЕ НЕ МОЖЕ ДА БУТАТ ИЗРАЕЛСКИ КЪЩИ С БУЛДОЗЕРИ ИЗРАЕЛЦИТЕ МОЖЕ

42

Анонимен

преди 7 месеца

ЛЪЖЕ СЕ ЧЕ АТАКАТА Е НЕПРЕДИЗВИКАНА, ПРЕДИЗВИКАНА Е С МНОГОБРОЙНИ АТАКИ, ЕЖЕГОДНО, ПОНЯКОГА ЕЖЕМЕСЕЧНО И ЕЖЕДНЕВНО...

41

Анонимен

преди 7 месеца

НЕМЦИТЕ ИЗБИВАТ ЕВРЕИТЕ И ГО ОТНАСЯТ АРАБИТЕ... ЧЕСТНО БЕШЕ ИЗРАЕЛ ДА СЕ СЪЗДАДЕ В ГЕРМАНИЯ КАТО РЕПАРАЦИЯ ЗА ВОЙНАТА.

40

До Териториален

преди 7 месеца

Само дето са се пробвали вече и то не веднъж и не им се получава .

39

Анонимен

преди 7 месеца

През последните години Израел непредизвикано редовно обстрелваше Сирия. Едва сега от Сирия има отговор при това минимален.

38

Анонимен

преди 7 месеца

Е не , ще ги гледат ! Един Ливански пост също удариха от който се стреля по Израел. Колкото да са наясно че няма да позволят някой да се възползва докато атакуват Газа

37

Анонимен

преди 7 месеца

До 999 Пак търсите под вола теле. Същите глупости ги пишехте и на 11.9.2001 Антифа не спи.

36

До Териториален

преди 7 месеца

Арабската лига била над 400 мил. Само че Израел никога не е бил сам. Зад тях винаги са САЩ. Може и да изоставят Украйна (което е и целта на Русия и явно Хамас са подкокоросани от тях), но Израел- никога!46422

35

999

преди 7 месеца

,, Израел има право да се защитава."Но...няма никакво обяснение как толкова много дронове и ракети са попаднали в ивицата Газа и как нападателите на Хамаз са попаднали в Израел?Как бойците на Хамаз влязоха в Израел без да бъдат открити?Как и по какъв начин големи количества оръжия влязоха в Палестина през Израел,без да бъдат открити?Защо палестинците ще провокират собственото си унищожение,като атакуват Израел,когато Хамаз няма изгледи да победи Израел?На тези въпроси няма официален отговор.

34

нн

преди 7 месеца

Незабавно изпълнение на Резолюцията на ООН от 1947. Евреите създадоха своя държава, да се създаде и арабска в Палестина. Израел да напусне окупираните територии, палестинска държава и всичко си отива на мястото.