6

Поетът

преди 8 месеца

Човекът прави класически камерни спектакли!Идеална сцена за студенти и ученици,на които не им се чете,но браво!!! Все пак има образователна мисия делото на Бойко Илиев!Интелигентен човек,зависещ от себе си,а не от другарите от Столична община!!!!

5

Петрова

преди 8 месеца

Прекрасен Бойко Илиев! Талантлив, скромен, удоволствие е на актьорите да работят с него.Впечатленията ми за него са отпреди десетина години.Вижда се, че лошото време в което живеем не го е променило.Желая му да направи още много пиеси, така както той умее и дано винаги си остане такъв - чист човек.

4

Анонимен

преди 8 месеца

Култура не се прави с държавни пари . Нито пък с виши кетапи от натвиз . На Вапцаров колко пари му даде България за да направи най добрата българска поезия ?Даде му куршум .И кво толкова вишу имаше Вапцаров та да го научи някой как да пише ?За кви гении говори тоя ?Не са нужни гении а връзки и кетапи за да се дои данъкоплатеца а не да се прави изкуство .Лаков е гении - Говори ми за еднорози :)Класика на бг журналистика .Не трябва да се говори за проблемите по телевизора а само за розави еднорози

3

Е бете си мраснотуМа

преди 8 месеца

Ми Комуняри свикнали цел живот на държавна хранилка!

2

Анонимен

преди 8 месеца

"Не трябва да позволяваме да се създава правителство, за което не стоят на първо място култура, образование и здравеопазване.".Точно такова си имаме.Дават пари само за прайдове.Наколенков преди време съсипа образованието и се видиждат резултатите на матурите.Остана здравеопазването.Нарочно докарват до фалит болниците,защото според плана Ран-Ът всички трябва да са платени и който оцелее ще е.

1

Вампиро

преди 8 месеца

Пенсия и заплата влачи :)))