67

IQ 3.14

преди 7 месеца

статия за глобален недостиг на дизел в сащ, дето всичко кара на бензин, е голем червен флаг че наследниците на активните борци и лукойл ни готвят още една гавра с нафтата.

66

Анонимен

преди 7 месеца

Вижте сега, причината е, че дизелът е горивото, което в днешно време най-много се ползва в тежки машини и такива предназначени за война. Държавите се презапасяват, което може в известна степен да бъде показателно.

65

Кът чета коментарите

преди 7 месеца

разбирам защо Бай Дън иска да си ляга ...

64

Анонимен

преди 7 месеца

По-добре е да има недостиг на бензин, отколкото на дизел. Все пак дизелът е по-малко замърсяващото гориво.

63

Анонимен

преди 7 месеца

САЩ като държава терорист номер едно в света изпитвала недостиг на дизел. Е, ще нападнат пак някой и друга държава и ще им откраднат дизела.

62

Анонимен

преди 7 месеца

Бъдещето е на държавите освободили се от краварското робство.

61

Анонимен

преди 7 месеца

Дизелът е основата на транспорта, но има доста хора, които никога няма да го проумеят и все ще говорят за пушещи бараки и други дивотии.

60

Анонимен

преди 7 месеца

русия се моли на най-пропадналите терористични държави Северна Корея и Иран за помощ, тук рашистите обясняват, че руснаците били самодостатъчни.

59

Анонимен

преди 7 месеца

До Гай *** Примери за това колко е самодостатъчна русия. Тръбите на газопроводите от русия към Европа са немски. Турбините на Северен Поток са Сименс. Барута за войната от Китай. Униформи, каски - всичко Китай. Като спряха западните части, руските коли почнаха да слагат скоростни кутии модел 70 те години. Новите руски модели автомобили са пребрандирани китайски автомобили. За каква самодостатъчност на русия бълнувате? Пийте си таблетките по-редовно.

58

Анонимен

преди 7 месеца

Колониалният запад изпитва недостиг на дизел, докато борещите се за независимост държави нямат недостиг. За САЩ целият останал свят е колония, но скоро това ще остане в миналото.

57

Анонимен

преди 7 месеца

До Гай *** Така си мислиш, защото си нямаш никаква представа нито от русия нито от Света. И за двете знаеш единствено от пропагандата на СССР, НРБ и на сегашна русия. Без ЕС и САЩ, русия и Китай щяха да са на ориз и обелки от картофи. Всичко що има там е построено от западния Свят. Без свободна търговия ние ще сме малко по-бедни, а те ще са в 19 ти век.

56

Гай Баньо

преди 7 месеца

Истината е една: Русия без света може , но света без Русия НЕ!!!

55

Анонимен

преди 7 месеца

Онези дето карате с крадената нафта, било ти от БДЖ или някъде другаде и опушвате на 100 метра след вас да ви изгорят бараките дано, да не видите бял дено само черно за вас!

54

Анонимен

преди 7 месеца

Соцносталгиците отново сравняват ябълки и круши. Обяснява как дизелът му бил 40 стотинки. Обаче я кажи колко хора имаха автомобили въобще. Ако разгледаме същите тези топ няколко процента от населението, ами те и сега горните проценти от населението могат да си позволят няколко хиляди литра дизел. Само че имат и в какво да ги налеят. А не просто място в опашка за Москвич след 10 години.

53

до този от соца

преди 7 месеца

кой ти е виновен другарю че си бачкал за 400лв и сега едвам свързваш двата края? учи, развивай се и си направи баничарница и бензиностанция, тогава всичко ще ти е без пари.

52

верно

преди 7 месеца

мдам, инфлацийката от 30-40% последната година (официална под 20%) ще ви се види детска игра, само почакайте да видите какво са ни подготвили 2024. с тези войни и ракетки са само за баламосване на простолюдието...

51

До Танв

преди 7 месеца

Хайде да си направим сметката. По времето на соца дизела беше по 40 стотинки, а баничката 10 стотинки. Тогава взимах 400 лв месечна заплата, т.е., с една месечна заплата се купуваха 1000 литра дизел. Сега ако работиш, в което се съмнявам, колко литра дизел и колко банички можеш да купиш с една месечна заплата? Николко, защото няма да ти останат пари след като си платиш сметките. Няма да стане, защото сме в 21-ви век!!! Крайно време е да се събудиш!

50

До Таня

преди 7 месеца

Таня аз мога да си купя със сегашната ми заплата 928 литра от горивото за което мислите, че е разковничето на управленския строй и 507 литра със доходите ми от бизнеса, който притежавам.значи спорес вас за мен промяната на строя е положителна!!!

49

Ъъъъ

преди 7 месеца

На путин не му мина номера с газа, сега ще пробва с нафтата, нека пробва, съмнява ме да постигне нещо повече от трика с газа

48

Ха ха ха

преди 7 месеца

Германия се предаде и отново заиска руски газ