142

Гошо

преди 7 месеца

След появата на демократична Америка следва крах на държавността

141

Анонимен

преди 7 месеца

Така свършват народите,които се доверяват на Русия

140

Анонимен

преди 7 месеца

Путин е китайското менте на Хитлер

139

(не)умнокрасиви

преди 7 месеца

Тази ситуация с Нагорни Карабах прилича страшно много на това, което се случва със Северна Добруджа, Одринска Тракия и Беломорска Тракия. Не разбирам екстаза от случилото се на кратуните тука, наистина сме народ с много къса памет.

138

Сребролюб Мангизлиев

преди 7 месеца

Поредното доказателство за АБСОЛЮТНАТА НЕКАДЪРНОСТ на любимите ви руснаци. Не могат да защитят НИКОЙ

137

Анонимен

преди 7 месеца

А нещо знаете ли за изгонените от тия земи 1 милион азери голи и боси през зимата пеша без дрехи и превоз.Има и по драматични неща ...

136

боби

преди 7 месеца

Арменския Кирчо , ето до къде доведе държавата си ? Сега пак Пътин му е виновен ! И с България ще стане така , ако ядосаме султана , и той реши да си вземе гдето си иска !

135

Анонимен

преди 7 месеца

Арменците се заиграха с американците и резултатът не закъсня. Очаквайте скоро и в България.

134

баща ти

преди 7 месеца

До Анонимен..... Много си прав , ... натам отиват нещата !

133

Анонимен

преди 7 месеца

Което ме навежда на мисълта, че и България в известен смисъл се е само-провъзгласила. Като не смятаме 3-ти март, остава голо самохвалство.

132

Анонимен

преди 7 месеца

Защо Русия да Армения /или на нас в бъдеще/?Армения е уведомява Организацията на договора за колективна сигурност (ОДКС), че Ереван смята за нецелесъобразно провеждането на учения на организацията - 10.01.2023Армения подкрепя и се включва в санкциите срешу Русия.Армения и САЩ започнаха съвместни военни учения, те ще продължат до 20.09.23.Предателството на Арменските политици срешу Русия тази година. Е сега Армения от кого да иска помощ? САЩ я разузнаха септември и и ***$$а мамата сега!

131

Анонимен

преди 7 месеца

Дали жива здрава Русия!

130

бл.134 в Zап. парк

преди 7 месеца

Супер.ИщУтре, ще сложат край и на скапаната ви алчна държава

129

Анонимен

преди 7 месеца

Така свърщват народите които се довериха на САЩ..първо Армения излезе от организацията за подкрепа на Русия, после подкрепи санциите срешу нея, пролетта направи военно учение със САЩ и след като връзките и с Русия бяха компрометирани като нашите сега Азербейджан нахлу и дотам! Политиците на Армения предадоха народа си както нашите предават Българиясега. Питам се ако Сърбия нахлуе в Косово пак ли Европедерунгелите ше я подкрепят както Азербейджан сега!

128

Българин

преди 7 месеца

Така постъпиха и с българите в Тракия и Македония.Русия ни направи на парчета,който се опитвахме много пъти да сглобим.

127

Анонимен

преди 7 месеца

Така свършават вековните мечти на народите избрали Русия за свой покровител. Колкото по-нещастни и унизени са те, толкова по-добре за Русия, според шизофреничната и имперска политика.

126

Анонимен

преди 7 месеца

А кървавият кремълски малчуган, мълчи като н----н.

125

Путин съсипа Русия

преди 7 месеца

Цяла Азия ще му се стовари на главата ,всички атамани видяха ,че армията му е слаба ,никой няма да иска да е със Кремъл ,съвсем скоро ще започне бъркотията във задния му двор !

124

Тракиец

преди 7 месеца

До EL TURQO Турция да си върне земитев Азия - няма място в Европа. Нракийските земи са си Български - от Солун до Одрин.

123

Анонимен

преди 7 месеца

Най-сетне руската измишльотина Нагорни Карабах създадена от Русия с единствената цел да държи в зависимост и подчинение Армения и Азербайджан е ликвидирана. Така че Русия може да си обира крушите от Армения и Азербайджан. Русия се опита да направи същото в Косово и Босна но там удари на камък.