72

Анонимен

преди 8 месеца

Синдикати: *Ако бъдат затворени тези ТЕЦ-ове, държавната енергийна система просто ще се разпадне и ние няма да има и откъде да го внесем този ток, защото технически не е възможно"* - светло бъдеще в Бг, честито и терминал 2.:))

71

456

преди 8 месеца

В цял свят е така,няма нищо сигурно.Много хора сменят работа преквалифицират се,няма лесно.Какво е това-държавата да осигури-държавата сме всички ние,т.е.останалите да плащаме за нещо на загуба!

70

Сатир

преди 8 месеца

Адиоти, става дума за съществуването на България. Няма електричество, няма производство има студ и дискотека. Някой ни продава евтино заради малко пари в джоба. Обидно е.

69

Анонимен

преди 8 месеца

спрете дотациите което и без това ще стане по закон след година и те сами ще затворят а по скъпият ток от въглищата сега влиза в микса който всички плащат.

68

Анонимен

преди 8 месеца

Махаме се от тука, тука е някакво средновековие. Съжалявам само, че имах надежда.

67

Нане

преди 8 месеца

До и освен това... Ти си много голям оптимист... Не два пъти, най малко 4 пъти... А зимата може и да стоиш на тъмно, заради интересите на сглобката... Тук става въпрос само за тока... А парното на колко града, ще пострада... От там, ще трябва, още ток за училища, болници, детски градини... Ще стане един истински мотокрос... ===)))

66

Анонимен

преди 8 месеца

Хора, видяхте ли как заравят амортизираните перки от вятърните турбини? Хиляди години няма да са достатъчни, за да се разградят тези перки. Внасят ги от ЕС. А в България до 2030 г. ще излязат от строя още хиляди перки. Зелената енергия е измислена, за да печелят избрани хора. Планетата няма да се спаси от перките. В един момент няма да има място където да ги заровят. Сами се закопаваме.

65

И освен това

преди 8 месеца

Токът за населението ще стане двойно по скъп..

64

Майка Русия

преди 8 месеца

Ще свистят скоро протежетата на Вашингтон които са положили задните си части в НС. Кирчовци, Кокорчовци, гответе се за трудов лагер. Скоро ще копаете по мините с голи ръце

63

Анонимен

преди 8 месеца

Въглищата вече са скъпи енергоресурс, не искам да плащам за него.

62

Анонимен

преди 8 месеца

При несъстоятелност на дружеството,а точно такава ще бъде и съдбата на това,гарантираното обезщетение е две и половина МРЗ или около 2300 лева,така че вземайте предлаганите 36 заплати и не се връзвайте на нечии червени корпоративни интереси!

61

Нане

преди 8 месеца

До неминьора... Кой си ти ве улавец сплескан... От коя маала изпълзя... ===)))

60

Радослав

преди 8 месеца

До Надя, не блокираш нивите когато е време за жътва, блокираш тецовете когато трябва да ходят на работа. Абе блокираш всеки които се опитва да работи и цивриш, че от София не те чуват! А инак важното, обявяваш, че скоро останеш без работа, то целият ти род до 9-то коляно ще умре от глад и как си твърде ограничена за да си смениш професията и настояваш държавата да ти плаща за да се водиш на работа във фалирала фирма!

59

Анонимен

преди 8 месеца

Викаш те към Русия не си спазват договорите пък ще ги спазят към беззащитни хора.

58

Анонимен

преди 8 месеца

Лъжат няма да дадат никакви пари на хората. А в тролската фабрика на Америка за крадене на България кога ще има съкращения. Те са по-вредни от лошия въздух.

57

Анонимен

преди 8 месеца

върнете се по селата, откъдете сте дошли и възродете българското село. Добро начало са 160 хиляди лева

56

Анонимен

преди 8 месеца

Бах тия програмисти, бах тия пари, мижитурки

55

Анонимен

преди 8 месеца

Утре, заради замърсяването на атмосферата няма да можете и да дишате протестанти. След 5 или 10 , 20 години въглищните централи ще са затворени така или иначе. Когато затвориха завод Ленин и завода в Ред хил какво стана - нищо. Може да скачате ден, два, месец на края ще клекнете. Енергийната мафия ви клати и вие и вярвате.

54

Анонимен

преди 8 месеца

Браво, първобитните да разберат, че са в 21 век

53

Анонимен

преди 8 месеца

тия продажници никога няма да подадат оставка - забрането им е от американското посолство - ще увъртат ще лъжат ще мажат - защото ако народа се усети и ги свали и господарите им нама да се сетят за тях