19

Славка

преди 7 месеца

Антъни Иванов,толкова далече от българското ,европейското и световното плуване,че днес е в жалката борба за оставане в устата на хората!С приказки само крадливите ни политици се справят!Незнам,защо но ми се струва,че Петър Мицин и неговият , сегашен треньор от Сандански,ще последват познатата участ на голямата плувна звезда от ...Велико Търново! Дано не съм лош пророк!

18

VladTepes

преди 7 месеца

Да обжалва пред Негово Светейшество католикос Карекин II Нерсисян. Ще има време да проведе интензивна подготовка по чалготеките аналогично на Йомов.

17

До 17

преди 7 месеца

За спортист не е нужно да е умен.

16

АнонимеН

преди 7 месеца

ЦЯЛАТА ПОЛИТИКА В СПОРТА Е СГРЕШЕНА ! ТРЯБВА ДА СЕ ВЗИМА КРЪВ СЛЕД СЪСТЕЗАНИЕ ИЛИ МАЧ А НЕ ПРЕДИ ТОВА! И БЕЗ ТОВА ИМ АНУЛИРАТ РЕЗУЛТАТИ АКО ГИ ХВАНАТ С ДОПИНГ! НО И ДО ДЕН ДНЕШЕН НЕ СЕ ВЗИМА КРЪВ СЛЕД СЪСТЕЗАНИЕ И ТАКА КОЙТО ТЕ СИ РЕШАТ СТАВА ШАМПИОН! И РАЗБИРА СЕ САНКЦИОНИРАТ КОЙТО ТЕ СИ РЕШАТ И ТОВА Е НА ДЪРЖАВНО НИВО , ЗАЩОТО ТЕЯ КОМИТЕТИ СА СФОРМИРАНИ НА ДЪРЖАВНО НИВО! АБСОЛЮТНО СПОРТНА МАФИЯ СА ! ТЪЙ, ЧЕ АНТЪНИ НЕ Е ИЗЛЪГАЛ, НО БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА НЕ СЕ ОБВИНЯВА ТАКА !

15

Анонимен

преди 7 месеца

Талантлив, ама изключително глупав!

14

Анонимен

преди 7 месеца

:))))))))))))) тоя дрогер не се усети кога да спре!

13

Анонимен

преди 7 месеца

БРАВО!

12

укрански

преди 7 месеца

шамандурник . Не ходи спасител на морето . разигра хората със задължителната проба . в ММС има пълен списък забранени - мурфин, тестостерон, анаболен стереойд, а като е спортист да не лъже, да дава проби , като вземе пари да дари . като е талантлив веднага да ходи на мач срещу Фюри , да спечели . Гришо като малък и той така .

11

Анонимен

преди 7 месеца

2, 'Антъни не е българско име също и Дебора :)))' -- ама нургьол е чисто българско нали :)))

10

Виржиния Тех

преди 7 месеца

Това е съдбата на всяка жаба в родния гьол

9

Алекс

преди 7 месеца

Колкото спечели делото в Арбитражния съд в Лозана,толкова ще спечели и това.Спортист,който е с потвърдена присъда за нарушение на допинг правилата,да отправя недоказани обвинения към други спортисти за употреба на допинг,е доста нахално изпълнение.При Антъни се наблюдава сериозна липса на възпитание и мярка.

8

Гиб Мелсън

преди 7 месеца

Миладинката е продукт на Швейцария.В мига в който дойде да тренира при тези апаратчици в националния и формата му полетя надолу. Качил е към 10 кила, което е пагубно за един атлет и за капак е попаднал в лоша компания на тукашни наши атлети. Родителите не издържали да го гледат как се разпада и срива в България и го върнаха обратно в Швейцария да си оправя формата.Какво се дуят тези апаратчици с Миладинката? И Антъни тренира сам. Мецин е още малък, като вземе медали при мъжете тогава да се дуят

7

Кръстю

преди 7 месеца

Този Георги Градев не е адвокат, води се любител по спортно право илипросто измамник. Антъни ще загуби делото

6

Алтерниращ веганист

преди 7 месеца

"С този акт бе продължен роденият в началото на годината между състезателя и централата." ...... кво каза, кво, кво?

5

Гиб Мелсън

преди 7 месеца

Според мен ще успее да ги осъди. Те са толкова примитивни апаратчици, че и свестен адвокат не могат да си намерят. Не че нямат да искат, няма да могат. Ние имаме няколко плувци от световна величина, те тръгнали да газят единия от тях. Какви са те? Какво са постигнали като спортисти? Като ръководители? Миладинов е продукт на Швейцария. Антъни тренира сам. Къде са успехите им като ръководители?

4

Анонимен

преди 7 месеца

Това не бешели за онзи скандал, дето децата пиеха хапчета от чашки, без да знаят какви са, просто им ги даваха без обяснения? Те още тогава, трябваше и треньорите, и медицинските екипи и шефовете на федерацията да са разкарани и осъдени за уронване на авторитета на България.

3

Гиб Мелсън

преди 7 месеца

Гузен негонен бяга. Щом го атакуват, значи това което е казал е вярно. Защо иначе ще го наказват с три години лишаване от права? Нарушил им бил имиджа. Те отдавна нямат добър имидж. Нали ги бяха разкрили че дават хапченца на всички национални състезатели и някои от тях бяха хванати и наказани.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Не мисля, че е добро решение да спреш правата на талант, само за това че говори каквото мисли.

1

Утре

преди 7 месеца

Този е страшен ***! Може да има някаква спортна дарба, обаче е дребно и злобно човече.