52

Анонимен

преди 7 месеца

Не стига, че цените на всички млечни продукти са надути до безкрай, ами са и некачествени.

51

Аноним

преди 7 месеца

Наказаните са все куповачите.никой не ги е молил да купуват.Тяхното е вече лакомия !

50

Наблюдател

преди 7 месеца

Ако беше в Западна държава щяха да им отнемат лиценза и да ги затворят но понеже са хора на БОЙКО продължават да трият хората и си плащад за да си затварят очите.

49

НИТО

преди 7 месеца

СИРЕНЕ ,НИТО КАШКАВАЛ СА ОТ МЛЯКО С-ПЪЛНИ ПОМИЙ НИ ХРАНЯТ-ДА СИ ГИ ЯДАТ ПРОИЗВОДИТЕЛИ И ПРОВЕРЯВАЩИ-НЯМА ДА ХОДИМ ДА ГЛАСУВАМЕ-ДЪРЖАВАТА Е СРИНАТА

48

Преподавател

преди 7 месеца

Отдавна в тая държава трябваше да изгорим приказките за хитър Петър. От малки сме закърмени как се лъже, и интересното е че никой не бяга от тези уроци.

47

Анонимен

преди 7 месеца

Аз като казвам, че в тая държава няма никакъв контрол, не се лъжа, ама хич. Даже и имената на марките не оповестиха. Само за Маджаров и Саяна нещо се чу.

46

кайзер созе

преди 7 месеца

Ами когато Агенцията по храните не си върши работата, се налага други да го правят. Били компреметирани пробите - да се самосезират тогава и да изследват същата партида. Какво има да го увъртат ?

45

ПолУжението

преди 7 месеца

Никакви наказания ! Даже трябва да им се дават награди за " иновации" в млекопреработването ! Награди като миризливи л.*** , от престояла септична яма. Абсолютен провал на държавата България ! Дори истински хляб вече няма !!! Ядем нещо като мека дъвка м без вкус, без мирис, без надежда за оправяне ! Честита промяна ! Тя донесе милиарди в джобчетата на Про100 Киро, Кокорчо, Боко, Пинокио, Лена Парапетова, някакъв Лорер....! Отврат !

44

Шопендар

преди 7 месеца

Ето това е абсурдистан.плащаш си и продължаваш да продаваш л...йн.а,а народа ги яде и плащана тия тунеядци заплати да го защитават

43

Анонимен

преди 7 месеца

Ганеца, досега Слави и копейки не са управлявали, а ти твърдиш, че ядем ***. Кой ли е виновен тогава?

42

Анонимен

преди 7 месеца

ФСИЧКИ СЕ ФЦЕ ЗАТОВА Е ТАКА

41

Анонимен

преди 7 месеца

Е сега наши хора са...

40

Ганеца

преди 7 месеца

Ганеца не му пука какво яде, и затова и всички храни са пълни с химия и отрови. Вместо да протестира и да си търси правата, гласува за чалги, Слави, копейки и руски патриоти. И после България в топ 10 по смъртност в света. Мре яко като го фане рака.

39

Анонимен

преди 7 месеца

Без наказания за овчето сирене с краве мляко" - то щеше да е чудо, ако имаше наказани

38

Анонимен

преди 7 месеца

Вие като си купите вафли "Чайка", да не би да има чайка вътре?

37

Разсъждаваш

преди 7 месеца

Жалко! С такива действия се съсипват както коректните производители, чрез нелоялна конкуренция, така и българските производители като цяло заради намаленото доверие към произвежданото от тях (в сравнение с вносните продукти).

36

Анонимен

преди 7 месеца

Всички са в кюпа. Поне да пише овче сирене с 50% овче мляко, с главни видими букви. Или овче сирене с 20% овче мляко, 70%, 100% овче мляко и прочие. Щото сега всичкото го водят овче сирене, пълк вътре може я да има 2% овче мляко я по-малко.

35

мак

преди 7 месеца

Т.е. позволяват да лъжат потребителя безнаказано, и не само що се отнася до храните. Държава та дрънка. За овчо-краве сирене както и да е, но си представете, че произвеждат уж безглутеново с глутен, уж безлактозно с лактоза. Как да го разберат болните?

34

селянин

преди 7 месеца

да ви светна от овче млеко се вари и убава ракия

33

АНОНИМЕН

преди 7 месеца

Кой каза, че няма наказани.Наказани сме ние потребителите,защото плащаме по-скъпо за нещо, което всъщност е нищо. Цялата ни държава е такава.