9

Анонимен

преди 7 месеца

Ако ГЕРБ предадат бесните, десни фашисти, с които се съюзиха, талибаните, които са решили даа нападат журналисти и медии, да им спират реклами от големите фирми, под фашистки натиск и репресии, ще извършат едно достойно за уважение дело.

8

Анонимен

преди 7 месеца

ЗАЩО ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ СА ПРЕДАТЕЛИ?

7

Анонимен

преди 7 месеца

Най-важно е да не позволим да пипат конституцията и да вкарат в нея фашисткия ред, който са намислили. Имат мандат само за съдебна реформа. Друго да не пипат, защото ще е престъпление и въвеждане в конституцията на фашизъм. Има кампания за удряне на журналисти и медии, които не следват партийната линия на бесните,десни фашисти, чрез спиране на рекламите на големите западни и български фирми,забрана на спонсорство на неудобни на властта медии и журналисти. Най-нагло ни въвеждат репресии и фашизъм

6

Радослав

преди 7 месеца

Е що за въпрос? Малко са, нали ромските семейства са големи, затова ромите от гроб трябва да създават дублиращи се агенции и комисии за да може да назначават всичкото *** на заплатополучателска длъжност където да си кютат до пенсия и като благодарност да гласуват с правилната бюлетина.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Всички насилници трябва да бъдат уредени на щат да следят и подслушват и следят приятелки, съпруги и приятелите им!

4

Ужас

преди 7 месеца

Не е важно дали работят важното е да се назначават лица в партии и хранилки и дасе източва бюджета.

3

тънка червена линия

преди 7 месеца

Разследващите журналисти прекрачат ли я - случва се случка фатална.

2

Анонимен

преди 7 месеца

А когато беше депутат от ГЕРБ нямаше възражения по никой въпрос.Там който не слушка го отлюспват.И чак тогава се сеща,че има нещо гнило в Дания.

1

Анонимен

преди 7 месеца

Този нов Антикорупционен орган ще е нов вид полиция и нова политическа бухалка.Сега има също един куп подобни органи но без ефективност - ДАНС при създаването и една от задачите бе да бори корупцията по върховете - нищо подобно не се случи, та нали върховете им дават заплатите. Втори орган икономическата полиция, отново нищо. КПКОНПИ фирва без съдържние, прокуратура също.Един куп заплатаджии , сега още заплатаджии с новият орган, на беден народ.