84

Анонимен

преди 6 месеца

Когато убиеш човек и не си бил пиян или надрусан, а просто изр.д, това по-малко убиец ли те прави...МВР, меката на безмозъчните нещоправци.

83

преди 6 месеца

Трудова злоуполука, докато пръска любоф оф оф на задна в аварйната лента, поне триъгълника да беше сложила. Като е завършила Туризъм не са ли я учили на безопастност докато обслужва чужденци

82

Анонимен

преди 6 месеца

Хората не спазват правила в Германия с жилетка зад мавтинилата и чакаш помощ, триъгълника също е поставен. Истината е не затвор, не глобите, а образованието, правилата и култура. Жалко за момичето. Не подценявайте правилата!

81

Анонимен

преди 6 месеца

В нормална държава хората се возят на влак и карат колелета (вкл. Електро)Само там всеки като луд лети по разбитите пътища

80

Сата НАТО

преди 6 месеца

4 гъски нагъчкани във Форд Фиеста си е доста симптоматично... Нормален човек ползва фиестата за максимум двама човека и то само на градско. Чекири човека в поло, фиеста или чинкуеченто на магистралата си е лудост или *** - изберете едно от двете.

79

Сата НАТО

преди 6 месеца

В една нормална държава този след 2 рия фиш вече щеше да е без книжка. -----///----- Глупости. Никакви сериозни нарушения няма човека, това са пълни тъпотии, което са написали. Подозирам даже, че полицаите са му подправили пробите. А малката дали изобщо се е сетила да си надене светлоотразителна жилетка, за да се вижда, че съществува? Май по-скоро се е борила за приза на Дарвин.

78

Всички

преди 6 месеца

Сме служители на нека Мирела и г ьцките наркомани

77

адвокат Тенев

преди 6 месеца

Смърт - убийство по невнимание 15 - 20 год.трудов лагер. В случая с този дрогиран и под въздействието на алкохола - 30 год.трудов лагер,конфискация на имущество и завинаги без книжка....

76

Съдебната система

преди 6 месеца

Не работи

75

Вие сте болен!

преди 6 месеца

До Не пишете глупости. Обвинявам такива като вас за разрухата на обществото ни.

74

Анонимен

преди 6 месеца

Всеки който чете трябва да си купи спрей за спукана гума и да има резервна със светещ триъгълник от бензиностанцията и да не престоява в аварийната лента много за да избегне риска от нещастие. Моля, престоявайте зад мантинелите и без това хората в държавата да малко.

73

преди 6 месеца

То е ясно какво е щяло да и е бъдещето. Завършила туризъм. Раздава любоф оф оф на задна по аварийните ленти

72

преди 6 месеца

А дали не е загинала на работното си място по време на работа? Трудова злоуполука? Щото триъгълник на 150м и светло отразителна жилетка липват

71

БЪЛГАРИЯ

преди 6 месеца

Защо давате правомощия на разни *** да управляват камиони след нарушения на правилника и наказателни постановления ? Това не е ли нарушение на Закона ? А на разни *** защо им разрешавате да управляват МПС-та без книжки ?

70

Анонимен

преди 6 месеца

От трезвени, но изпреварващи неправилно, загиват 20 пъти повече, но ганьовеца иска да вика смърт за маргиналите, иначе ще трябва да сложи въжето на себе си.

69

Анонимен

преди 6 месеца

Как е възможно да се допуска такива шофьори с толкова нарушения да шофират тежки камиони? Леката кола е оръжие в ръцете на пияния, а камиона е като бомба, там едно прегряване на спирачките е достатъчно да стане голям проблем и не трябва да се позволява на пияници да се качват в камион.

68

Observer

преди 6 месеца

В една нормална държава този след 2 рия фиш вече щеше да е без книжка. А пък дрогиран и пиян завинаги забравя за професия шофьор. Жалко за невинното момиче. Лека му пръст. Тоя из.р.од дори няма и да трепне от това което е причинил на нея,родители,познати. Чак ми се пълнят очите от гняв, но....тия и подобни истории са всекидневие в държавата ни. Жалко а пледираме че сме част от Европа и сме цивилизоени. Не..НИЕ сме тълпа от най изостаналата част на света!!!!

67

Закон на Мърфи

преди 6 месеца

До Крайно време е ...Нека да е по просто да няма значение дали си пил или дрогиран убиеш ли у зандана щото какво като не си и ми затриеш близките по леко ли ще ми е че на трезва глава ги е избил някой ***.

66

Издънкова

преди 6 месеца

Ами явно не долавяте смисъла на това което казах и ще го обясня по просто!Карате по магистрала има дупка и да не влезете в нея я заобикаляте много е просто не влиза в скоростната дясна лента и да засече някой депутат.Заобикаля в аварийната лента дупката.Никога не съм оправдавал карането в аварина лента !!!Дясната лента е силно амортизирана и заради това карат в аварийната лента!!!Това не е правилно и е абсолютно недопустимо!!! Лошите пътища също са фактор за ПТП както и инфраструктурата.

65

Крайно време е ...

преди 6 месеца

Крайно време е в България да се върне смъртното наказание за всички пияни и дрогирани убийци !!!!!!!!