293

Анонимен

преди 8 месеца

Маргарет Тачер желязната лейди,минйорите стачкуваха 3 год и не им дигна заплатите 1 стотинка.Държеше като удавник за държавата.

292

bg

преди 8 месеца

Да излизаме с камъни и павета да ги свалим тия продажници ! Едно яко паве в главата заслужава продажната кукла на конци Денков-Глупенков

291

ЦЕЛТА Е

преди 8 месеца

ДА СЕ ФАЛИРА БЪЛГАРСКОТО ЗЕМЕДЕЛИЕ И АМЕРИКАНЦИТЕ ДА ИЗКУПЯТ НА БЕЗЦЕНИЦА ЗЛАТНАТА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ. КАКТО СТАНА В УКРАЙНА. ЗАЩОТО В СВЕТА СЕ ЗАДАВА КРИЗА С ИЗХРАНВАНЕТО И ХЛЯБА СТАВА ОРЪЖИЕ.

290

Анонимен

преди 8 месеца

Слугите на Козяк бранят американското зърно от Украйна

289

Анонимен

преди 8 месеца

Лобисти искат да изкарат милиони от зърно без да го произвеждат.

288

Анонимен

преди 8 месеца

Оставка на академика

287

Разликата

преди 8 месеца

За пореден пореден път не можем да отделим плавата от зърното.Драги, направете разлика м-у производители и мутри търгаши, които изкупуват зърното. Къде се намират същите тия търгаши, с какво се занимават, защото производителите-произвеждат. А сега за селяни и граждани-едните подскачат по жълтите павета,а другите произвеждат. На едните децата са с набъбнали прелести и високо кръвно, другите нямат под. проблеми.

286

Анонимен

преди 8 месеца

Да се конфискуват земите на Зърнарите. Нов 9-ти септември трябва!! Тогава ще ядем качествена пшеница . Просто е. На бг селянина демокрацията ме му понася.Обръща всичко на кражба. Ето оня банкянския селянин окраде милиарди. В грооба ли ще ги носи?! Щото със сигурност децата му няма да ги харчат. Ще им ги вземем!!

285

Анонимен

преди 8 месеца

СЪЮЗА НА МАФИОТИТЕ ЗЪРНАРИ ОСЪЖДА НЕЩО СИ : ИСТИНАТА ,ЧЕ ТОЗИ СЪЮЗ СА ТЕРОРИСТИ. .ЗЪРНАРИТЕ ЖЕЛАЯТ СМЪРНА НА БЪЛГАРИТЕ.

284

Баба ви

преди 8 месеца

От едната страна страна силно забогатяли зърнопроизводители, от другата страна посолството с техните поставени лица а по средата опитните зайчета.

283

НАНЕ - ЕВРОАТЛАНТИК

преди 8 месеца

Я НЕ САКАМ ДА ИМАМ БЕНТЛИ, А САКАМ НА ЗЪРНАРО ВУТЕ ДА МУ ГО ЗЕМАТ. Нъц!

282

Анонимен

преди 8 месеца

До 282. Ха Денков затова ли им завижда. Академик пък няма бентли. Ха, ха, ха. Ама аз за да направя мръсно на тези с бентлитата няма да ям отровно украинското жито и мед.

281

Анонимен

преди 8 месеца

Чух че миналата година в Испания хранели прасетата с украинска пшеница. Заначи и тя е фуражна . И токсична отгоре на това.

280

ЗА ВАС

преди 8 месеца

Имало едно време едни предатели на България! После ги обесили пред едно посолство!

279

Анонимен

преди 8 месеца

Октопода са МАФИЯ

278

Анонимен

преди 8 месеца

Айде да бутнем зърнарите вместо правителството!!! Всеки среден зърнар с основно образование е 10 пъти по-богат от един академик учил 30 години! Зърнарите обраха бедните селяни....

277

Анонимен

преди 8 месеца

Айде да бутнем зърнарите вместо правителството!!! Всеки среден зърнар с основно образование е 10 пъти по-богат от един академик учил 30 години! Зърнарите образование бедните селяни....

276

ЕДИНСТВЕНИЯТ ИЗХОД

преди 8 месеца

за да НЕ ЯДЕМ украинска ГМО храна с обеднен уран е ДА ПОДКРЕПЯМЕ РУСИЯ докато не превземе цялата украинска територия, след което ЕС ще наложи забрана за внос на храни от споменатата територия, защото те вече ще са руски! Европа загива защото руснаци и украинци се трепят, а европейците се тровят по тяхно желание благодарение на евроатлантическата солидарност с краварите, които доволно потриват ръце.

275

Анонимен

преди 8 месеца

Не са терористи! Само откраднаха земята на хората и точат евросубсидии!

274

Анонимен

преди 8 месеца

Е,не е било нужно да употреби такава крайна дума,макар че смисълът в общи линии е същия. Не може да произвеждаш толкова продукция, че само 1/3 от нея стига за страната, а 2/3 са за износ и да искаш държавата да те спонсорира, затова че не си конкурентноспособен с цената си за износа.А вие какво правите: определяте по-висока цена на зърното в България и с нея компенсирате по-ниската износна цена. Откъде накъде ние ще ви спонсорираме? Не купувайте бентлита и нови много скъпи земеделски машини.