12

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 13 - Изкарал си ги е човекът, взема ги. Хайде и ти, ставай авиатор щом е толкова просто и вземай 30 бона заплата и пенсия към 5 бона. Двата, дето си ги дал, не са авиаторска пенсия.

11

Анонимен

преди 8 месеца

А, някой като тебе си живеят в сигурност със заплата от 30бона + авиаторска пенсия 2 бона +субсидийте от руското пасолство.

10

Анонимен

преди 8 месеца

Радев е един от малкото трезвомислещи и, като военен, много добре вижда накъде вървят нещата. Ама, политизирани мозъци се изтрепват оценки да му дават.

9

Анонимен

преди 8 месеца

Прав е Радев. Украйна и Русия трябва да си стиснат ръцете и да свършва тази война. Че ми писна само за Украйна да се говори. Да седнат на масата за преговори и да си стискат ръцете и това е.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Ясно е че Радев приказва общи приказки, каквото му е написал PR-а, но в случая е прав - след ковид и тая безумна война в Украйна, света има нужда от поне 15 - 20 спокойни години, за да се върне към нормалния живот, да се съживи икономиката, и да се върнем към хубавите и щастливи времена до преди 2019г., в които културата, туризма, науката и др., процъфтяваха! Политиката си е политика, но за обикновения човек няма нищо по-хубаво от спокойния живот, в който нищо особено не се случва

7

Анонимен

преди 8 месеца

Абе ако вие живеете в свят на несигурност с тия заплати и пенсии, ние какво да кажем?

6

Бонго Бонго

преди 8 месеца

:)))))))))))))

5

анонимен

преди 8 месеца

Айде, добро утро! Сега ли го осени това гениално прозрение? По-добре да беше казал кой е главният виновник за всичко това. Случайно да не е този, който преди почти 10 години реши да направи #Кримнаш?!

4

Анонимен

преди 8 месеца

Да, живеем в свят на несигурност, защото има такива гaлфони като теб, които се кланят на Кремъл!

3

Бати Динко

преди 8 месеца

Този червн куманистически чорап е на власт скоро България няма да види Шенген защото е куманист вари го печиго пак си е куманист

2

Анонимен

преди 8 месеца

Чорапа казал мутри вън в ООН и направил коремно. Нещо му се бъгнало програмирането ама не е изненада, все пак от руска техника не се очаква много

1

дедо ви

преди 8 месеца

тоя до кога ше говори със заучени фрази опитвайки се да впечатли някой и мъчейки се да му повярват ??? та точно тоя вдигна юмрук в партизански стил и разедини българския народ ! седнал да говори за кризи , баси .