77

Анонимен

преди 8 месеца

България 6,5 млн. души - БВП 203 млрд. долара за 2022г., средна прод. на живота - 74,9 години; Южна Корея 52 млн. души - БВП 2,735 трлн. долара за 2022, средна прод. на живота - 82,8 години;Северна Корея - 25 млн. души (от които 16% практикуват шаманизъм) - БВП 40 млрд долара, средна прод. на живота - 67 години. Та, толкова за президента на ЮК, който бил некомпетентен главен изпълнителен директор.

76

Христо Христов

преди 8 месеца

Хората просто са брутално директни и казват истините такива каквито са. ВСИЧКИ американороби (един от примерите са немците) имат такива мозъци.

75

Samo minavam

преди 8 месеца

По обратната логика, единствената сви...ня в Северна Курея

74

Анонимен

преди 8 месеца

Путин скоро ще търси убежище при Ким, затова е стоплил отношенията. Вече му пазят една землянка на тайна полянка.

73

Анонимен

преди 8 месеца

Съвсем естествено и легитимно е правото за съседните страни като РФ и КНДР да поддържат тесни връзки помежду си. Плановете на изолационистите пропадат и ги тресе безсилна злоба.

72

Бонго Бонго

преди 8 месеца

А плоундера знае ли как него го наричат??

71

Анонимен

преди 8 месеца

Отдавна не бяхме чували нищо за Кимчо, но откак се срещна с Путин го предъвквате по 100 пъти на ден. Аме, всеки, който се докосне до Путин трябва да бъде заличен от лицето на земята. Не се ли усещате колко сте жалки

70

Мислител

преди 8 месеца

Не знам дали живеят щастливо във Северна Корея, но със сигурност живеят бедно. Беден не означава щастлив и богат не означава беден.

69

Анонимен

преди 8 месеца

България никога няма да се и оправи смачкана е и от изток и от запад няма вишеградската четворка няма нищо гърците са уредени и не им трябва партия с мишкapи сърбите си бълнуват за старите времена румънците мачкат напред

68

Анонимен

преди 8 месеца

Мизерията и русофилията са неразривно свързани в буквален и преносен смисъл. Само индивиди с критично ниско ниво на интелект може да симпатизират на фашисткия режим в Кремъл и бункерния пcиxoпат.

67

malgiorno a tutti

преди 8 месеца

Северните иктери могат да грухтят като гладни гудета (на диета от листа, треви и корени, всичките тези отпадъци ферментирани на кимчи) колкото си искат, важното е, че си имат върховно, божествено, угоено, тлъсто и иктерично гуде начело, чийто светъл ум е окончателно оформен от чернодробна енцефалопатия, което даже да къка само и без *** не може (не си стига до къкалната клапа, а и нито може само да седне, нито може само да стане)...

66

До 114

преди 8 месеца

Вече е обратно!

65

Анонимен

преди 8 месеца

Там където преобладават духовно и умствено ограничени и ощетени индивиди, винаги има условия за диктатури... Фашистка Русия и Северна Корея са буквален пример за това...

64

тоз пък...

преди 8 месеца

ти кога се върна от северна и южна корея, че знаеш как живеят там?...аман от глупости!

63

До Костадинов

преди 8 месеца

Ще я вземеш ли властта Коце? Все пак ти открито плюеш по САЩ и лижеш Русия. Не съм видял български политик да плюе по Русия и да лиже САЩ освен Плевнелиев ама той е третополов и не се брои.

62

Костадинов

преди 8 месеца

Като взема власта ще накарам всички да циврят за мен дори само ако ме заболи зъб. като у скорея. Пример ше дават родните друзя.

61

Анонимен

преди 8 месеца

Е, лоената топка ще спихне изведнъж.

60

Анонимен

преди 8 месеца

Когато севернокорейските новини са по-обективни от българските

59

Коко

преди 8 месеца

Поне за едно е прав..психически болния американски *** Доналд Тръмпутин!

58

Анонимен

преди 8 месеца

Северна Корея е като някаква сeкта. Едва ли човек без направена лoботомия би искал да живее там.