36

Анонимен

преди 8 месеца

Ако се затворят ТЕЦ, няма АЕЦ , Бг няма енергетика, само соларни панели и мелници, но те са зависими от времето и колко ще произвеждат не се знае, а зимата, а предприятия и т.н, Газа скъп и т.н. Розово бъдеще.

35

Кольо

преди 8 месеца

Съдбата на оборудването е ясна. Съдбата на тези които продадат това оборудване обаче е съвсем неясна.

34

Анонимен

преди 8 месеца

Руското вражеско правителство е едно, руски фирми и руснаци са др., те не са властта на вражеска Русия, те са просто работещи хора като в цял свят. Нещата не бива да се третират като едно цяло. Ако утре се смени вражеското правителство в Русия с опозиционно, пак ли Русия и руснаците ще се третират като вражеска страна и народ. Управляващият вражески режим е едно,/той се сменя/, население и фирми са др., те остават и след падналото правителство. Щом в Украйна може, защо в Бг не може.

33

Алекс

преди 8 месеца

Руски ядрен проект у нас не може да бъде реализиран,но в Украйна,която воюва с Русия,може.Много странно.Войната един ден ще свърши.Продължаващо Продажните са на път да харижат реакторите и да си разделят плячката.Дори и да вземат 600 млн.евро,с тези пари не може да се купи и половин реактор.А сега разполагаме с два.

32

Анонимен

преди 8 месеца

Кой ни пита нас дали сме съгласни да подарят за безпари цялото оборудване, като реално всеки българин е платил от скъпо прескъпо за това. Как така някакви съмнителни субекти решават какво ще стане, такива които нямат представа за какво иде реч. Хайде стига вече с тези послушни "калинки" които работят против народа и за чужди интереси. Стачките няма да спрат, много прекалиха и това е от над 10 години, на хората търпението се изчерпа.

31

гошо

преди 8 месеца

За строителството са похарчени 1,2 милиарда евро, за демонтажа 800 милиона. За проекта който е за Белене 100 милиона, за нови реактори 600 милиона, за проучвателна дейност 150 милиона. Сега ще подарим реасторите както стана със старите и те вече работят и дават ток. Ще загробим тези вече похарчени пари и ще си останем с едно голо нищо. Браво на българските икономисти.

30

_____

преди 8 месеца

Дайте си и задните части на уКропитеците.После да няма не искам, недей.

29

Анонимен

преди 8 месеца

Провалихте Белене,затворете Мариците,изкарайте българите на свободният пазар на ток,прекратихте дерогацията за преработка и потребление на по евтин руски петрол,разрешихте дъмпинговият внос на стоки от Украйна!Докога бе плазmoдии недни ще работите против нас?

28

Р.ОВЧ

преди 8 месеца

Дадох милиарди за реакторите, без да има договор за нова АЕЦ....

27

Mdaa

преди 8 месеца

До Кирил АсеновСигурно помните как отписахме 2 милиарда дълг на Ирак по искане на американците с обещание, че ще участваме във възстановяването - и не участвахме

26

Значи ние

преди 8 месеца

Не можем щото трябва да ползваме специалисти от Русия, но Украйна може щото имала капацитет, ене може ли тогава Украйна да ни построи с техни специалисти, нищо като благодарност за подкрепата и солидарноста нали им купуваме го,даваме бтр и, хотели по морето осигуряване.Или те сана принципа ние само взимаме а не даваме.

25

Един с Една

преди 8 месеца

Продайте България на Украйна бе, кво на части, продайте целата държава се знае

24

Анонимен

преди 8 месеца

Цялата работа върви към ток левче киловатът .

23

Анонимен

преди 8 месеца

Най-добре е да затворим тези най-замърсяващи околната среда централи. С толкова радиоактино отработено ядрено гориво и ядрени отпадъци атомните централи са най-голямата заплаха за човешката цивилизация.

22

Чичо Чеп

преди 8 месеца

Който иска да си обясни особеностите на българската енергетика, да си отговори на въпроса - защо петролопровод Бургас-Александруполис не може, а Александруполис-Бургас няма проблеми!

21

Кирил Асенов

преди 8 месеца

Схемата отдавна е написана в посолството - продаваме реакторите на украйна за 2 милиарда, които ще ни изплатят след 5 години, но след 2 години им опрощаваме дълга. Същевременно в ЕС ни правят на луди заради Шенген! Няма полза от това анти-българско правителство - само вреди нанасят тези предатели! Оставка!

20

Разочарован

преди 8 месеца

За българският народ е най-добре да се построи,но за българофобите,които ни управляват каквото им наредят това е

19

Анонимен

преди 8 месеца

Ами от опит по времето на СССР . Така беше и с АЕЦ Козлодуй. Централата работеше , но в България на режим на ток 1982- 1984г.

18

Анонимен

преди 8 месеца

Станеш ли зависим от Русия . Не си жив

17

Анонимен

преди 8 месеца

Същата като на уравляващите - ще бъде продадено на украйна от ПосолствоТО.