11

Анонимен

преди 8 месеца

И аз съм за, да се дават пари за обезщетение ,ако някой си отиде поради лекарска грешка! Обаче това е почти невъзможно- покриват си се едни други и винаги има оправдание!!! Баща ми влезе в болница за изследвания, дадоха му нови лекарства и получи инсулт!! След 4 дена в кома си отиде!!! Защото са много можещи лекарите!! Като знам как пиеха в университета, мои приятели.. !!!

10

Анонимен

преди 8 месеца

Не мога да разбера ,защо ще се дават пари на близките на загиналите. Бедствие, нещастие, какво общо има държавата? Колко роднини си отидоха, заради некомпетентни доктори ? - това е по- страшно , като случая с Дания!!! Тези четиримата, Господ си ги е прибрал, защо от нашия джоб , ще ги компенсиране, някакви си там! Съжалявам за загубата им!

9

До3 Първолак

преди 8 месеца

Не си разбрал. 15к е за семействата на загиналите. Х 1512лв е на пострадало домакинство.

8

отдавна казано

преди 8 месеца

Мътвия с цветя не можеш да го накичиш (колкото и да го кичиш) и глyпака на акъл не можеш да го научиш (колкото и да го учиш).

7

баба мара

преди 8 месеца

първо се дават помощи на къщите които не дават стаи под наем след това саостаналите какви приходи имат какви данъци са плащали не може на всички поравно мислете на изборите кого избирате в общ съвет защото те са давалиразрешения за сечта и бетониране на населените места при следващия дъжд ще сеповтори всичко отново

6

Руси

преди 8 месеца

Застроиха и дръпнаха едни мангизи, съучастия на всички нива и корупция ,сега солидарни били с парите на данъкоплатеца, защо някой не зададе въпроса дали са застраховани ,както вървяха хората в Карлово на шиш. Накрая ние плащаме ,нямам против ама те се бъзикат вече.

5

Е

преди 8 месеца

Разликата е че по черноморието хотели,къщи и д-р. Са техни .а другите свинете ги яли.няма управия в тая държава.

4

Най-евтиният

преди 8 месеца

човек на земята е българинът цената му не се доближава даже до конкурентните само 15 000 лв, 7 500 колкото е цената на един трофей от сръндак ? За държава ли говорим или за место на което се провеждат търгове на селскостопанска продукция ?

3

Първолак

преди 8 месеца

15к на 103 домакинства, това прави по по-малко от 150 лева.

2

лекар ихтиманец

преди 8 месеца

Лицемерни продажници!

1

ЬЬЬ

преди 8 месеца

Каква е разликата между унищожените домакинства в карловско и по южното черноморие,че първите се обезщетяват с 10 пъти по малки суми?