38

Избирател Пп

преди 7 месеца

Пеомяната продьлжава

37

Анонимен

преди 7 месеца

България е 3-4 града и ги знаем кои са. Останалите, градове като Ловеч, Търговища, Разгради и пр селскостопасни центрове, следва да си станат едни общини. Към Варна, Ловеч към Плевен и да се спре да се нарича град, в който няма болница, щото има един лидл и две билли, областни. Тъжно е, жалко е, но натам е тръгнало.

36

Анонимен

преди 7 месеца

Причината, че всичката вода , се оттича към турция, и там влиза безплатно ! Ето ви проблема

35

Анонимен

преди 7 месеца

Пенсионират Борисов и издигат на негово място Пеевски. На фона на словестния речник на Пеевски Борисов е полиглот.

34

Анонимен

преди 7 месеца

Това е Путлерова пропаганда! В демокрацията такива неща не се случват!

33

Анонимен

преди 7 месеца

В Библията е казано: по делата им ще ги познаете! По Бай Тошово време единствено Кубадински ходеше на сафари в Африка и Людмила Живкова се шляеше по света. Местните партийни величия имаха служебни коли и вили. Постоиха се АЕЦ, н-броя заводи, аграрно-промишлени комплекси, нови градове, пътища, телекомуникации, училища и опредслено п-броя глу*ости. Днес какво е построено за последните 33 години? Експлоатира се построеното през социализма.

32

Анонимен

преди 7 месеца

До Да се знае Кyха цементова главо! Разбира се, че имаше режим на тока при соца. К0мyнягите гледаха да го изнасят без да се интересуват от народа си. В Пловдив по едно време беше 3 към 2.

31

Анонимен

преди 7 месеца

Хубаво, ще патролират самолетоносачи на Щатите в Средиземно море и какво? Това ще промени ли факта, че на високите етажи на властта се издигат неправилни хора? Системата в цял свят днес поражда корупция и перверзия и е по-добре тази система да се разгради, отколкото да я пазят със самолетоносачи. Натаняху е подсъдим за корупция и сигурно има защо. Не разбирам като корумпират тотално цялата власт колко точно това е в услуга на човешката цивилизация и живота на Планетата?

30

До Не виждате ли

преди 7 месеца

Напълно си прав. Обаче по света е пълно с хора, които не виждат по-далеч от носа си. Цивилизацията, такава каквато я познаваме, е история.

29

До глупака 25

преди 7 месеца

Абе нали почна да говориш уж за режима по соца и изведнъж обърна за някакви разрешителни за живеене в градовете. Има една д-р Гълъбова се казва. Много е добра. И в нейната институция хранят като по соца. Първо - второ - трето. А аз съм набор 1979, от Варна. Режими и разрешителни нямаше.

28

селянин

преди 7 месеца

ама и ракия ли немат горките щот цело село знае че язи вода не пием а тия о вик ми начислиха 2,8 лв за лани

27

Анонимен

преди 7 месеца

През социализма като изключим "перестройката", която си беше явен завой към капитализъм, организацията на общетвеноикономическия живот беше многократно по-добра. Създаването на условия за развитие и растеж е най-важното. В момента се създават условия за войни и не е зле да се анализира какви са причините.

26

Анонимен

преди 7 месеца

Ножицата богат-беден днес е в пъти по-разкрачена в сравнение със социализма, а елитът се формира не по интелигентност и професионални качества, а по корумпираност и порочност.

25

До Да се знае

преди 7 месеца

Хъм само да те попитам ти кога си роден? Щото види се си след 2000г. Нямало режим на водата по време на социализъма!? Може в София може и да е било така! Не знам понеже за да идеш от твоя град в друг град, не за да живееш само да идеш се искаха разрешителни по време на социализъма и комунизъма! Та, кажи ми кога си роден?

24

Анонимен

преди 7 месеца

Марсистко-Ленинският тоталитаризъм носеше в себе си повече социална справедливост от социалния либерализъм.

23

Анонимен

преди 7 месеца

Некадърни и крадливи "елити", идеологически мотивирани, враждебни на свободния пазар : все повече прилича на социализма.

22

От уикипедия

преди 7 месеца

Тоталитаризмът (или тоталитарно управление) е политическа система, при която властта е напълно централизирана и държавата се стреми да регулира и контролира всички аспекти на политическия, социалния и интелектуалния живот, като цели преди всичко налагане на контрол и ограничения върху вътрешната свобода на индивида.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Въпрос към евроатлантиците: Да не би комунизмът да се е върнал в България? Нали ни обеждавахте, че това само при комунизма може да се случи. Скоро очакваме и режим на тока

20

Анонимен

преди 7 месеца

Здравей социализъм!

19

В Хлебарка

преди 7 месеца

Ще бъде рециклиран