88

Ryuhou

преди 7 месеца

Когато съм на маса със салатка и ракийка, мога да псувам нашите униформени тикви от тука до сутринта. 3/4 от тях са безмозъчни връзкари, който вяртат, че тая униформа им е за да пречат на всичко около тях, не за да вършат нещо полезно. Когато обаче един от тях ми каже да спра, спирам, може да споря, може да подавам оплаквания, но спирам, с кола, пеш, трактор, камион, няма значение. Трябва да имаме уважение за тази униформа, има някой от тях, който я носят с чест.

87

Алооо

преди 7 месеца

Няма значение. Награда и повишение. Повече такива служители трябват в тая система. Предотвратиха някой смъртен случай. Утре тоя бок.ук като ограби някого и го убие какво? Ще го пуснат подписка ли? Отново браво на полицаите, вече тук сам доволен от тяхната работа. Един рецедивист по-малко по улиците. Предлагам, ако го съдят или осъдят протест, докато не го освободят и възстановят на работа.

86

456

преди 7 месеца

Полицай-мъж или жена,все едно е за поздрав!Така трябва,щом не спира на предупреж дение!Стига сме плюли по полицията,в случая е за награда!

85

хахаха

преди 7 месеца

Полицай, а не колежката му, която е също полицай е стрелял....

84

Анонимен

преди 7 месеца

Дори и да приемат, че полицая е действал по устав, за решението си довело до смърт е отговорен. За да придадат "случаен" характер, масово обясняват за попадение от 100м, което е нереално.Още по лошо става, защото към момента на решението си да задуржи подозреваемия с използване на оръжие, вече е имало задържан от същата група. После от 100м да произведе точен истрел с цел задържане е фантастично. и.т.н. и тн.С този полицай е свършено.

83

Анонимен

преди 7 месеца

В Америка е същото! И в Русия! Така че така да бъде занапред!

82

До 80 и 82

преди 7 месеца

Ти пишеш тук като разбирач, защото брат ти бил полицай. Върни се по-назад и прочети материала, качен тук днес сутринта в 9.19 ч. Представено е мнението на криминален експерт Савов. Той подробно обяснява защо постъпката на полицая може да се определи като правилна. Стрелял е в краката на бягащия, има право да го направи. И когато повторно е стрелял пак в краката му, онзи в същата секунда е паднал и вторият изстрел е отишъл в рамото му. Ако се беше подчинил на заповедта да спре, щеше да е жив.

81

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 87 Значи има поле за изява и за теб. Като се разправиш с някого и докажеш, че е откраднал от държавата милиарди, докато трудовите пенсионери гладуват, ще има силна форумна защита и в твоя полза. Отделно от това, ще спечелиш симпатиите на целия народ.

80

И в Украйна е така

преди 7 месеца

Тръгне ли руснак да краде - веднага го застрелват- без съд и присъда... справедливо е!

79

Анонимен

преди 7 месеца

Поредният екшън герой. Защо не са петимни да стрелят по тия, които крадат милиони от държавата, това се чудя.

78

anonimen

преди 7 месеца

Единственият по-добър развой щеше да бъде да е гръмнал и тримата и от Токуда да осъществят донорска ситуация....

77

алооо

преди 7 месеца

какво значение има бе ?! важното е че е свършено едно добро дело , един мр16ляк по малко

76

Анонимен

преди 7 месеца

от 83 Кво ми биеш минус ве, пубер маааалоумен? Ти ходил ли си в казарма? Ти даже не си бил роден когато я закриха наборната, пубер мааалоумен с жълто на устата.

75

Анонимен

преди 7 месеца

Едва ли полицая му е изкрещял както е по устав "Стой ще стрелям" направо си го е убил без да го предупреждава. В казармата на това ни учеха като сме на караул. "Стой ще стрелям".

74

Анонимен

преди 7 месеца

до 79 Да, ама закона сега е такъв и според този закон полицая е нарушил наредбите. Кое не разбра ве, Пинко?

73

Анонимен

преди 7 месеца

Вие си нямате понятие кога има право полицай да стреля с пистолета си. Толкова прооости форумни мишки сте!

72

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 76 - Нали точно затова пишем тук, за да се разбере, че всички искат промяна в закона.

71

anonimen

преди 7 месеца

Такива едни младежи заобиколиха в група майка ми, жена на 70 с ***, посред бял ден, на обяд, пред Първа градска, на пъпа на София. Опитват да дръпнат чантата, само че бутнеш ли такъв човек на земята, може да счупи става и да е дотам. Тя се развикала, някакъв мъж се отзовал, мангалетата се разврякали по нея, "К'во викаш, ***?", но избягали. Ако не подкрепим полицая, така ще ни трепят като кучета и полицията ще гледа.

70

Анонимен

преди 7 месеца

Пубериии, пубериии, не се прави така от полицай. Това да не ти е някакъв престъпник да се саморазправя с друг престъпник???? Станете полицаи и да видите какви са наредбите там, смешницииии. По бягащ и то невъоръжен имаш право само да го гониш. Моя брат е полицай и е гонел такива престъпници. Но казва , че нямаш право да го прострелваш, ако не застрашава живота ти. Полицая е за съд. Точка.

69

Анонимен

преди 7 месеца

Полицаят е за уволнение. Това е ясно. Това е закон когато постъпват на работа- когато човек който не е застрашил някой и бяга с гръб от полицая, полицаят има право само да изкрещи: Стой ще стрелям и да произведе изстрел във въздуха.