30

Advokat

преди 7 месеца

"тази нощ" беше преди 2-3 дена вече

29

Анонимен

преди 7 месеца

Браво... Трябва арабите да научат че ще ги посрещаме с куршуми и да бягат обратно към Саудитска Арабия...

28

Smart dude

преди 7 месеца

Тая новина се върти вече няколко дена,и има само 37 коментара.А това означава само ЕДНО.Че се търси инфо по случая от всякъде.Дори и от медийните коментари.

27

Христо Христов

преди 7 месеца

До alah/23 "България да затваря борда с турция, стига вече, западна Европа на нищо не прилича от тия мюсюлмани" - Цамо про'с'таците като ТЕБ ги интересува Западна Европа?

26

Христо Христов

преди 7 месеца

Соломон Паси?

25

Питам

преди 7 месеца

Колко дни ще ни пробутвате тази новина ?

24

Анонимен

преди 7 месеца

Няма как да е съвпадение. Този или е с свързан с Хамас директно, или внася терористи през България. Щом са били маскирани - това не е някаква криминална организация, те по друг начин си вършат нещата.

23

Анонимен

преди 7 месеца

Не е вярна информацията .Как разбраха какъв пол е и раса е индивида .Ами ако не се е определял като мъж ?Ами ако не е се е определял като друга раса .

22

Анонимен

преди 7 месеца

Путин го е застрелял. Или някой от Хамас, ама Путин е виновен!

21

Purrrr

преди 7 месеца

Либералните в Европа да си взимат джихадите в техните домове, ние нормалните хора не искаме тия ходещи бомби в България!

20

alah

преди 7 месеца

България да затваря борда с турция, стига вече, западна Европа на нищо не прилича от тия мюсюлмани, не ни трябват такива джихадисти...

19

Rainbows

преди 7 месеца

палестинците от сега почнаха да се изявяват и в България

18

Анонимен

преди 7 месеца

МОСАД работи, службите спят.

17

Анонимен

преди 7 месеца

До IQ 3.14 - Стихотворение на един наш поет завършва с думите "Дедите ни опазиха Европа и турците не стигнаха Париж." Това е достатъчно. Колкото пъти онези са тръгвали на война към Западна Европа, толкова пъти в тила им са вдигани бунтове. По времето на онези 5 века нашата етническа територия е онова място в Европа, в чиито граници са вдигани най-много въстания. Но зависи кой и как ти е преподавал история. След 9- септ. и съдържанието, и изводите от преподавания материал се диктуват от Кремъл.

16

С повишено внимание

преди 7 месеца

Дали е някаква саморазправа в техните си среди или някой организира провокации, за да оправдае бъдещи терористични акции, които да бъдат представени като обясним гняв на пришълци, почувствали се в опасност?

15

Антинатовец

преди 7 месеца

Има си хас убийците да не са успяли да избягат и да не са известни то до сега за 35 години демокрация кои убийци бяха открити намерени и осъдени подобаващо ? Нито едни. И никой не ги търси .На времето в братска Холандия убийците на Косю Самоковеца не само веднага бяха намерени но хората откриха в каналите и оръжието с което е стреляно.

14

IQ 3.14

преди 7 месеца

До Анонимен14 ти па кво си градил в западна европа и кои са тия дето са ти помагали, та всичко се руши пред очите ви? като се разруши ше си сложите пак турските имена и всичко ще е по старому

13

Анонимен

преди 7 месеца

трафикант- най-вероятно, взел е парите и бегал ....

12

BG СМЕШКИ 2

преди 7 месеца

малко ли няха показаните разстрели по времето на Прехода ?!??!?? и не спират ...

11

Анонимен

преди 7 месеца

Защо в този сайт не показаха "празненствата" на последователите на палестинските терористите хамас в градовете из Европа? В Лондон, в Ротердам... Късно е вече. Европа е затънала до гуша от такива мюсулмански екстремисти и терористи... Сега се очаква нова вълна към нас. В Европа вече почти не останаха европейци. Всичко градено със стотици години се руши пред очите ни...