114

Анонимен

преди 7 месеца

До Статията....Какво има Армения да се "откъсва" от Русия? Това да не е Беларус.

113

Кравар Евроатлантик

преди 7 месеца

Ще пуснат ли Жужи по РТ да пресмята колко минути лети САРМАТА до Баку? Или тоя *** го показват само за НАТО.

112

Статията....

преди 7 месеца

...спокойно пропуска факта, че в последните няколко години Пашинян и останалите арменски политици около него упорито работиха за да откъснат Армения от Русия. Е, сега руснаците уважиха желанието на арменската политическа класа. Честито на арменците, постигнаха своето ;)

111

Анонимен

преди 7 месеца

Мисля, че е време и Грузия и Молдова да си вземат своето.

110

До 134

преди 7 месеца

Дебиуе не подлежащ на лечение, "Незаконни Луганска и Донецка Република" няма, има демократични избори или ти вече не си за волята на народа а само за тази на твойте западни господари които освен, че те опппъват всеки ден, те карат да пъшкаш с изплезен език докато плащаш ипотеки за дом, кола, гориво и храна? :))))

109

До Сата Нато

преди 7 месеца

Объркан си.... но надявам се да се оправиш.... ем плюеш по западната ***, ем плюеш по Православните Арменци които гледаха Русия само в очите преди Руските интереси да си изиграят ролята.

108

Сата НАТО

преди 7 месеца

Половината от емигриращите арменци са свързани с бившите служби на Нагорни Карабах и са вършили с винства срещу азерите, другата половина бяга организирано, за да създават впечатлението, че някой ги прочиства етнически. Те нямат друга игра, освен сега да го играят жертви. След като 30 години обслужваха Москва и катастрофираха.

107

Bormann

преди 7 месеца

За жалост на Арменците, Русия няма файда от тях а от Азерите има. Нали се сещате, че нуждите на цяла Европа не могат да бъдат задоволени от Азерски газ а от Руски могат. В тва е цялата игра тук. Европа продължава да купува Руски газ с етикет "произведено в Азербайджан". Политиците го знаят защото бизнеса си е бизнес. Защо мислите има газпровод между Русия и Азербайджан? Да не би едните да купуват газ от другите за вътрешно потребление?? :))))

106

дфгдфг

преди 7 месеца

Аве Мъ.....рсолата къде ...сега ша спре ли да купува азерски газ..

105

Хххх

преди 7 месеца

*** статия...руските и турските миротворци всъщност си свършиха работата...не позволиха на Азербайджан да се разправи със сепаратистите....цялата патърдия мина почти без жертви...

104

Хххх

преди 7 месеца

Русия никога не е въоръжавала Армения..това да не Ви е СССР...Армения си е купувала оръжие от Руската федерация...имаш пари купуваш....нямаш пари не купуваш...всички държави в света и ООН признават Нагорни Карабах за част от територията на Азербайджан....все едно Кърджали да обяви република на българските турци....както има анклави на азербайджжан в Армения така има и наклави на Армения в Азербайджан..

103

Ура друзя!

преди 7 месеца

Расиюшка има само локално влияние в източна украйна. Засега.

102

Do 127

преди 7 месеца

Е, дойдохме си на дума или какво разбира руския мозък под думата "съюзник". Очевидно нищо , което заслужава уважение и почтенно отношение. Нещо което ползваш и хвърляш или спазаряваш за бутилка водка, ако не си на кеф или много ти си пие. Ближете им бутушите и им носете вода от Марсовите кладенци..

101

Анонимен

преди 7 месеца

То пък Армения е един съюзник!!Население от 3млн., колкото квартал на Москва, а територия 4 пъти по-малка от България, без граница с Русия вклинена между Иран и Турция. И какво Русия трябва да си смрази отношенията с Турция зарди територия окупирана от Армения и непризната за арменска от целият свят.

100

Анонимен

преди 7 месеца

До Сандо, казал "ние може да сме следващите, които да се разделят с територии... Сандо, кои са тези преди нас? Не споменавай Армения, защото те не могат да се разделят с азербайджанска територия. Какво е искала Армения, какво е искала освободителката Русия, няма нищо общо с международното право.

99

До Сандо

преди 7 месеца

Сандо - стига говори глупотевини, Армения отиде с Америка когато всичко вече беше загубено и видя , че полза от Русия няма никаква. Това е все едно да кажеш , че България е загубила Северна Добружда или Пиротско, подарени от Русия на съседите , защото 10 години по-късно Стамболов е отишъл с Германия. То големи руски наказания бе, чак със задна дата..

98

Анонимен

преди 7 месеца

Другарю 121, нали не си мислите, че ФРусия ще ни защити, при евентуалния апокалипсис, който сте описали?

97

Анонимен

преди 7 месеца

Нищо странно. Разпада на една отживяла империя

96

Анонимен

преди 7 месеца

Интересно и трагично ще стане след като малка България плюе по Русия, ако добрите ни съседки (Турция, Гърция, Сърбия, Румъния) грабнат парче от нас кой ще ни защитава? Демократите ФАЩ мълчат сега като 100000 арменци са бежанци за последните 10 дни.

95

Анонимен

преди 7 месеца

Нито един арменски войник не отиде да се бие в Нагорни Карабах. Армията им беше изцяло местни доброволци. Защо тъпата авторка на статията очаква чужди (руски) войници да се бият и умират за тях?