225

Дядо Соци

преди 8 месеца

Меркел съсипа ЕС , Путин съсипа Русия.Света върви на майната си.

224

Така е ..

преди 8 месеца

Много са светкавични руснаците. Светкавичната три дневна военна излагация , се превърна в сто годишна война.Там мир няма да има поне за сто години.

223

Аноним

преди 8 месеца

Те и украйна за три дни щяха да превземат ама на само бахмут им разказа играта.пиянки кво да очакваш

222

УЙЧОТО на ЗЕЛКАТА

преди 8 месеца

До Анонимен НА ЖЕНКАТИ ГУРГУЛИЧКАТА

221

..

преди 8 месеца

Дано се вкараме във Войната и Рашките ни е*ат мамат*а по бързата процедура...

220

Помощ за Украйна

преди 8 месеца

Не само ракети за братския украйнски народ но и животи български трябва да дадем, кой ни освободи от турско присъствие мисля че украйнските смели войни. Малко е да дадем още повече българи

219

ГРАЖДАНИН

преди 8 месеца

В МАЗНИТЕ ЗАД-НИЦИ ДА СИ ВКАРАТ ПО ЕДНА РАКЕТА НАШИТЕ 240 И ДА ЗАМИНАВАТ ПРИ УКРИТЕ ДА ИМ ПОМАГАТ

218

Анонимен

преди 8 месеца

Слава на Брадска Украйна свобода за Казан московия на 100 къса

217

Анонимен

преди 8 месеца

До Война можеше да няма но на има и Украйна ще ще я спе4ели и ще си взрме и белгородска и ростовска област московска твар

216

Анонимен

преди 8 месеца

Щом paшиcтитe ревът, на прав път сме.

215

Война можеше да няма

преди 8 месеца

До Анонимен 246: Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас. И още: отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Засега Украйна загуби само Донбас и Запорожка област. Ако не започнат преговори ще загубят още.

214

Анонимен

преди 8 месеца

Русия наруши грубо международните ангажименти, като нападна суверенна Украйна и разгърна широкомащабна война на нейна територия. Като отвлече десетки хиляди украински деца. Русия и Путин ще бъдат съдени пред международен съд, дори и задочно. България има право да разполага със собствените си оръжия.

213

Весо

преди 8 месеца

Да,от ясно,по-ясно е! Нито в Парламент от 240 представители от не народа и в ущърб на него,нито Правителство на промяната , знаят какво правят,за какво гласуват и накъде водят държавата! Другото се знае и вижда добре!Здраво нагъзен слугинаж в посока Посолството!Козяци , жалки!Предатели!

212

Кравар Евроатлантик

преди 8 месеца

Що не вземат да се самоосъдят и самообесят тея рашисти, малко светът да си почина от мизерията им.

211

Василев

преди 8 месеца

Искам само да разбера изяждате ли се от вътре русофили ??Само така и ние веднъж да сме на правилната страна...Кучето си кае кервана си върви . И за какво са ни дефектни ракети който Русия,дори твърди ,че не може да се ремонтират??Предавай , руските бракми и в замяна взимай нови Западни оръжия....От това по добро има ли???Москвич за Ауди , или Лада за мерцедес???Вие си лайте русофилчета ,кой ли ви обръща внимание????

210

Анонимен

преди 8 месеца

До Мен. Е па имаш лесно решение. Тъй като ние сме против Русия и за ЕС и НАТО, се изнеси в Русия, там е рай. И не ми обяснявяй как копейките сти много, щото това се вижда на избори. видя се и на "всенародния" протест на Копейкин - 67 човека

209

Мдааа

преди 8 месеца

Русия спешно да изравни сградата с народните предатели.

208

Анонимен

преди 8 месеца

Най-вероятно са изпратени отдавна. Сега само узаконяват.

207

Мен

преди 8 месеца

Ще ни вкарате в война бе,как ще вземете такова решение за страната ни ....!!!! Ние не искаме да даряваме или продаваме нищо на Украйна ! Ние сме за Русия !!! Спрете да се мешате нито Европейски съюз нито Нато нито Шенген ви искаме !!!!

206

Анонимен

преди 8 месеца

Оставам с впечатление, че сме много добре въоръжени, бих казал превъоръжени, то не бях стрелкови оръжия, муниции, сега ракети, а изтребители кога?