26

до 25

преди 7 месеца

До Анонимен,точно обратното в семейството и в училище на българчетата от съвсем малки им се пълни главата с измисления патриотизъм,втълпява им се,че са богоизбрани,че косъм не може да им падне от главите,от там идва прословутата бг фраза,само ние заслужаваме да живеем и ако зависи от нас ще избием целия свят(добре,че българския господ единстевено това не ви е дал),самочувсвието на българина се крепи само и единствено на парите му,ако трябваше с акъл да се борят в тоя живот са гола вода

25

Анонимен

преди 7 месеца

Преди всичко, ниското самочувствие се корени в детството и е следствие от деспотични и вечно поучаващи, критикуващи родители или учители, които стъпкват чувството за увереност у децата и им вменяват вина във всичко. Това важи с особена сила в българското семейство и училище.

24

Анонимен

преди 7 месеца

Приятни сънища!

23

Анонимен

преди 7 месеца

Няма нито една причина, поради която нормален в главата човек да върши това, което вършат в британското кралско семейство. Да знае какви ги вршат - да. За информация и за преценка с що за зомжита си има работа. Защото е опасно. Второ, и във великобритания, и в САЩ преобладаващи са различни протестанти като мироглед, т.е. като гледна точла светът - обществото - индивидът. И тази гл т., колкото и да са различни сектите, е егоистияна, врзждебна към другите, включително към собствените си деца....

22

Анонимен

преди 7 месеца

Дава самочувствие обичта!

21

До Анонимен 14

преди 7 месеца

Казваш, че мъж със самочувствие не се опитва да си глътне корема в присъствието на привлекателна женска. Да, така е. Той самодоволно си поглажда биреното шкембенце и обяснява, че това е мазол от любов :)

20

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 16 Вие вероятно имате предвид парвенюшки изразяваното самочувствие. Разумният човек си знае цената, осъзнава и недостатъците, и преимуществата си, но не се самоизтъква по npocтaшкu маниер.

19

До 9 и 11

преди 7 месеца

Едно от правилата, които спазват висшите членове на английското кралско семейство е да не се извиняват. Някои вероятно копират това и си правят извод, че който се извинява сигурно няма самочувствие. Само че висшата аристокрация учи децатаси още от малки да се държат скромно, а ***-ИЙО-вците и особено някои от жените и щерките им тръбят, че скромността била добродетел на онези, които няма с какво друго да се похвалят.

18

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 5 - Викаш, също както през соца. И си прав.

17

В Бг е друго

преди 7 месеца

Ако не използвате първия и третия израз ще ви сметнат за невъзпитан. Четвъртото и петото изречение у нас ползват наглеците, когато искат чрез нахалство да получат нещо, което не заслужават, но за целта им е нужно одобрението на околните, или когато са решили да си служат с инсинуации.Разговаряйки с най-близките си хора ние казваме втория израз тогава, когато искаме съвет от тях. Лошо е, когато по този начин се съветваме с някого, на когото имаме доверие, но той не е приятел, а злонамерен лицемер

16

Анонимен

преди 7 месеца

Самочувствието КАТЕГОРИЧНО НЕ в резултат от постижения. Категорично. Пиша го като човек, който повече от 40 години професионално работи пряко с хора, с които контактите НЕ са момолетни. Самочувствието също така не значи авторитарно или високомерно поведение. Нито самостоятелност.

15

Анонимен

преди 7 месеца

Самочувствието идва с оценка на постигнатото и признание за пропуснатото! Няма връзки, няма братовчеди, нито авери и братлета!

14

Анонимен

преди 7 месеца

Мъж със самочувствие не се опитва да си глътне корема в присъствието на привлекателна женска.

13

Анонимен

преди 7 месеца

А кои са на високо самочувствие ? :)))

12

Анонимен

преди 7 месеца

Колкото е по-малък кръгозорът на човека, с толкова по-малко неща би могъл да се съпоставя и да преценява собственото си място. А дали някой изглежда смешен? Интересно, но на немски "комиш" значи странно, а не смешно, т,е, това което не познаваме, го преценяваме емоционално и защитавакйи себе си. Смехът и присмиването имат и функция за излизане от неловка ситуация.

11

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 9 Точно. Темата е писана от някой върл фен на Андрю Тейтовците.

10

1

преди 7 месеца

Я ми обяснте, дето ми набихте минусите, какво не ви хареса? Не сте ли забелязали, че колкоот понадъхани и самоуверени са някой хора, толкоав повече проблеми имат. Или е тотално обратнто на това, кеото показват или искат да ви измамят. Бях в зала, в коят средното IQ беше 145+ и знаете ли - н засякох ГРАМ самочувствие и прочие. Може би е до хората, занм ли. Сигурен съм, че ако беше конвенция на продавачи, щяха да има сако за 5000 евро и тениска, на която са се снимали с някой американски президент

9

Анонимен

преди 7 месеца

Дрън, дрън. "Съжалявам", "Извинявам се" и "Може да не съм прав" са характеристики на културните и интелигентните хора.

8

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимна 6 - Сравнително умен ход особено ако си сред много хора, които не познваш. Самовлююбен нарцис, с или без покритие, е изключителна слабост в характера на човек и може да се възползват от нея. Ако знаеш, че имаш такъв проблем, прави, като кокаджийте - не в офиса и не пред колеги, освен ако не сте си една порода.

7

Анонимен

преди 7 месеца

До 4 Пълно е със самозабравили се, дето не се сещата, че ако не бяха връзките и няколко късметлийски моемтна, щяха да са пълни бетери. Знам едно нахално, дето "мама има потични линии, ама сме бедни", дето от пследно в курса, го писаха "зам. управител", а реалния управител, трябваше да го изслушва и толерира, защото освен мама "тати има малко дялове и двама министри са ни роднини". После обича да изнася речи, как чел Наполен Хил и "доктор Питърсън" и те му помогнали "да се саморелизира".