38

Факт

преди 7 месеца

Лъже рогатата твар, която се опитва да скрие рогата си с тази висока капела.

37

Анонимен

преди 7 месеца

Половината мизерии в световната история, идват от Ватикана!

36

До46

преди 7 месеца

Ако на тия"загрижени"лицемери управляващите им пукаше,щяха да субсидират покупката на фотоволтаици за битови нужди,щяха да субсидират покупката на електромобили,щяха да премахнат митата на при внос същите от Китай,Да ама Не!

35

456

преди 7 месеца

А добър ден!

34

Анонимен

преди 7 месеца

а нещо за оръжията и войната в Европа,или снарядите с обеднен уран са екологични?

33

Анонимен

преди 7 месеца

Абе важното е да има протекционизъм и да налагаме санкции на държавите които са на светлинни години преди нас в производството на фотоволтаици, електромобили и батерии за тях,а иначе лицемерно и цинично заявяваме,че проблемът на човечеството бил-глобалното затопляне!

32

Анонимен

преди 7 месеца

И като си помислиш, че в България стачкуват именно за да се запази индустрията с изкопаемите горива!? На почти тук никой не му пука какво се случва с климата и със света .

31

Анонимен

преди 7 месеца

Имаше як скандал с масово оплакване от около 200 момченца, от 50-те години насам. За сексуално насилие от кардинали и чиновници от Ватикана. Потули се. Сметай какъв боклуук живее там!!!

30

до 34

преди 7 месеца

Няма рептили. Поколението на възрастните осъзнава, че това, което е било, никога няма да бъде. Има млади дихатели с мляко около устата, които си мислят, че ги плашат с приказки. Де да беше така! Светът може да бъде спаасен само с радикална промяна на всичко.

29

Нов

преди 7 месеца

Какви труженички? те вероятно търгуват с дуу пенцата на момченцата, пеещи в хора в църквата и тези, които им носят свещите и т.н. сценични аксесоари за представленията, които организират за вярмащи и не до там вярващи, но заинтересовани от момченцата клиенти.

28

Анонимен

преди 7 месеца

А вие защо ни занимавате с него? По-добре беше да пуснете някоя информация за Аржентина, например. А не да зацикляте на 4-5 теми.

27

Анонимен

преди 7 месеца

Срива се заради разни рептили,които си мислят,че ще живеят завинаги.

26

Анонимен

преди 7 месеца

У ватикана само анално_податливи и педофилес. Тук там по некоя карачка.

25

Анонимен

преди 7 месеца

Не си е пил хапчетата затва така приказва.Утре ще хапне няколко и ще каже че е време да се приберат още афро-арабски изнасилвачи .Може да им целуне краката.Всъщност не е най-пропадналият папа в историята.Имаше няколко които са били сводници и са прибирали процент от всяка употребена труженичка.

24

Анонимен

преди 7 месеца

Божи човек!, - Папа Франциск: Може да има начини да се благословят еднополовите бракове. - Сега светът се срива, що така бе папа франциск. Ааа, трябва да няма изкопаеми горива, апелира за вятърни мелници и слънчеви панели. Хубаво, но дали хората ще могат да имат светло и топло, светът не е с климат на Африка. Я една зима да изкара папата при -20 до -50 градуса и после да говори за изкопаемите горива, които са без алтернатива. Божи човек бил, служещ за доброто на хорара.

23

999

преди 7 месеца

Светът се срива заради лакомията и психопатията на няколко неприлично богати фамилии.Папата би трябвало да знае кои са седемте смъртни гряха.

22

Анонимен

преди 7 месеца

Само признаването на еднополовите бракове може да спаси планетата.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Представяте ли си каква организация трябва да си за да плашиш бедните изтормозени хора да си късат от залъка и да ти плащат индулгенции за да не отидат в ада?

20

Анонимен

преди 7 месеца

Е то тоя свят е най-добре да се срине, а дано, ама надали. Поне не по наше време. Да му мислят тия, дето са били толкова зле умствено, че да се размножат. Ние дето сме живи сега ще си доизкараме живота що годе нормално.

19

Майстора

преди 7 месеца

Когато няколкостотин милиардери се събират с няколкостотин частни самолета, да ви кажат как прецаквате климата като карате коли, и как океанът ще залее крайбрежните градове - и как трябва да спрем да ядем месо, за да спрем клаймътченч - докато се угощават с докарани от другия край на планетата пържолки, преди да се върнат в именията си на брега на океана - ако им вярвате - вие не сте дори овццци, вие сте пллужжеци.