434

Справедлив

преди 7 месеца

При тази система това е невъзможно,при положение че икономиката ни е в частни ръце с некомпетентни олигарси които биват ограбвани от по-хитрите източни и най-вече западни олигарси с които търгуват. По-скоро трябва да се очаква фалит на държавата,защото няма повече какво да продаваме. Държавата ни е заложена !

433

22

преди 7 месеца

Какви са тия глупости? ЕС никога не е обещавал на книга, че ще има изравняване в доходите на старите и новите членове. Той точно затова и приема нови страни, за да ги ограбва и да издържат старите кучета там. Това са пропагандни глупости както от соца, хай още малко се напънете и ще го стигнем светлото бъдеще. Кой нормален човек вярва на тези идиотщини.

432

Анонимен

преди 7 месеца

А така правете си сметката ,шансовете са нулеви с тия политици,таакъм кой терминал се чудя да хващам..

431

до 478

преди 7 месеца

До Анонимензащото" народа" дреме и не мисли !

430

Анонимен

преди 7 месеца

Докато е в ЕС няма да ги достигне. Това е повече от сигурно и се знае отдавна. По-зле обаче може да стане. Сега ни започват с цените на електричеството - два три пъти нагоре. После данъците - поне два пъти нагоре подоходните. После недвижимите имоти - поне три пъти ...и така.... ЕС не е обещавал на книга, че някой ще достига друг. Такова нещо никой не е подписвал. Само се говореше, по - скоро като пропаганда за нелегитимното ни вкарване в тази организация

429

бг смешки 2

преди 7 месеца

как ще ги съигне като народа не става за нищо в голямата си част а и БГняма иконмика вече ! и отози процес тръгна именно от Запада наврмето 1990та още !

428

Бай Дрън

преди 7 месеца

Намете мениджъри от чужбина, има голяма българска общност извън страната, която ще ви обясни срещу солидно заплащане, как може да печелите пари на световните пазари. В момента България основни купува стоки от чужбина и после се чуди къде ѝ били парите. Парите ви са при холандците например, които ви продават всякакви непотребни вещи за много пари.

427

Българин

преди 7 месеца

Няма случай в световната история в който нечия колония е стигнала или задминала метрополията, преди да е престанала да бъде колония. Та следвайки нарежданията на метрополията, маскирани като зелени сделки, планове Мобилност планове за възстановяване, които предвиждат да си затриеш енергетиката, върховенство на закони и...няма да стане. Страни като Унгария, Полша и..започнаха, борбата. Уви ние сме кандидат за следващата Украйна.

426

Долу ЕС

преди 7 месеца

добро утро на всички либералчета и атлантичета, НЕ ВЕРОЯТНОСТ, ТО Е СИГУРНО, освен ако не излезем от ес и нато

425

Бай Дрън

преди 7 месеца

Тези хора, които през 2023 година в България все още говорят за комунизъм имат нужда от психиатър или психолог. Комунизмът отдавна приключи в България за добро или за лошо. България няма НИЩО ОБЩО с какъвто и да е комунизъм за който може да се сетите.

424

Мунчо

преди 7 месеца

Кога ще свърши тази криза, че да се върнем към нормалната сиромашия ?

423

ЩЕ СЕ НАУЧИМ !

преди 7 месеца

Нашите комунисти и социалисти никога няма да допуснат народа да заживее добре ! Казаха го още през 1990 г . Защото не гласувахме за тях , за това ще ни накарат да ядем камъни . Обещание дадено през 1990г. Изпълнявано и до сега !

422

Бай Дрън

преди 7 месеца

Странджа, отиди в Уганда и стой там една седмица. Като се върнеш след това в България ще спреш да говориш, че в България има бедни. За разнообразие можеш да отидеш в Бразилия и да напуснеш района на Рио де Жанейро. Като се върнеш от там пак ще спреш да твърдиш, че в България има бедни.

421

Кой догонва :)

преди 7 месеца

Директор на болница в коя ЕС държава взема по 1,5 милиона на година (директора на хасковската болница) ?

420

Бай Дрън

преди 7 месеца

Има една малка група от мързеливи безделници в България, които твърдят, че България била бедна, защото може би те са били бедни. В България истински бедни са само мързеливите.

419

Анонимен

преди 7 месеца

САЩ ни грабят , с помощта на предатели като Боко и Киро

418

Бръм Бръм

преди 7 месеца

Силно деградиралата структура наречена помпозно световна банка се опитва да си оправдае заплатите, като пише глупости по адрес на България.

417

Заьо

преди 7 месеца

Под мъдрото ръководство на неграмотните управляващи в Турция тяхната държава бавно и сигурно фалира. Кюрдите само това и чакат. Златната Българска земя продължава да храни българите.

416

Реално

преди 7 месеца

Има риск, ,,богатите в ЕС" които си нямат нищо,освен ризите на гърба си,никога да не достогнат ,,бедните" в България,които все още имат ниви,къщи и друга собствена и частна собственост.Рискът е наистина много голям.Дори РЕАЛЕН!

415

Българин-беден

преди 7 месеца

Не е риск , а си е жива реалност - обедняваме с всеки ден под "мъдрото" управление на Боко, Про100 Киро, Кокорчо, Пинокио, Дебелян Пеевски , Гном ! А държавата се е превърнала в махала на Турция ! Отново !