47

До 44 ЯБАДабаду

преди 8 месеца

Вие -едно време -такива ли чанти, като сегашните , носехте? И с толкова ли учебници и помагала? Изобщо - разликата от едно време до настоящето - как я измервате?

46

Анонимен

преди 8 месеца

Спомням си, че първите часове спях, защото мозъкът ми още не се беше събудил. Случвало ми се е да ми се карат учители, но и да се карат и да не се карат, като ми се спи, ми се спи и това е.

45

Анонимен

преди 8 месеца

Яс не моа стана толкова рано нощно време, жената до става.

44

ябадабаду

преди 8 месеца

Стига сте ги дундуркали децата,раниците им били тежки,рано ставали,ние не сме ходили на училище не знаем какво беше,имахме уважение и страхопочитание към учителите , а сега мани

43

edin...ot

преди 8 месеца

За да има консенсус да се направи референдум от мон ,което предложение надделее да се прилага !!!!

42

Анонимен

преди 8 месеца

Най- добре е да прехвърлите грижите за децата си на някой друг. Вие само създайте правилата и следете дали ги изпълняват. Иначе като чета, проблема е, не че децата ще стават рано, а вие няма да се наспивате. Дреме ви за децата ви. Затова се трепят по улиците с коли, закупени от вас грижовните...

41

Анонимен

преди 8 месеца

Моля, родители под 40 г. да не дават мнения по този въпрос! Всички останали ще ме разберат защо.

40

анонимна

преди 8 месеца

За мен ранното ставане е най-идиотското нещо, което е измисляно от хора. Сега на който му харесва, да си става, но не и да го налагат на всички. Сега започвам работа от 9:30 или даже 10, но заради детето трябва да ставам в 6:30-7:00 и цял ден съм като ***. Ако се наспя до 9 - всичко е съвсем различно. А за децата не знам как издържат, хем рано стават, хем после десет часа в училище - визирам тези, които са на занималня. За съжаление са.

39

Анонимен

преди 8 месеца

Ако питате мен, часовете трябва да започват не по-рано от 10! Точно тогава децата ще са се наспали и закусили нормално и няма да го има този стрес при ставането в 6 часа, както беше при нас в 1ви клас. Понякога не ми стигаше време за закуска. Това са ученици, не са войници.

38

Анонимен

преди 8 месеца

Може направо в 4 часа сутринта да започват училище. Едно време пра-бабите в 4 са ставали да нахранят животните и е започвал трудовият ден.

37

Анонимен

преди 8 месеца

Само така. Ред и дисциплина трябва.

36

Анонимен

преди 8 месеца

Ставането рано може само да е от полза.

35

Анонимен 11

преди 8 месеца

Къде са заплатажиите,от агенцията за закрила на детето,може ли едно дете не навършило 7 г.да бъде измъчвано с ранно ставане,поне първокласнициге пощадени.

34

Анонимен

преди 8 месеца

Повечето деца не живеят в блока до училищщето, а пътуват поне час, някои и повече, пътуват с автобус, влак, метро. И до спирката сигурно не живеят. Значи трябва да станат в четри часа, барабар с цялото семейство, тоалет, обличане, закуска, кутията за храна, шишето с вода.... и айде...

33

Анонимен

преди 8 месеца

А е кой то ходи на даскало толкова рано!

32

Анонимен

преди 8 месеца

Е това пък със струпването на автомобили пред входовете на училищата не го разбирам!? Абе оставете децата си на мира, бе! Нека се наиграят, нека се налудуват. После болни били, апатични били. Ами дайте им възможност да се изпотят малко от игра. От урок на урок и накрая гърбав патарок. Нека се сбият, нека паднат и си обелят коленете. Защо им отнемате най-хубавото? Дайте им тяхната си свобода. Виснали пред училищата сакън да не падне на мама гургулика!

31

Анонимен

преди 8 месеца

Толкова рано започване е пълен садизъм за децата. Никога през живота ми не се е налагало да ставам редовно толкова рано от както завърших училище.

30

До Защо

преди 8 месеца

Те и в момента са от 8, а доста фирми са с плаващо работно време.Аз като го закарам в 7.3, поле нали пак трябва да отида на работа в 9.

29

Анонимен

преди 8 месеца

Че на кой му трябват учени хора? Въпроса е да се появяват в училище по някое време. Родителите на повечето деца си знаят, че са подготвени поне за шестица. Плюс това учителите не са достатъчно компетентни да учат децата ни. Родителите са къде къде по умни. Даже са готови да се справят с проблемните ученици за нула време, ама сега са много заети, друг път. Та така - не е задължително да ходят в час, че да завършат дори и вишо! Мама и тате ще я свършат баш как си требе!

28

До Анонимен 25

преди 8 месеца

Едно време ходих с магаре на училище- нека забраним колите и да се върнем в 18-ти вк.Майната и на науката и нововъведенията .Важното е, че Гошко от Каспичан е ставал в 6 и цялата образователна система трябва да се съобрази с него.Гошко сега е велик стругар понеже постоянно спеше в час. Браво Гоше.