164

ПроСоТо

преди 7 месеца

това уникалночучело се самопредложи и ЗАКЛЕ,че бил щял да "свали и цените на бензина с един лев,ако го изберат"...Е,Мутрьо ОТНОВО "дърпа конците" ,но..о,чудо!...Цените НЕ паднаха бе !...Сега обаче,ако си затворят очите за чудовищните му кражби и далавери,бил щял да "разреши кризата със зърнарите" ?!?!...."Българи-МЕНТЕТА",първо въдворете това уникално психовлечуго!...Иначе НЯМА да се оправите,докато то диша !

163

Радослав

преди 7 месеца

Е как, накъде без Бай Тошко 2.0? Дъртия комунист Боко ще слезе при бай Иван тракториста, ще си поговорят за сандвичи с лютеница и свинска мас, ще обсъдят Коледата на Лиляна Павлова и баце ще обещае тази година полу-жътва, догодина цяла жътва. Ще си подари сакото на тракторист и сакото ще му лепне като Ленче на Кирче. Ще се качи горе, ще се обади по телефона: ако Баджо и всичко ще е тип-топ. Все пак протест се спира най лесно когато ти си платил за протеста.

162

зърнарите

преди 7 месеца

ги насъскаха дпс, за да напомнят кой дърпа конците.Същия цирк е и със фирмите на пеевски стровящи "тънки" магистрали.Практически който държи икономиката той бута правителството, т.е дс/дпс и руските слуги .Борбата е за евро милиони, и кокала няма да го пуснат.

161

ох

преди 7 месеца

Баце а ти кви коли караш.Аз помна как като ти се кара няква кола, разпореждаше на горските да я купят и да я дарят на НСО, па после ти си караше.

160

Случаен минувач

преди 7 месеца

Това гадно и безпринципно правителство да си ходи. Като трябва - на нови избори ще отидем. В края на краищата демокрацията е скъпо удоволствие. Но искам управници, които да знаят да казват думата "не" когато трябва и да защитават интересите на обикновените хора. И да не се мъчат да ни превръщат в колония. Защото тези това правят.

159

Анонимен

преди 7 месеца

Лойко,както винаги е неадекватен

158

Анонимен

преди 7 месеца

IT сектора не получава държавни субсидии и сравнението е неадекватно, както винаги.

157

Ралица

преди 7 месеца

Борисов доказан държавник във времето успешен политик и затова всеки иска с Борисов да управлява факт

156

хаааааа

преди 7 месеца

До инжектопляктора не е важно дали ще се запишеш в историята --това е ужас -- АА-с какво се записа този ????

155

ахаха

преди 7 месеца

До ДОБРЕ ЧЕИМАМЕ БОЙКОнещо ти има ти май недочуваш че и недовиждаш ?? ААА

154

Анонимен

преди 7 месеца

Да, ама ИТ компаниите не получават субсидии, и голяма част от тях, особено международните такива си плащат данъци, осигуровки за да може всичко да е изрядно. Така че кои майбаси според този *** трябва да се гледат - на земеделците (дет получават пари от наши данъци и евро фондове) или на ИТ-тата ?

153

Главанак

преди 7 месеца

азбира се , че най- големия мафиот ще се прави на умиротворител, все едно не е част от това правителство! Веече ни жмръзнаха нвеговите номера! Просто иска да се върне изп ран на власт, целия в бяло, за да може още и още да краде- това го знаят всички, въпреки че сега се прави на умряла лисица. Жалко за ония ***- ПП ДБ, че му повярваха и излъгаха народа!

152

Анонимен

преди 7 месеца

Този човек никога не е решавал проблеми, само е създавал проблеми.

151

Анонимен

преди 7 месеца

ГЕРБ пак искат да пълнят чекмеджетата с откраднати милиарди.

150

rambaldievskievich

преди 7 месеца

До Анонимен 167: Убивани са били развилнелите се комунисти/терористи - съветски ставленици, изпълняващи нарежданията им за метежи у нас и за стремеж за сваляне на властта. A, всъщност, къде ли по света комунистите не са били и не са диваци и варвари?

149

Гъдьо

преди 7 месеца

Горещо подкрепям справедливите искания на ХИЛЯДИ БГ ЗЕМЕДЕЛЦИ,ЖИВОТНОВЪДИ,ЕНЕРГЕТИЦИ...Час по-скоро трябва да изметем продажното и некадърно правителство на Харвардските ***-,***, ***,водени от смотаното академиче Мрънколай!!! Успех братлета ! Народът е с Вас !!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!

148

Анонимен

преди 7 месеца

Когато крадоха от субсидиите и еврофондовете нямаше криза.

147

Ай

преди 7 месеца

Намаляха кюлчетата и еврата и вече може да реши проблема...като ги напълни с парите отпуснати от европа.жаден за тия пари.

146

инжектопляктора

преди 7 месеца

До Bai DunТуй,онуй,но три пъти беше редовно избран премиер,нали?Записа се в историята.А,някой друг да се похвали.

145

Анонимен

преди 7 месеца

Септември ще бъде май. Ново Септемврийско въстание се случи срещу фашистката власт, след точно 100 години. Денков е готов да бие и убива народа, както преди 100 години, но медиите, СЕМ, Петър Волгин и Възраждане му пречат да действа, спъват работата му. Затова искаше да ги забрани и вкара в затвора и да работи по фашистки, както преди 100 години.