9

Анонимен

преди 8 месеца

не може да се използват такива думи, ама академик по образованието, работил само с писалка - взе да разбира от икономика, от управление, земеделие, кукла на конци ама платена!

8

Факт

преди 8 месеца

Баце ще крепи коалицията докато милиардите му са в опасност. Като премине вълната, ще им ритне столчето.

7

Анонимен

преди 8 месеца

ГЕРБ си играят картите перфектно - имат ясно изразена евро-атлантическа позиция, но не дразнят копейките толкова много, колкото ПП/ДБ, и така на балотажа на местните избори, който масово ще е между кандидати на ГЕРБ и ПП/ДБ, копейки и комунисти ще гласуват предимно за ГЕРБ, като по-малко дразнещи ги

6

Ангелина

преди 8 месеца

Поръчковата "анализаторка" и "политоложка" ....се изказа в услуга на своя вожд.Не те искат това ,защото "сглобката" вече не им трябва и по този начин искат предизборно да си покачат "изкуствените резултати",чрез купен и корпоративен вот ,който и без това им е "бетониран",защото владеят изцяло институциите и местната власт...ВЪПРЕКИ ТОВА ГЕРБ СИ ОТИВА С БОРИСОВ...,А ЗА НЕГО НЯМА ДА ИМА МЕЖДУНАРОДНИ ИНДУЛГЕНЦИИ И СКОРО ЩЕ ГО ЗАСТИГНЕ НАЙ- ГОЛЕМИЯТ МУ КОШМАР ,ВЪПРЕКИ ЧЕ Е "НАПЕРИЛ ГРИВА" ОТНОВО...

5

Черните Ангели

преди 8 месеца

Единственото хубаво на тази дама е, че е наследница на убиеца на фашиста Луков. Само за това без значение какви глупости говори си заслужава уважението.

4

Анонимен

преди 8 месеца

Бойко ни предаде. Повече никога няма да го подкрепя. Като не иска да разваля сглобката - разваля партията си. Проблемът си е негов. Да се спасява!

3

Кокълът

преди 8 месеца

е сладък.... А герп са хищници и нямат насищане.

2

ТИ ЛУДА ЛИ СИ?

преди 8 месеца

ДА СЕ РАЗВАЛИ ЕВРОПЕЙСКАТА СГЛОБКА, ЗА ДА ДОЙДЕ РУСКА СГЛОБКА НА БСП, ВЪЗРАЖДАНЕ, ИТН И ПРЕЗИДЕНТСТВОТО..??.... И ДА ПРЕЖИВЯВАМЕ ПАК ЛУКАНОВА И ЖАНВИДЕНОВА ЗИМА..??

1

Фризьорка

преди 8 месеца

Погрижете се за косата си - направете си подходяща за възрастта Ви прическа, събраната на опашка коса не я прави чиста. Не взимате малко пари от герб , позволете си го.