15

интеграционнен план

преди 7 месеца

според една ярт инсталация на обединена Европа преди време, на която много се засегнахме - интеграционното нясто ни е тоалетна ....

14

Анонимен

преди 7 месеца

За какво са им, бедни и гладни.

13

Кънчо

преди 7 месеца

Поредния цинизъм на евроатлантическата Австрия...държави, които не са изпълнили условията си за започване на преговори за присъединяване към ЕС биват подкрепяни въпреки това от Австрия да започнат преговори. Ние и Румъния, които сме изпълнили всички изисквания за Шенген, същата тази Австрия,която го играе радетел за увеличаване на ЕИП ни спира безпрекословно... Бойкот на всички австрийски фирми у нас, пълна подкрепа за румънците, когато внесат иска в евр съд

12

пук

преди 7 месеца

ни колкото и да ми хакваш компа геиче очилато

11

никога

преди 7 месеца

няма да го напусна *** и тримата

10

баи

преди 7 месеца

*** кукувице

9

мразя

преди 7 месеца

левски и левскарите

8

Анонимен

преди 7 месеца

Призив от мен: нека да е МИР! Амин!

7

Бай Мюмюн

преди 7 месеца

Както казват нашите австрийски приятели, по повод Шенген"не трябва да се разширява нещо което не функционира". Да се разширява ЕС само да могат австрийските фирми( OMV, Billa, EVN, A1 и други) да си увеличат пазарния дял а за страните от западните балкани само задължения, сладки приказки и някой фонд за политиците им да слушат. Nein danke! Danke aber NEIN!

6

до русофилина

преди 7 месеца

До Анонимен 3 Каква руска федерация,бе!?Вие в какъв свят живеете?Русия е една сиромашка държава със 150 млн население и ядрено оръжие!Младите руснаци непрекъснато я напускат!След някоя и друга година китайците ще опрат в Урал!В един Сахалин руснаците продадоха жп релсите и парка за скраб,а китайците го възстановиха!А на въпроса защо не назначават руснаци им отговарят,че са мързеливи!Русия беше,ама вече не е!Сам си прави изводите!

5

Бай Дрън

преди 7 месеца

Тия хора искат да са в ЕС, но никой не прави реален анализ, какво примерно постигна една Балканска държава там за 15 години. Може би си мислят, че ще минат между капките.

4

Анонимен

преди 7 месеца

Всяка държава която кандидатства трябва да изпълни поетите обещания и е добре дошла в ЕС...нали така братя македонци...

3

Анонимен

преди 7 месеца

Те, че ще се интегрират, при това съвсем скоро - ще се интегрират, но не в ЕС а в Руската Федерация!

2

Анонимен

преди 7 месеца

За Сърбия и Косово няма шанс през следващите 20 години. Останалите ще влезат скоро.

1

бойчеум

преди 7 месеца

за източните е ясно - затихващи функции за тях