37

Анонимен

преди 8 месеца

МНого добър кандидат е Хекимян, известен, модерен, вслушващ се в Боко и ГЕРБ от години, изпълнителен,. ГЕРБ отново избраха правилния кандидат. Софиянци ще гласуват за Хекимян.

36

Анонимен

преди 8 месеца

Нестандартен кмет софийски. Магарето на ГЕРБ и БОКО вече се лъска и украсява и скоро ще го виждате през очите на хранените хвалячи на ГЕРБ и БОКО - ордата социолози, политолози и Антропологът. Ще го виждате като ат и жребец. Всеки софийски дришлю скоро ще хареса Магарето и ще го избере, защото е породист кон. Това е неизбежно. Хекимян е новият кмет на София.

35

Бай Х

преди 8 месеца

Да е честито на софиянци .този щее защото всички в София са като него "от София"

34

BG

преди 8 месеца

Магарето кмет,

33

РОМА ООД

преди 8 месеца

Тоя ша разбие нашите хора Бонев и Григорова....

32

ЧАЕ ШУКАРИРЕ

преди 8 месеца

Нашите кандидати Бонев и Григорова немат шанс....

31

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 8 месеца

Хекимян е истински кандидат за кмет Треперете ли опоненти ХЕКИМЯН Е

30

ха-ха-хи

преди 8 месеца

Политологът проф. Светослав Малинов мрънкоти:От шест месеца всички знаехме, че кандидатът на ГЕРБ ще е Георги Георгиев, председателят на СОС, а сега ни пробутват Хикимян...това не е честно.Развалиха ни плана.Ще се оплачем в ПОСОЛСТВОТО !!!!

29

български избиратели

преди 8 месеца

Гласуваме с хартиена бюлетина и АЛА-БАЛА Терзиев улете в небитието....

28

Дядката

преди 8 месеца

Бойко го издига тоя заради парите на богатите арменци в София ,а те са доста състоятелни Пожарникаря знае че шансовете му за връщане на София за ГЕРБ са нищожни и предлага поредната ..Цачева!... !

27

оня

преди 8 месеца

Много път извървях .....и станах мисирка на Баце.Ще пасе богато

26

Сина

преди 8 месеца

Баце и Шиши клатят всички демократи от ПП и ДБ, а Христо Иванов, Киро Петков и двупръстовия челник Ивайло Мирчев яко се кефят на четвъртития пеефски муй!

25

Сина

преди 8 месеца

Що разправяте, че Хекимян бил леворезбар. Леворезбари са Христо Иванов, Кирил Петков и Асена Василева, защото те си легнаха с дявола (пеефски) и той почна да ги пердаши!

24

Иван

преди 8 месеца

кой гледа лъжливата американска телевизия БТВ, на сега и за кмет предлагат този послушен човек, дето нищо не знае, като Денков, а само ще изпълнява

23

Васко

преди 8 месеца

Другите кандидати за кмет на София загазиха. Усещат, че избора на софиянци ще е Антон. И сега се бълват едни ................ Прогнозата е, че дори няма да има балотаж. Днес се търсят доводи против и слаби места но уви ...... няма. ТОЙ ЩЕ Е!

22

Анонимен

преди 8 месеца

До 8 Антон и в Столипеново няма даго изберат.Той е по лъжец от Бибитко.

21

Ъъъ

преди 8 месеца

От аргатин без образование да се издигнеш до главен в БТВ, и после да напунеш гонейки вятъра, че ще станеш и кмет. Ами хайде слез на земята, сега ни новинар, ни кмет ни герб трябва на село да се ходи

20

Анонимен

преди 8 месеца

Този Хакимян е плюл само отрова лъжлива по бтв и сега иска да става кмет на София.*** долна наглост.

19

Може и друго

преди 8 месеца

Като знаят ГЕРБарите, че нямат никакви шансове да спечелят имаше и друг вариант вместо да се подиграват с хората да си бяха замълчали и останали без никакъв кандидат. Щото са в очакване на бъдещи предсрочни избори и за там се гласят да си наместят по-добре във властта след като провалят ПП-та и Дебетата.

18

Анонимен

преди 8 месеца

...сега хекимян лгтб ли общността ще обединява...