21

Георги Илиев Митев

преди 7 месеца

Тази другарка явно си " рзтваря краката " за пенсионери . Това са схеми и практики от десетилетия и бяха и продължават да бъдат подмамвани стотици хора , които не са пенсионери а още по-лошо , че са крайно бедни . По тези схеми и практики работят преди всичко мобилните оператори и техните служители , както и банковите чиновници в офисите на клоновете на банките .

20

Роза

преди 7 месеца

На тези презентации мамят предимно тези,които идват за пръв път и са неподготвени.Тези,които са идвали веднъж им знаят триковете и не се лъжат!Накрая всички получават по един наистина безплатен подарък,който не е скъп,но е полезен-одеало,покривка ,възглавница и т.н.Казвам истината,защото съм ходила поне десет пъти!

19

Анонимен

преди 7 месеца

Измами, измами и пак измами - така е при капитализма, а вие си мислехте, че капитализма е банани и тоалетна хартия

18

Анонимен

преди 7 месеца

ИЛЮЗИЯТА - ЕВТИНИ СТОКИ И УСЛУГИ, ОТСТЪПКА 50%, 70% ИЛИ КАК СЕ ПРАВИ КАПАН ЗА НАИВНИЦИ...

17

Защо трябва

преди 7 месеца

да се чудиш как да го върнеш, ако беше умен нямаше да го купиш, следователно няма за какво да се чудиш ! Това е като храната, купуваш я въпреки, че знаеш, че е ИМИТАЦИЯ...когато поумеем, когато се научим да мислим, когато спрем да размножаваме генът на простотията тогава няма да има въпроси - КАК ДА ВЪРНЕМ СКЪПИ СТОКИ ? Защото у нас СКЪПОТО Е ИЗМАМАТА а на ЗАПАД - КАЧЕСТВОТО !

16

Анонимен

преди 7 месеца

Целта е една- България да я няма от лицето на планетата Земя и успешно се работи затова. 1/2 от младите хора в България забегнаха по различни краища на Света. Пенсионерите измират, остават само едни лежащи хорица на и без това неефективно работещата и претоварена социална система в България -роми.

15

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 18. Абе ние нщо не сме измислили освен чушкопека. Отвсякъде копираме обаче все най-лошото.

14

Анонимен

преди 7 месеца

До реалист. Не е само по селата. Като му покажат на изкукалия малко момичешки краченца, като седнат до него да му заобясняват и като вземе да купува без да пита колко струва че да се направи на богат...После реват че ги били излъгали.

13

Анонимен

преди 7 месеца

В богати страни като Ангия ходят по домовете на стари хора и им демонстрират и рекламират цял ден я матрак /масажен/ я вълшебен стол, я друг ужасно скъп *** и не си тръгват докато жертвата им не кандиса /купи ненужната скъпа стока. Наглеците са навсякаде. Тези са вариант на ало измамници, продаващи кокпшка на цената на кон

12

Емигрант

преди 7 месеца

Просто е "как" ? Журналистиката е виновна, трупа "пачки" от реклама, сега се чудят ? В коя нормална държава има само реклами на "илачита" и КРЕДИТИ ? Един с болни стави се намазал с "охлюви" и след една седмица ХУКНАЛ да бяга по баира -СЕРИОЗНО ЛИ ? В България всичко е ИЗМАМА от РЕКЛАМИТЕ до ПРОТЕСТИТЕ ! Всички измамници трупат пачки защото при ПROST НАРОД това е действителността ! Нещо за - ИМИТИРАЩИТЕ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ да кажат журналята ???

11

Доказателство

преди 7 месеца

До 6 Келфайда Че България е държава на 1300 години когато народа мизерства и комунисти го грабят от 44та . . . . . . А може и друго тълкуване! 1300 не стигнаха на едни балъци да се научат! Комунистите или капиталистите не да виновни безмозъчните! След като за 1300 години не са се научили значи са 100%-ни, с не 80 %-ни, знаете какви, защото трият! Поздрави от чужбина!

10

реалист

преди 7 месеца

В тази статия не се говори за всичко знаещите умни и красиви шопи, а за обикновените пенсионери от селата. Какви онлайн плащания, нали кмета лично ги вика всичките на срещата или някой друг от общината. Точният въпрос е вземат ли поощрителни плащания тези помощници, защото отделно тези срещи са винаги в читалищата и т.н. т.е. в обществени сгради.

9

Клеций II

преди 7 месеца

Преди години през 90те, получих писмо по пощата, че съм спечелил награда - екскурзия за двама до екзотична дестинация. Съвсем персонално написана, с имена, с хубава бланка, и т.н. Отидохме с жена ми на определеното място да си получим наградата, заедно с още 4-5 двойки. Седнахме на едни маси, пуснаха ни една музика, дойдоха едни хора и започнаха да ни обясняват на някакъв ексклузивен клуб, в който си купуваш членство и получаваш точки за отстъпки за 500 хотела. Станах и си тръгнах директно :)

8

ясно

преди 7 месеца

емнина екскурзиа на обада има презентация и човек се подвежда да кпува неща коитои не са му толкова нужни или са по скъпи .Не става въпрос за обикновена реклама за психологически натиск над възрастни хора

7

Анонимен

преди 7 месеца

Канят ви, не отивате и край!

6

Анонимен

преди 7 месеца

Хора, разберете едно. Всичко плащайте с КРЕДИТНА карта висок клас. По всяко време можете лесно да оспорите трансакция, ако сте подведени или недоволни. Тествано и работи безотказно. Не дебитна, кредитна карта. И не, тя не е кредит... Разбира се, висок клас карта се отпуска на хора с над определен доход.

5

Търговец

преди 7 месеца

Безумна статия. Какво означава - "бива убеден да си купи нещо, което не иска"?! В смисъл, някой го е накарал насила да се вдигне, да отиде на място, да гледа презентация на продукт, и после са го насилили да извади пари и да го купи?! За какво говорите? Ако това е измама, то абсолютно целия бизнес и реклама на всякакви стоки е измама. Извинете, да забраним рекламите по телевизията, там също няма цени? Да спрем да купуваме неща, от които нямаме нужда, тоест 80% от потреблението да изчезне?

4

Кмета на София

преди 7 месеца

Трябва да е някой европеец от българите нищо те става

3

Анонимен

преди 7 месеца

А държавата защо не се заеме директно с "промоутърите" или и те са част от мафията?

2

Келфайда

преди 7 месеца

Че България е държава на 1300 години когато народа мизерства и комунисти го грабят от 44та