157

Edin tam

преди 7 месеца

До НАТОЗа съжаление, не Ви достига умствен багаж за да спорим :)

156

Edin tam

преди 7 месеца

Какво ме интересува мен колко кравари са умрели, чак с големи букви написано? Напишете може би 1 ред дали са умрели Българи. Съвсем се нагъзихте всички на американчетата. Не съм про-ръшист, но също така не искам да ставам и хамериканец! Аман вече от вас платени драскачи!!!!

155

Байдъница

преди 7 месеца

Той не знае какво прави. Някой трябва да му каже, да му дадат лист, който да прочете или да го закарат някъде. Иначе положението е трагично.

154

ИГРАДЖИИТЕ

преди 7 месеца

Просто няма как да го забравим. Нали г-н ВАЛЬО ? А пък, за Тинко, петър, Цапа, Дидо и останалите, изобщо не е необподимо да питам. ТОЙ СИ НИ Е НАШИЯ. Колкото помним, ТОЛКОВА. А него си го. РАДКОТО НИ МИТОВ Е. ЦВЕТЯ И РОЗИ ЗА НЕГО. На паметника му. Разбираше ги нещата с играта. Тази нашета си и истинската. Толкова години минаха, а и той си е един от нас ТЕЗИ, ЖИВИТЕ.

153

Джо Байдън

преди 7 месеца

И България е по малка от чашата която ще изпия !

152

ФУТБОЛ, 2023

преди 7 месеца

МАГЕРАНЪТ ЩЕ Я ПЕЕ. Тази за ВИСОКИТЕ СКАЛИ. А пък аз тази за БЕЛИТЕ НИ МАНАСТИРТИТЕ НИ. Да ме прощава ГЛОРИЯТА ИМ ОТ РУСЕ, както и НИКОЛАЙ СЛАВЕЕВ. А пък на този от ДГ-то или от Учиния дол, да му ги пеят от партията му африканския Тошко и Годжито му. Те са си от позлизурковците му. Не го познават те г-н ВАЛЬО МАРКОВ. До скоро и аз не го познавах, но нещата се променят. Той е от най-добрите ми приятели. А и няма как да е иначе. ПРОСТО ЗАЩОТО СИ Я ОБИЧАМЕ. Тази нашата си и истинската.

151

Човека обича

преди 7 месеца

Барбекю!?Къв е проблема?Няма да върти чивирмйе!?И да бичи КЮЧЕЦИ?

150

Това е последствие

преди 7 месеца

От изказа на Сюлейман Паси когато каза-Майната му на православието!И аз викам:МАЙНАТА ИМ НА ИСЛЯМА!Която е заплаха за човешката цивилизация!

149

Еми Сюлейман

преди 7 месеца

Паси като мрази Православните,Байдън черно ли да си върже че някой ***!? Не знае какво говори и съсипаха всичко Българско и родно еврейските ***, трябва да бъде обесен на креслив дирек за езика.

148

Еврозона 2021 г.

преди 7 месеца

Кано пояснение за мисирките от Днес.бг. Мутрата е председател на комисията по външната политика на България. Тази, която решава да подарява оръжия на Украйна. А пък, президентът им ги продава на тези от ХАМАС. А пък после, защо не ни приемали в Шенген. Защото са толкова объркани, че се опитват да объркат и обикновените българи, че не са Денков сигурно ще роди преди термина си. Както си смени и партията от Герб на ПП.

147

ПРОМЯНАТА

преди 7 месеца

Колкото повече долари дава президентът им Байдън, толкова повече войни стават по света. Той е абсолютно неадекватен. Точно колкото банкянската мутра и съпъртиеца чу от Правец. Честито на г-жа Корнелия нинова. Тя си е все в опозиция. Както и тези от Герба му. Написано по друг начин, ЧАК РАК ЛА ДЕ. Честито г-н КИРИЛЕ ПЕТКОВ. нЕ СЪМ ЗАВЪРШИЛ В харвард, НО ГИ разбирам финансите почти като г-н АСЕН ВАСИЛЕВ.

146

Милионер

преди 7 месеца

Хайде, ВОДЕНИЧАРИТЕ. Ще го смелиме житото. То си става на брашна. А пък, тях ги разбирам повече от всеки друг в БЪЛГАРИЯТА НИ. ХИДРАТНИЯТ КОМПЛЕКС НА БЕЛТЪЦИТЕ ГЛИАДИН И ГУРЕНИН СЕ НАРИЧА ГЛУТЕП. тРУДНИ ИМ БЯХА ТЕЗИ НЕЩА НА ТЪРГОВЦИТЕ. Но пък, ги научиха. Просто няма на какво друго да ги уча. Тогава ми плащаха, а сега дори и аз не си начислявам заплати. ЗАЩОТО НЕ ВИ ТРЯБВАТ. Съвсем малко ми трябва за да управлявам активи за над 1 млн. евра. При това, не се казвам Делян, нито Васил, нито Бойко.

145

Анонимен

преди 7 месеца

Е кво, на компот от праскови ли да ги покани. Джуджа не излиза от бункера.

144

Ози Озбърн

преди 7 месеца

На дедо ви Бйдън не му пука.Той вече е взел дал.Един говорител на шепа хора които взимат решенията и които са го сложили на този пост,но той и за това не става.Трудно намира и изходите на залите от които произнася глупостите си.

143

ЛОВЕЧ, 2024 г.

преди 7 месеца

Специални поздрави за г-н ДЕНЬО НИКОЛОВ И СИНА МУ НИКОЛАЙ. Те са си от ДРЪСТЕНЕ. КАКТО И МНОГО ДРУГИ МОИ ПРИЯТЕЛИ. А пък, ФИКРИ Е Е НАЙ-ДОБРИЯТ от таксиметровите ШОФЬОРИТЕ НИ.с ДЖОГАНИТЕ съм израстнал, както и с ГАЗКИТЕ И УАЗКИТЕ ИМ. 2 години 3 рд съм ги изкарал там, в поделенииеот им. А то беше на около 150 м от апартамента ни.

142

Анонимен

преди 7 месеца

Стига сте го обвинявали човечецът той не знае ,че е бил на барбекю...питайте ако не вярвате...

141

Радиовъзел, под. 42

преди 7 месеца

Хайде МАГЕРАНЕ. ЩЕ ИМ ГО СМЕЛИМЕ ЖИТОТО. Особено пък на тези, които го имат. Аз съм си от тези истинските, които бабата ми ме е водила на панаирите на пазара в Ловеч. Сега хък, те ги правят панаирите в поделението им на тези от БКП-то и УБО-то. 2 НГ и 3 РД съм изкарал там. А пък, разправяха, че съм бил връзкар. То беше известно като свързочното, но си беше от това на тайните им сСЛУЖБИТЕ. За разлика от мен. Аз съм си от явните БЪЛГАРИТЕ. ТАКИВА БЯХА ЗАКОНИТЕ ИМ.

140

МАГЕРАНА Е

преди 7 месеца

Нека да купонясва баъ Дънао им. А ш да им дава долабитена американците на Украйна и на Израел. Може и ана българията ни да ни ги дава. Дори и самолетите Ефките 16-те да ин ги даде за без пари. Така е при демокрацията. ЦЗащо иска от бившия комунист от Банкя даги плаща тези самолети ? Той не знае ли, че комунист пари няма. Само магистрали строи с парите от другаря си от Правец. А пък, тази Хемус я строят откакто се помня. Демек от около 50 г. Тогава мутрата сигурно е би пионерче от БКП-то им.

139

ЯдренРусофил,Z

преди 7 месеца

Памперса губи по всички фронтове.Укряйна губи а сега нападнаха и най верният му съюзник Израел.Дъртият няма какво да прави и купонясва на макс.Ударил я е през просото.А.Вовата вече е готов за мощната зимна контраофанзива към Харков.Укрите ще бъдат смачкани а Русия ще бъде победител и ще прибере богатите земи на Украйна!

138

Анонимен

преди 7 месеца

Някой да прошепне на белия бродник, че в Канада законно правят евтаназия и да го подканят, да иде да си направи, че иначе белия бродник ще ви заведе в царството на мъртвите!