152

Анонимен

преди 7 месеца

Обикновена и откровена манипулатора.

151

Кака Мара

преди 7 месеца

Послъгваш ни, мила! Последната дума започва с буква Г..

150

www

преди 8 месеца

До до 152 от нея самата, при директен въприс преди 2 години в телевизионно студио, тя отговори че се гордеела с това. Но аз не бих се гордял, ако кмета на столицата не не е етнически българин. Това си е мой проблем! И кмета на Лондон не е англичанин, но си е кмет, те си го избраха!

149

До 150

преди 8 месеца

И как си представяш кмет да променя данъчната политика ? Иначе място за комунисти в управлението няма нужда . И какво ще рече синдикалист - в България това са хора без един работен ден защитаващи интересите само на държавните служители , а всички знаем как са нещата там :не се плащат осигуровки, на 10 човека един наистина работи , постояно се искат пари без никакво подобрение на предлаганата услуга.

148

www

преди 8 месеца

Ще ви съдя, с тази снимка разкривате етноса ми! Ваня Григорова

147

Бесепар

преди 8 месеца

Поредната дъфка която червените кхмери ще използват и изплюят.За 15 минути слава не си заслужава бе момиче.

146

Анонимен

преди 8 месеца

Ще направите ли корпоративния данък 20 % ?

145

ВАГИНА-ЩАЙН

преди 8 месеца

Червеният лъжец Анжел Вагенщайн се позовава на спечелени избори след червения атентат в Свети Крал в София като упорито мълчи за да излъже че червената им партия се казвала Българска РАБОТНИЧЕСКА партия(К) а столицата София е най-многолюдна РАБОТНИЧЕСКА класа КОЯТО харесвала СЕБЕ СИ а не вас червените комунисти

144

Алекс

преди 8 месеца

Най-подготвеният кандидат,

143

Анонимен

преди 8 месеца

И синдикалистите ни са от Алиекспрес

142

Шопендар

преди 8 месеца

До всички.не се подвеждайте че тази е синдикалист,проучете и ще разберете че така наречените синдикалисти са част от червената мафия която атакува с минимум трима.

141

Статистик

преди 8 месеца

Не знам дали ще вземе третото място.Според мен ще е четвърта.

140

чичката

преди 8 месеца

Аз ще гласувам за ***-синдикалист! Няма да гласувам за арменския памперс/***, няма да гласувам за подставения ДС синковец, дето не знае за кво е там. За останалите нямам мнение, зашото няма от къде...

139

Анонимен

преди 8 месеца

БКП пак излиза с 2-3 партии на изборите. АХХАХАХА!!!

138

чичака

преди 8 месеца

До Анонимен....това означава, че искаме да спрем безпредела на свързаните фирми и да проверим къде са ни потънали по 2+ милиарда годишен бюджет за последните 13г....= 20+ милиардалева. За малка част от тези пари, София щеше да е Цюрих, бате!

137

Анонимен

преди 8 месеца

До Интелектуалец 119 - Откога започнаха да се представят като интелектуалци хора, лишени от способността на преценяват и да правят логични изводи?

136

шопендар

преди 8 месеца

КОМУНИСТ ЗА КМЕТ СЕ СТЯГА,НО КАТО СЕ ИМАТ В ПРЕДВИД ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНИТЕ УСПЕХИ НА ТАЗИ ЖЕНА В ДОСЕГАШНАТА И РАБОТА,МИСЛЯ ЧЕ ШАНСОВЕТЕ И СА НИЩОЖНИ,ВСЕ ЕДНО НИНОВА ДА СТАНЕ ПРЕМИЕР.НО ТАКИВА СА МОКРИТЕ СЪНИЩА НА КОМУНИСТИТЕ

135

ЯМБОЛИЯ

преди 8 месеца

ЗАПОМНЕТЕ. СОФИЯ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ПОВЕЧЕ КОМУНИСТИЧЕСКА.

134

Никой

преди 8 месеца

ТАЗИ Е НАЙ УМНАТА И ДОСТОЙНА.

133

Анонимен

преди 8 месеца

Няма да избирам кмет на София, нека изборите за кмет на София, да бъдат честни и народа реши и избере!