62

Анонимен

преди 8 месеца

Ами добре е направила полицайката, тоя защо е бягал и от кои българи е? Да се беше предал, и без това съда нищо нямаше да му направи.

61

2

преди 8 месеца

какво "момче" какъв 'младеж" - това е гнусен престъпник, който обира слаби и беззащитни жертви и им нанася побой и ги души.....Полицая е ГЕРОЙ!!!!!

60

Анонимен

преди 8 месеца

Браво на полицая за добре свършената работа, пълна подкрепа! Един жиганин по-малко, един хляб повече!

59

Анонимен

преди 8 месеца

Е, лично или служебно , полицаят е действал според устава и закона. Жалко, че бандита е прострелян и в последствия умира, но , никой не е над закона!

58

Андрей Евро комисар

преди 8 месеца

Гласувайте за БСП ние сме най-честната партия и винаги сме били

57

Анонимен

преди 8 месеца

Служебното изпаднало,*** гашника...сега да се гръмне и тая милиционерка ама със служебното и за по сигурно и с личното, нямам думи смешници жалки,и кой им плаща заплатите на хрантутниците, тия не заслужават и 500 лв..

56

Анонимен

преди 8 месеца

България стана отново, страна на ужасите. Атентат над главен прокурор. Поръчкови убийства, без заподозряни. Нападения над граждани с цел грабеж. България е разграден двор. Никой вече не е сигурен, дори вкъщи, в собствения си квартал, град...Никога повече ПП,ДБ!

55

Ами да се

преди 8 месеца

Радва . Калпазанина е труп . Трупове по улиците. Има ли селфи с умрели .

54

Анонимен

преди 8 месеца

Е те служебно от къде?

53

Е щом са му наредили

преди 8 месеца

Можеше в рейса да ги избие . Нощно време или предатор, или Шерлок.

52

Бай Илийчо

преди 8 месеца

Бравос ! А ний дек плащаме данъци от няааме ?

51

Абе

преди 8 месеца

Няма значение какво е използвал, важното е, че резултатът е добър. Впрочем, да напомним на писачите, че "контролен изстрел" означава изстрел който гарантирано умъртвява поразен вече противник. Тъй че правилният израз е "предупредителен изстрел"

50

Анонимен

преди 8 месеца

Не ни интересува оеъжието, важен е чудесния резултат!!

49

До Ние сме толерантн

преди 8 месеца

Навремето, покрай телефонните измами, някои колеги понаучиха римския език. Майко мила! Определено не ни мислят доброто.

48

Аз

преди 8 месеца

Какво го защитавате престъпника?! Удря жени с тръби! Агресивни подметки! Щом на 18 години е правил такива неща представете си по-късно! Полицаят е спасил живот на невинен в бъдеще! Гаранция!

47

До Анонимен 69

преди 8 месеца

С "Макаров" имам 98 т. от 100 възможни на гръдна мишена 4, разстояние 25 м. На състезание. Който може да стреля - може. Който не може - да се научи. "Макаров" му бил виновен...

46

Анонимен

преди 8 месеца

Аз само да питам, защо само един сте гръмнали а другите сте ги оставили? Като сте почнали, трябвало е поред да ги натръшкате на асвалта. И след това братчедите от катуна ще имат едно на ум.

45

Ние сме толерантни.

преди 8 месеца

Но римляните са расисти. Те не се женят за представители на чужди етноси, имат си и дума за всички останали - "гаджЕ". ГаджЕ-тата могат да се мамят, преджобват, взломяват, грабят, пребиват и убиват. Има деца от ром и българка, от ромка и българин - т.н. джоревци, джонки и т.н. Но бракове почти няма. И то поради нежелание от ромската страна. Та, БХК, да вземе да се заеме с истинските расисти. Те не подлежат на интеграция.

44

Анонимен

преди 8 месеца

Къде в света ще накажат полицай, за това, че е стрелял срещу престъпник? Престъпниците трябва да знаят, че могат да бъдат убити, ако се съпротивляват и бягат ! Нали така става и по филмите от САЩ, които са ни за пример!Същото се отнася и за пияниците - наказание и отнемане на книжката и колата!

43

Анонимен

преди 8 месеца

Само на мен ли ми прави впечатление употребата на Криминалист в статията. Има разлика между патрул и Криминалист. Ако е бил Криминалист, т.е може и да не е в униформа, и участието му в задържане по сигнал е меко казано странно. Ще стигнем да саморазправа с фатален край или как?