7

евреин

преди 8 месеца

Турция си е чиасто просто лайняннннна държава, оплескана с кръв и лайнаааа, вътре влизам в магазините им 80-90 % мирише на ментакккк, там всичко е менте, обувките трагедия, и всичко останало вече не ходя, идете в Италия, Испания, Англия , Германия и Австрия и си купете остински обувки и дрехи, в турция всичко е чоккккк, ама чокккк ментакккк

6

Христо Христов

преди 8 месеца

Да се провери дали не е от същите партиди, които немските тайни служби използват при атентати - като колата-бомба пред сградата на ООН в Косово през 2001ва година.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Абе, Турция нали беше достойна държава, Ердоган бил голям политик, защо нищо не казва за етническото прочистване на другия мюслмански сатрап Илхам Алиев, прогони 100 хиляди арменци и сега им събаря къщите и ще им ги продава. Пак без да платят 1 долар. Ей това ви чака и вас, затова НЕ КУПУВАЙТЕ ТУРСКИ СТОКИ, И НЕ ХОДЕТЕ В ТУРЦИЯ, НЕ Е ПРИЯТЕЛСКА ДЪРЖАВА НА ЕС И БГ И НИКОГА НЕ Е БИЛА, ДОБРЕ ЧЕ ИМА ДОСТОЙНИ СТРАНИ КАТО НИДЕРЛАНДИЯ, ГЪРЦИЯ, КИПЪР И ФРАНЦИЯ , КОИТО СА ПРОТИВ ТУРЦИЯ В ЕС

4

Анонимен

преди 8 месеца

ТУРЦИЯ СИ Е ТЕРОРИСТИЧНА ДЪРЖАВА - 1,8 МИЛИОНА АРМЕНЦИ ИЗБИХА, ОТ ТЯХ ДОСТА ЖЕНИ И ДЕЦА , ЕЙ ТАКА ИЗКЛАХА ГИ ЗА ПО-ЕВТИНО, СЪЩО ТАКА ВЗЕХА ИМОТИТЕ НА ТРАКИЙСКИТЕ БЪЛГАРИ И ГЪРЦИ И НЕ ПЛАТИХА 1 ЛИРА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ, А НИЕ ДО ДЕН ДНЕШЕН ИМ ПЛАЩАМЕ ЗА СМЕНЕНИТЕ ИМЕНА И ЗА РЕПРЕСИИ ПРЕЗ КОМУНИЗМА, ТЕ НИКОГА НЕ ПЛАЩАТ. КЮРДИТЕ СА ГОРД НАРОД, ДОСТОЕН, ТУРЦИТЕ = НЕ.

3

Анонимен

преди 8 месеца

Турците направиха 4 геноцида за последния век и не са платили 1 лираз обезщетение, но Ганяяяяя си ги обича, вкарват му мигранти, канцерогенни и пестицидни стоки, но Ганяяяяя обича евтиния ***.

2

Истина

преди 8 месеца

От 1984 та се унищожава един народ който иска да живее свободно.Същото е навскъде по света..Малките народи мечтаят за свобода но тъй като света се ръководи от наследници на убийци избили коренното население на два континента ,тези борби за свободи се считат за тероризъм.

1

силно замислЕна

преди 8 месеца

Ейййй големи дзифтари бре, не са го закръглили на 10 килца!