77

преди 15 години

Народа... към Борисов и Станишев и другите клоуни ... спрете се вече че дразните всички около вас ! Направете нещо и за хората стига сте градили имиджи. *** мутри и политически палячовци !!!!!

76

преди 15 години

Защо изобщо се занимава с кмета!?И какво има да се обяснява с него!?Всеки си има ресор!И да си изпълнява задълженията!Тия го обърнаха на биг брадър!!!

75

преди 15 години

И двамата са лукови глави и само ни занимават с глупости!

74

rumen221

преди 15 години

Вече всички тръпнем в очакване на новото риалити шоу(на чист български сеир), но трябва да е поне десетина серии и тижко им на другите шоута(сеири)! Но малко по-сериозно:Да не се вързваме...дебат се прави между единомишленици за детайлите..., ако го беше поканил на диспут - тогава щяха да обсъждат същината на програмите си и следователно..., нямаше да кажат нищо съществено, защото който и да е премиер след това другия ще го критикува за казаното и неизпълнено от този диспут... Колкото до нас зрителите, "дали диктатурата ще е лява или дясна" е подробност и разлика за нормалния гражданин няма да има или може би, както казъл по-стария затворник за смъртната присъда..."има и по-лошо има..."!!!

73

се в кюпа

преди 15 години

И ние,и Европа сме на едно дередже!И те търсят,и ние-също,подходящ политик,но такъв няма!Това е положението!

72

ЛОГОСА

преди 15 години

Историко - Философско - Идеологическа обосновка на прогнозата:След месец се навршват 64 години от както Българският народ Тегли и Пати под Ботуша на БКП/БСП, което означава ,че нито голяма ,нито малка шахматна дъска може да ги спаси от Народния Гняв.Тук стигаме до Карл Маркс и неговото диалектически обосновано твърдение, че когато Народните маси не искат да живеят по Старому, а Управляващите не искат да управляват по Новому настъпва революционна ситуация която с ОГЪН и КРЪВ променя статуквото. Между другото същото право на Народа може да се прочете черно на бяло и в Декларацията за Независимост на Съединените Щати от 4 Юли 1776г което е близо 100 години преди Маркс и Енгелс да формулират същата концепция с други думи. Най вероятно по тази причина Американците обявиха Карл Маркс за най Великия философ на 20-ти Век.

71

ЛОГОСА

преди 15 години

По отношение на Демагогстващите Елитни престъпноци скоро можем да очакваме Добри Чинтуловото :,, Със крак да им строшим главата - Свободни да се назовем " да стане Физическа действителност - Не съм нито Врач, нито пророк но ми се струва, като чета постовете из Интернет форумите, че това заключение се вижда с просто око / не ти трябва нито лупа, нито бинокъл/.

70

ЛОГОСА

преди 15 години

Един Български поет беше писал : В Затвора попаднал на хора и станал човек. Извод: Тези които милеят за БЪЛГАРИЯ са в Затворите с цел да бъдат превъзпитани в НЕМИЛЕЕЩИ такива. Понеже тази социална група на милеещи за България хора нараства , наскоро П О Л И Т И Ц И Т Е решиха да строят НОВИ модерно оборудвани затвори за Борците за Свобода !Както е известно от Историята на България това Политическо поведение на Управляващите е завъшило с Народен СЪД.Историята се повтаря - Просто още една Витка в спиралата на развитието на България.

69

ЛОГОСА

преди 15 години

Политици милеещи за БЪлгария НИКОГА не е имало.Самото понятие ,,политик" е дефинирано от немският философ Лудвиг Маркузе в книгата му ,,ЗА Щастието" издадена през 1949г.ПОЛИТИК е = на ДЕМАГОГСТВАЩ ЕЛИТЕН ПРЕСТЪПНИК !Остана само да очакваме престъпниците пък били те и Елитни да МИЛЕЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ.

68

fred

преди 15 години

Еврейското лоби пак се е разбесняло из форума.Че ще вземем власта ще я вземем но с еврейското лоби как ще се оправим не знам.Обяснете най после защо сте набедили СерГей че е много образован.С какво толкова се различава от останалите в синагогата.Господа ,този чужденец си позволява да обижда бъдещия министер председател на България.Гласувайте за госп.Бойко Борисов,той е българин и не е хомосексуалист.

67

ЛОГОСА

преди 15 години

Говорят си двама диспечери ,от БМФ и БДЖ:- Кво, ще го правим този премиер ? - пита този от БМФ- Този човек не е отгледал едно коте в живота си , никога не е имал семейство,а управлява милиони семейства: няма хабер от ОТГОВОРНОСТ - отговорил БДЖ диспечера.

66

преди 15 години

Tejko i gorco na Balgariya ako mutrata B.B.doide na vlast.6apka svalyam na Stani6ev ,4e o6te ne e teglil edna na tapiya balgarski narod.Pfu

65

преди 15 години

Мисля, че този заек е направен от хартия. Руска хартия, печатан е в Украйна. На иврит. И пише само глупости на нея.

64

бай ху

преди 15 години

шубе, не ставал за нищо.... добре бе, а мазния руски ***.рунгел ли е умен? той ли е кадърен, той ли става за нещо? аре мислете малко, да му *** майката! съгласен съм и за неграмотен овчар да гласувам, само и само да разкара тая руско-комунистическа гад от управлението.

63

преди 15 години

Нещастен гей!Този човек,който не е направил нищо в живота си няма право да дава оценки!Да са те сложили за министър-председател с цел всеки да прави каквото си иска е все едно косовете да направят бустанско плашило.

62

Пешо

преди 15 години

духат и двамата.........Един дол дренки са!

61

Debora

преди 15 години

Tezi dvamata, hich ne se obichat..! -no dori i da se zaobichat, razvrazkata nqma da bade v polza na naroda..........

60

преди 15 години

TEZI DVAMATA HICH NE SE OBICHAT...! no dori i da se zaobichat tova ne promenq neshtata.

59

Vikonta

преди 15 години

Hamstera go vijdam sled po-malko ot godina kato edno kreslivo i sardito opozicioner4e ... e pone shte mu hodi ... takuv politi4eski *** do sega ne sum vijdal .....

58

LOGOSA

преди 15 години

ГРАБИ, СТАНИШЕВ, ГРАБИ - ГРАБЯ БОЙКО ГРАБЯ.КВО ГРАБИШ БЕ, ТИ СЕ ХРАНИШ !Б.БОРИСОВ ,ако Ви трябва визия пишете на emesbg***abv.bg