22

Пич

преди 7 месеца

Тази със сигурност се е срещала с еднооката змия на Тръмпи. Човекът остава верен на себе си - има работа, има и удоволствия. Защо да не ги смеси?!

21

И какво от това?

преди 7 месеца

Свързани или не, ако си върши работата какъв е проблема?

20

Анонимен

преди 7 месеца

сещам се една реклама, в която Филип Аврамов го играе и казва, че уволнява личния си банкер. Делото при условие, че не е за необслужвани кредити си прилича на лов на вещици. И не харесвам Тръмп.

19

до 19

преди 7 месеца

Байдън дори и дърт не е психопат. Освен това скромно изпусна и нашите звезди: Тиквоний Първи, Копейкин,резидент -президент,Нинова-импексова, агент Сава-доган и разбира се---султан диван, чалгар профан Славчо.

18

До 16

преди 7 месеца

Абсурд или по точно простотия е твоят коментар приятелю. Фактите са - Тръмпона не може да бъсе съден за финансови операции преди 2014. Съдията по делото даже отхвърли документи от 2011 представени от неговият счетоводител който свидетелства срещу него. А също така 91 обвинения са по 4те криминални дела срещу него. Това дело е 5то и е различно от другите - то е гражданско. Малко четете или поне не коментирайте като не можете да четете.

17

до 18

преди 7 месеца

От същата, от която е наел жена си - Меланхолия :-))))

16

тцтцтц

преди 7 месеца

Тръмп,Байдън,Путин,Ким Чен Ун......как може света да се управлява от такива психопати?Кой го допуска това?

15

Анонимен

преди 7 месеца

Тръмпи от коя агенция за компаньонки взе тази,, адвокатка"?

14

Анонимен

преди 7 месеца

Мошеника Тръмп ще завърши кариерата и живота си в затвора. А адвокатката по скоро упражнява друга професия при Тръмп.

13

педерастки абсурд

преди 7 месеца

едно от 91 обвинения срещу Тръмп е че преди около 30 години е взел ипотека (която отдавна е изплатил) като лъжливо е оценил гаранциите за тази ипотека - в резултат цветнокожотто нищожество което го играе съдия в Ню Йорк се разппореди да се замраси статуса на 5 собствености на Тръмп - ето това е "независимо правосъдие"

12

преди 7 месеца

Какво стана с руснаците? Защо не го обвиниха в нещо свързано с тях? Нали бил техен шпионин пък те му били помогнали да спечели изборите?

11

Анонимен

преди 7 месеца

Кадърна добре сложена дама. Не като вашите кранти цоцолани канарчета в клетка пред печките без живот и без кариера или касиерки и секретарки.

10

Жичката

преди 7 месеца

Адвокатката сигурно предлага юридически услуги и още нещо на стария рижав палавник.

9

Бай Дрън

преди 7 месеца

Чудно, защо няма един истински престъпник осъден не само у нас, а и в Щатите. Яс о е защо. Истинските престъпници ги застрелват други истински престъпници. По затворите са само кокошкарии и малко ллуди.

8

Анонимен

преди 7 месеца

Този,ако е жив и здрав,ще бъде следващият Президент на САЩ! За сега " прегрешенията" в които Го обвиняват,са по малко,от колкото На дедо Байдън! При Тръмп нямаше Никакво " нахлуване" на Американската " демокрация" никъде по света! За дедо Байдън знаем всички днес!! Тръмп 2 мандат! Подкрепя. Го!-:)))

7

Анонимен

преди 7 месеца

Боцнал ли е?

6

пенсионер-ветеран

преди 7 месеца

Тръмп не губи времето си да шегува, той Действа!

5

Тръмбаш

преди 7 месеца

вдигай полата моме :)

4

Анонимен

преди 7 месеца

Умната Моргиана! "Той всъщност го е занижил"! За размера става дума.

3

адвокат

преди 7 месеца

Като прочетох кога,какво е работила преди това,и от колко време практикува адв.професия,тази е САМО ГОЛЯМА АДВОКАТКА.Такива нефелни адвокатки има и тук,у нас.Поне да бяха написали истината за близкото им отношение.Нагледал съм се на разни госпожи и госпожици,правещи се на адвокатки,които гледаха да си легнат с богат клиент.Отвратих се от професията.да не кажа,че такива печелеха пари не от адвокатстване,а от другата,най-древна професия.Така,че ни ми пишете за някаква адвокатка,близка на богаташ.