22

Име

преди 7 месеца

Не разбирам хората купуващи електрически автомобили! Не са ли ползвали нещо на батерия преди, за да знаят,че след година-две батерията е с около 50% от капацитета си. Предимството на електричките е само в ускорението.

21

Анонимен

преди 7 месеца

До 20 скоро В обедните часове токът ще е безплатен.

20

Анонимен

преди 7 месеца

До 21 какво значи "само толкова"? Предвид. Че преди 10 години нямаше ни една.

19

Анонимен

преди 7 месеца

Само толкова? При всичките пари и пропаганда? Че те за тия пари трябваше на всяко семейство да подарят по една градска електричка и ефекта щеше да е поне два пъти по-осезаем

18

Докато не качат

преди 7 месеца

всички на електрокари, кукло-водите няма да мирясат ... важно е да могат да ни дърпат шалтера централно, ако не слушкаме ... за цената на тока е забранено да се говори

17

w

преди 7 месеца

Повечето числа в статията са неверни. Например " достигайки 787 626 евро"

16

РЕШЕНИЕТО НА ПРОБЛЕ–

преди 7 месеца

*** ! Е по-малко хора за още 20 г като станем 20 милиарда ще се задръстят и хималайските пътеки ! Но не се притеснявайте ТЕ мислят как да намалят популацията ,може да сте 100 % сигурни и войните са най- бързото решение ,та вече може и да сме във 3-тата световна ! А след нея за 10 милиона или повече все ще се намери по чисто място за живеене !

15

до 14

преди 7 месеца

За пари нищо не пишеш --- и какво общо има Перник със Пекин ? Във някакъв китайски град експирементират нещо и ти тука във възторг ни го представяш като реалност във това такси пуснато във града всички пасажери са мъртви за един километър ! Става дума за български град ,между колите няма как да се предпази бас ти хващам всякакъв ! След 50 г може сега НЕ !

14

Анонимен

преди 7 месеца

до 14,това "плащаш супер малко" в България го няма,отделно и няма как да стане защото тази услуга иска поддръжка,иска ресурси иска се и избиване на инвестицията и немалка печалба за родния търгаш

13

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 10 : Предполагам че пишеш за "рашисти" и "русофили" и под прогнозата за времето, нали? За това ти плащат!

12

Тялото

преди 7 месеца

Ел колата е по-добра във всяко отношение за града, но по-важното е освен всичко да е на ток, да отпадне нуждата и възможността за личен автомобил за сметка на робо такси.В Пекин вече го има, викаш си я с телефона, чака те долу, караш до където си стигнал, плащаш супер малко и си готов. 1 кола оправя 20 човека днес.Не мислиш за гараж, за данъци, за поддръжка. града е по-чист и няма задръствания.

11

Анонимен

преди 7 месеца

После дали ще идват при нас на по 150к км пробег?

10

Буталов

преди 7 месеца

Направете ДВГ-тата с по един цилиндър 100 кубика и ел колите ще станат 100%.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Фолксваген тръгна надолу от както в САЩ го нарочиха за жетрва и му спретнаха дизелгейт.

8

Анонимен

преди 7 месеца

Българският рашист се кефи на това децата му да растат сред фини прахови частици, астма и алергии. Защото за него не е важно градът да не е обгазен и прашен. За него е важно неговия Бог Путин да има къде да си продава нафтата.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Копейковците реват по всички форуми ама Тесла мачка и всички следват. Знаете ли Русия защо не изнася електромобили, защото не са намерили залежи на електромобили

6

карачанаков

преди 7 месеца

Аз Гриша Ганчев искам да се спре вноса на всякакъв вид автомобили,ако това не стане до 15 часа ще блокирам всички пътища.Ех може да се направи изключение за някоя ,Лада,,и за тракторите дето се връщат от протеста.

5

Любопитен

преди 7 месеца

Като спрат субсидиите к'во става?

4

Анонимен

преди 7 месеца

значи около 11000 на месец, а в русия над 15000 на месец а руснаците уж били бедни

3

Напълно НеВаксиниран

преди 7 месеца

това са Същите 20% дето са Вакснати - на тях Живота не им е Мил - Искат да се Возят в Литиева Бомба, дето като Избухне и се Запали - дори с Вода не може да я Загасиш!