7

Анонимен

преди 8 месеца

Конкретно вие от ПП- ДБ нищо разумно не правите, държите се като шумкари в първите дни след 9-и септември. Настроихте едрите земевладелци,владеещи по няколкостин хил. дка срещу вас, премиерът им каза какво е мнението му за тези 15-20 фамилии много едри земевладелци и още около 120 техни подгласници и те изпратиха на протест средните и дребни фермери. Вдигнаха се и миньорите-въглищари и енергетиците и вие оплетохте конците. А старият милиционер ББ стоеше отстрана и ви гледаше сеира.

6

Анонимен

преди 8 месеца

Имам една чуденка. За корупция ли се смята ако си депутат или с висок пост в партия във власта и да назначават твои роднини в частни фирми обвързани със законите, които предлагаш и гласуваш на високи заплати? На ДБ веломожите половината им рода ги назначиха във фирми свързани с Пеевски за търговия на електроенергия на свободният пазар, а имено ДБ са тези, които натискат най-яростно домакинствата да излезнат на свободен пазар на електроенергия. Това не е ли корупция?

5

мдааа...

преди 8 месеца

Представител на умнокрасивите пак се рее из розовите облаци...

4

Българчо

преди 8 месеца

Това нескопосно същество , с превзетата си показност на умност, некадърно дори да напише молба до съда , това перекенде е мини-стър на правосъдието !!!! Колко трябва да си сляп , за да видиш , че ти се подиграват в лицето и те правят на *** с подобни кадри ???? Докога ще търпим наглостта на Пинокио, Про100 Киро, Кокорчо , Гном , Доган и цялата кохорта от полУтици да ни с.ер.ат по главите ????

3

Упсььь...

преди 8 месеца

Досега такъв орган не ми е влизал изодзади...Това заяви министърът на правосъдието Атанас Славов пред Нова тв.

2

Ристето, джипкар

преди 8 месеца

Информирам ви, че ще си променим Конституцивта , както ни е изгодно на Сглобката.p.s Ако има пщзърнари с хубави джипки , да ми пишат - обичам задните седалки аз.

1

Пеефффски :

преди 8 месеца

Бухахахахахаха Уахахахахахахахахаха,антикорупция?!? бухахахахахаха...