21

Табу

преди 7 месеца

Наркодилърите ученици ли са?

20

Най

преди 7 месеца

Пак училищата са отговорни за всичко.

19

Чик

преди 7 месеца

А парите за наркотици от родителите?

18

Нужда

преди 7 месеца

Като ги знаят, защо не ги спрат? Директорите ли трябва да ги залавят?

17

Емигрант

преди 7 месеца

Ами като има списъци за наркодилъри и разпространители на наркотици защо тези престъпници са на свобода и "РАБОТЯТ", а не са в затвора ? Директорите на училища ли ще арестуват престъпниците ??

16

Анонимен

преди 7 месеца

До Klochkos - Не знам защо всички вярват, че се продават наркотици из класните стаи. Продава се навън, в парка, в градника, в колата на някй познат, в къщата на авера. Дилърите не са най0умните хора, ама не са тотално изтрещели.

15

Анонимен

преди 7 месеца

До 12 - Ама ти не знаеш ли? Учители трябвало да са и мед. сестир. Да взимат и рпавят ковид проби. Да са лекари, да оказват първа медицинска помощ. Да следят киберполиция и да следят за онлайн дейнсотите на учениците си. Сега са и полицай. А иначе, колкто за "правомощията", не се притеснявай. Молиш го, да ти покаже чантата си, какво има в нея и ако откаже, викаш майка му и баща му. Ако се вдигне скандла, ще дойде полиция и ще провери. В нашето сме виждали от ножове, през секс играчки до амфетамин

14

Анонимен

преди 7 месеца

Не е РАБОТА НА УЧИЛИЩЕТО да се прави на полиция. И какво? Отива дакслака при някой 25 годишен, 190 санта, яде по половин кило стероиди на ден и запзсан с пищак и нож и какво? "МОля ви ... махнете се от тук, господине". Ония ще погледне наляво, ще погледне надясно, янма да види камер и ще и събори зъбите ...

13

Анонимна

преди 7 месеца

Как регистър на дилърите, бе хора? Не трябва ли да са по затворите като ги знаете кои са?

12

Предатели с Пералня

преди 7 месеца

Какви правомощия има един директор над личните вещи и задържането на евентуален дилър? Гениялните умотворения на сглобката нямат край! След като решиха да направят всички доносници, сега ще правят училищата полицаи! ОСТАВКА НА ПРЕДАТЕЛИТЕ!!! ЗАТВОР ИЛИ ПО-ЛОШО!

11

Хюго Капет

преди 7 месеца

Така де, няма да се купуват наркотици от нерегистрирани дилъри менте.

10

Не съм против

преди 7 месеца

Наркотиците но ако ще се дрогирате не го правете с бок луците които се продават в България

9

Директора им иска

преди 7 месеца

Номерата за да си поръчва матерял

8

Анонимен

преди 7 месеца

И за какво му е на директора номера на дилър? Да поръчва на едро, за да радва своите ученици?

7

Анонимен

преди 7 месеца

В Турция борят проблема, като си имат бюджет за плащане по дела в ЕСПЧ в Страсбург. Хванат ли дилър покрай училище в ареста го потрошават буквално. Държавата седи зад полицаите и ако се жали дилъра, че е бит, без съд и присъда и успее да осъди държавата му се изплаща обезщетение. Ама като знаят как бият, предпочита да не се навърта около училищата.

6

Black Sea

преди 7 месеца

Ако някой родител изпее наркодилъра, ще получи ли защита от властите и 10% от изчислената стойност на веществото, което е заловено? Или само за укриване на доходи и данъци се отнася, мммм?

5

БЪЛГАРИН

преди 7 месеца

РЕГИСТЪРА В СОФИЯ СА ТРИМА...ПО ОХРАНАТА И БРОНИРАНИТЕ КОЛИ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ...АМА ОТ ГОДИНИ ТРИМА ПРОКУРОРИ И ПОЛОВИНАТА ОТ ГДБОП СЕКТОР НАРКОТИЦИ СА НА ЗАПЛАТА КЪМ ТЯХ....ТАКА ЧЕ ТОЯ РЕГИСТЪР МОЖЕ ДА СИ ГО ....ОТЗАД

4

Стойо

преди 7 месеца

*** тъ-паците ни управляват

3

Иван

преди 7 месеца

Той Семерджиев има един такъв "регистър" и затова сега се чудят по кой параграф да го оправдаят.

2

Klochkos

преди 7 месеца

Да се обърне внимание на употребата на метадон, регистър също на психично болните, следене камерите вход и зход на града.Нали влиза от накъде проклетата дрога.