48

Епа

преди 8 месеца

Глобалната имфлация е навсякъде и засяга и ЮК ,тук всичко е внос от съровини до енергия отделно много мързели се довлачиха от африка който не работят и живеят на социални НО карат луксозни коли без да имат доход за тял социала им го осигурява в Лондон почти няма англичани масово е затъмнено така че жената да не се чуди от къде и е дошло маймунките са прекалено много на клона

47

Анонимен

преди 8 месеца

Ако имаш две къща/ апартамент с две спални, спокойно можеш да дадеш едната под наем.

46

За национализацията

преди 8 месеца

Някои подхвърлят тази идея на шега или от злоба и завист, но има един разумен аспект. Но трябва да имаме прокуратура на място, която да се самосезира. Едва ли е чак толкова неясно кои сгради са построени с цел да се преперат пари. По едно време много се писа за цели блокове, жилищата в които са под ключ. Такива сгради трябва да се национализират и там да се настанят нуждаещи се, но не от онези, които нито учат, нито работят,а семейства с по 2 деца, с родители висшисти или със средно образование.

45

Щерю

преди 8 месеца

Като не можаха да разпарчетосат и ограбят лошата Русия - така ще е и в ЮК, и в САЩ. Явно на "развитата западна демокрация" крещящо й трябва някой, от когото да краде поголовно! Юдео-ционистки евро-атлантически ценности...

44

Христо Христов

преди 8 месеца

Е и? Нали гласуват за Слава Украине?!

43

Анонимен

преди 8 месеца

До Рахел: Не те знам мъж ли си, жена ли си с това женско име дето си плеснал, но нали знаеш, че при ортодоксите жената стои вкъщи и гледа мъжа си и децата. Така че къде ми обясняваш едни такива дълбоки работи.

42

Троян

преди 8 месеца

Ха ха ха. Научи нещо различно от кючек и хвърляне на салфетки, и ще те искат навсакъде. От Анкъридж до Ушуая, и от Кайро до Пекин.

41

Риши Сунак

преди 8 месеца

Намъстеее, сокерез, мдааа Англия не е в Европа и вече няма евтини къщи в Испания и България за английските социално слаби но цените в Индия, Пакистан и Бангладеж са достъпни, всеки с бяла кожа е добре дошъл да си инвестира социланите придобивки там, хахаха.

40

Анонимен

преди 8 месеца

Айде стига с тоя Путин, бе! Аман вече! Каквато и да е темата - от акнето до състоянието на язовирите - все ще се намери някой да набута Путин и Русия или Украйна. Това не раздвижва дискусията, а яко дразни. Има публикации за черквата, пишете си там.

39

Анонимен

преди 8 месеца

Пропуснахте да обвините Путин.

38

Анонимен

преди 8 месеца

Да взимат пример от братята си хамериканци. Там във всеки голям град има по един квартал за палатки, за тези американци, които могат да си ги позволят, де

37

ЧАРЛС ДИКЕНС

преди 8 месеца

СЪР ОБИЧАЙНО Е ПАУПЕРИТЕ ДА СА БЕЗДОМНИЦИ - ТОВА Е СЪЩНОСТТА НА КАПИТАЛА...

36

Анонимен

преди 8 месеца

Пояснявам - докато през годините се мъчехме да оцеляваме поединично, разни типове за това време разграбиха държавата. Резултат - животът не всички, включително и нас самите, е твърде далеч от розовото.

35

Анонимен

преди 8 месеца

Дали някой ни "пасе", или не е друг въпрос. По-важното е, че ние сами си помагаме да ни е кофти - с биенето в гърдите и крясъците "Аз, аз, аз!". Докато не гледаме по-далеч от носа си и мислим, че светът се върти около нас и и как хубаво сме ги пре... другите, разни умници ще пишат за хамстерите. Просто е. Не става дума за див алтруизъм, а за това да си дадем сметка, че собствената ни простотия прецаква всички по веригата, а косвено и нас.

34

Смяна на чипа

преди 8 месеца

И по зле ще става. Народа няма пари, а цените са яко нагоре

33

Анонимен

преди 8 месеца

До 35 Рахел, просто си мързелив и глупав. Много лоша смесица от глупост и мързел.

32

Рахел

преди 8 месеца

За неразбралите, на този свят има два субпродукта на човешката раса - едните са гоите т.е. хамстерите, които въртят колелото цял живот за да си позволят дом и семейство. Сиренцето за тях са парите и щастието. Другите са им овчарите, които се продават най-вече за власт. Хайде приятна неделя, че утре.. нали знаете...

31

Анонимен

преди 8 месеца

Четох наскоро, че принцът и принцесата на Уелс работят по програма за намиране дом на бездомните в UK и постигнали значителни резултати. Май не се справят...И що за отвратителни условия са тези за майка с деца?!

30

Анонимен

преди 8 месеца

Не става въпрос за изкарване от труда си, а за все по-голямата лакомия. Щото с тия темпове на ламтене следващите поколения имат шанс, който клони към минус безкрайност. И тук не става въпрос за това, че ако си специалист, ако си "умен и красив", ще имаш, защото животът толкова бързо се променя в наши дни, че никой не е защитен да не изпадне зад борда. Съществуват толкова много начини да ти се прецака животът, дори да мислиш, че всичко си предвидил, че просто не е истина. Затова полека с лакомият

29

Павел

преди 8 месеца

Тая и хазяина й 100% са гласували за брекзит. Да си берат гайлето сега. Хахахах. Водели кампания да се връщат? Не, мерси, не ви щем.