50

Анонимен

преди 8 месеца

Акадимикът пок е неподготвен. Три пъти се извинява. Достатъчно е, един път да сгреши фатално. Никой няма да забрави. Един академик не прави такива грешки.

49

Анонимен

преди 8 месеца

Първо плямпа, после мисли. Що е то? Академик!

48

не трябваше

преди 8 месеца

Не трябваше да се извинява на наглите трактористи! Утре ще решат още пари да търсят. Не спряха да лапат субсидии и да изнудват дребните производители, продават на високи цени, а за сметка на това качеството на зърното е под всякаква критика! От Украйна поне можеха да ни го доставят на по-ниски цени и най-вероятно с по-високо качество! Другата година като излезе модел Майбах 2024 ще видите как ще ядете по 3 лв хляб, ама сега ги защитавайте дебеловратите зърнари!

47

Гринго

преди 8 месеца

ДО: Възпитан и точен, един добър министър-председател. АКО БЕШЕ И МАЛКО ПО-ИНТЕЛИГЕНТЕН, И НЕ КУКЛА НА КОНЦИ, ЩЕШЕ ДА Е ОЩЕ ПО-ДОБЪР ПРЕМИЕР. А ИНАЧЕ, В МОМЕНТА, В КОЙТО СИ ОТВОРИ УСТАТА, РАЗБИРАШ, ЧЕ "АКАДЕМИК" МУ Е ПРОСТО ПРЯКОРЪТ.

46

Анонимен

преди 8 месеца

Възпитан и точен, един добър министър-председател

45

Гринго

преди 8 месеца

Който не идва на преговори е терорист. Така изразът "не преговаряме с терористи" става нон сенс. Какъв академик само! А иначе Денков здраво настъпа мотиката днес - клекна пред земеделците. Сега как ще се обяснява в посолството, защо не е успял да съсипе българското земеделие, направо не знам.

44

Анонимен

преди 8 месеца

".. всички печелят " да, Денков печели , защото остава да е премиер още няколко месеца, зърнарите печелят, защото ще си увеличат печалбите и ще продължават да си получават субсидиите, а @кой губи: всички останали българи- ще продължават да си купуват скъпия хляб и скъпото олио, а инфлацията ще продължава да расте.

43

пасарела

преди 8 месеца

Не им се извинявай , утре ще поискат още !! Зърнарите са най богатите и алчни , те манипулират дребните земеделци защото имат пари и плащат всичко : дизел за тракторите , пари на трактористите , храна , обслужване , превоз на знаменосците , нали са мултимилионери , Дянков , не клякай пред тия !!!

42

до 47

преди 8 месеца

Сам се провъзгласи за академик докато беше министър на образованието в служебното правителство на Стефан Янев (май декември 2021 г.). През октомври 2021 г. се избира за академик - около 2 месеца преди да изтече мандата на служ.правителство. Още по- интересно е, че Христо Иванов преди часове при Ризова го нарече професор и бързо допълни академик Денков. Това не беше случайно.

41

дедо ви

преди 8 месеца

и защо се е извинил ?! та трактористите са такива , съвсем скоро ше поискат още пари . и те са като ония дето системата ги убивала .

40

ППец

преди 8 месеца

Работим за българските потребители, но само ако не е с руски суровини. Ако е така майната им на българските граждани да живеят украйнците и всички други. Може да купуваме и от нашите партньори на двойно или тройно по-скъпо

39

Анонимен

преди 8 месеца

Защо изгониха Рашидов от НС за една дума? Защо не приеха извиненията му? Защо свалиха Гешев за истината, която каза? Помните ли, че Гешев каза определението: "Политически б...ок....луk - с извинения". Значи двоен стандарт. А? За Денков може, за другите не може.

38

Анонимен

преди 8 месеца

Вече съе официялно част от мафията с подписи печат

37

да

преди 8 месеца

добре! един мъж трябва да умее да се извинява, лошото е че остава продажна кукла на янките, а това народа не го търпи!

36

Елементарно Уотсън

преди 8 месеца

Изнудвачи е по точната дума за тях от терористи. Рекетьори също става.

35

Анонимен

преди 8 месеца

Нямам думи, дано се разкарам от бг час по скоро!

34

Анонимен

преди 8 месеца

Извини се, че каза истината. Оставка!

33

Анонимен

преди 8 месеца

Извинението съгласувано ли е с посолствато?

32

Анонимен

преди 8 месеца

Денков все повече започва да ми харесва. Добрия човек умее да се извинява. Това рядко може да го видиш от политик.

31

Стоян Стелий :

преди 8 месеца

... После три дни яли,пили и се веселили и заживели щастливо до края на мандата си...