48

Велински

преди 7 месеца

Само яко къртене на подобни субекти

47

Мен

преди 7 месеца

наглостта им става все по голяма ! Но никой нищо не прави спрете им размножаването ,изнасилват децата ,ограбват ,разнасят болести ,убиват ....стига вече..Хубаво е направил полицая ако го накаже държавата ще съм една от всички хора които ще протестират за защита над полицая които го е гръмнал !!!умразата на хората към тях не е без причина ...наскоро беше когато моя приятелка ходеше по улицата с две торби и *** щяха да я удушат за да и вземат златното герданче ....

46

Руси

преди 7 месеца

Кариерата му на престъпник приключи безславно. Браво на полицая ! Трябва да го наградят.

45

Щял бил да бъде

преди 7 месеца

подведен под отговорност, ако престъпникът е застрелян в гръб. Да, ама как полицаят е можел да види, че онзи се е обърнал с гръб към него, след като го е напсувал в отговор на заповедта да спре. Било е тъмно като в рог. Този 18-годишен може да е направил заплашителен жест, как в тъмното полицаите да видят дали наистина държи пистолет? Как да видят, че после се е обърнал с гръб към тях, за да побегне? Престъпникът се е държал така, като че ли ще продължи да ги псува и смята да ги нападне.

44

Анонимен

преди 7 месеца

35 години безаконие, трагично образование и тотално отсъствие на държавата в махалите и гетата до това водят - бедност и престъпност. Тепърва ще има такива новини.

43

Анонимен

преди 7 месеца

До36. Що за човек си . Да пишеш за обир не трябва да се убива. Случая е обир , но опит да и счупи главата. И да и вземе документи

42

Анонимен

преди 7 месеца

До Шенген и ЕвроЗона /13/ Краденето на дамска чанта се наказва с куршум тогава, когато въпросното крадене се предхожда от удар с желязо по главата, който може да бъде квалифициран като умишлен опит за убийство.

41

Сам е избрал

преди 7 месеца

До Анонимен 12 - Ти казваш, огладнял и затова озверял. Който е огладнял въпреки че ежемесечно взима помощи, по-големи като сума от пенсията на повечето трудови пенсионери, той може да отиде да работи, да си спечели пари с честен труд и да си купи храна. Но щом е избрал не да работи, а да озверява, значи сам се е съгласил с него да се отнасят като със звяр, който причинява щети и дори застрашава здравето и живота на невинни хора.

40

Не се шегувам

преди 7 месеца

Предлагам в следващото народно събрание като депутат да бъде включен полицаят, отървал света от един от тези вредители. Да го включат в правната комисия и той да доразработи законът, въз основа на който се определят правомощията на полицията!

39

Данъкоплатец

преди 7 месеца

Защо нашите деца на тази възраст учат, а тези, които хрантутим само защото са от защитения вид, вилнеят? Каква ми е на мен файдата от тях? Каква полза имат от тях останалите данъкоплатци и държавата ни?

38

ОтличителнитеИмЧерти

преди 7 месеца

1. Сербез са само когато са в група. 2. Винаги нападат някой много по-слаб от тях и по възможност да е сам човек (тези са нападали сами момичета). 3. Нападат със зверска жесткост, без да мислят за последиците (удар по главата може да причини слепота или да отключи заболявания като епилепсия и шизофрения, но тях това не ги интересува, стига да има плячка, пък била тя и шепа стотинки). 4. Видят ли дебелия край на тоягата, бягат. 5. Когато и да гръмнат такъв, все е късно.

37

И Чалга Записите Се

преди 7 месеца

ИзПълНяват - "За Кокошка - няма Прошка, за Милиони - Няма Закони!"...

36

е то се чудех

преди 7 месеца

защо цял месец гледам нощно време едни момичета с каски . А и носещи и метална тръба .

35

До 32

преди 7 месеца

Ти разсъждаваш ли каква глупост си написал и какво си разбрал от написаното!?Или си от същия етнос с примитивно мислене?

34

Анонимен

преди 7 месеца

До 38 Този обкръжия е бъдещ убиец по-добре по рано отколкото късно

33

Анонимен

преди 7 месеца

За обир не бива да се убиват хора.

32

Борисчо

преди 7 месеца

Браво. Няма да прави повече грабежи. Издадена му е присъда по бързата процедура

31

Анонимен

преди 7 месеца

Със сигурност са роми.

30

Алекс

преди 7 месеца

Добра работа на полицията.Бандата е ликвидирана бързо.

29

Анонимен

преди 7 месеца

Измиването на безаконата стрелба на полицая продължава. По данни за сходни грабежи, извод за това, че деянията са на едни и същи, едентични с заловените лица, може да се установи само след събрани доказателства. Въпреки това се говори за банда!!!удряли С тръба и заплашвали с пистолет е изс,мукано от пръстите и вероятно добавено след инцидента. След като те ударят с тръба, няма смисъл да те плашат с пистолет. Полицая яко е загазил. Успеят ли да го отърват от затвора, става роб на измъкналите го.