106

Анонимен

преди 8 месеца

Свършиха опорките са майбасите, сега ще мислим опорки че едните тровели другите. Нищо че не съм чувал пчели да събират мед от пшеница.

105

УКРАИНСКИИ ОЛИГАРХ

преди 8 месеца

БРАВО ДЕНКОВ ! БРАВООООООООО !!! КОНГРАЧУЛЕЙШЪНС ТИ МНОГОООО !!! ТИ НАДМИНА И ТАГАРЕВ ТОВАРИЩ !!! СПАСИБАААААААААААААаааааааааа. ТИ МНОГО, МНОГО НАШ ЧОВЕК. ТИ ПОВЕЧЕ УКРАИН ОТКОЛКОТО БОЛГАР. СЛАВА ТЕБЕ. НАГРАЖДАЕМ ТЕБЯ С ПРЕЧУПЕНИИ КРЕСТ.

104

бравос на пчеларите

преди 8 месеца

Години наред реване по медиите, как зърнарите им тровели пчелите - сега ще подкрепят зърнарите. Абдали нещастни!!!

103

Анонимен

преди 8 месеца

От Украйна, Полша и др., произведено и транспортирано до Бг, по евтино от бг производителите, е как така и яйца и мляко и месо, и плодове и зеленчуци и какво ли не, пристига и се търгува на по ниски цени от родното.

102

Анонимен

преди 8 месеца

След като спре евтиния внос от Украйна, тогава какво, брутален скок на цените или...., нека се каже какво ще стане, защото и Бг производителите могат да фалират, ако не реализират продукцията си. Украйна помага на България за еврозоната с ниските си цени, а после какво и как, или космос цени.

101

ХА ХА ХА

преди 8 месеца

Добре, че застават до, а не зад ...

100

Анонимен

преди 8 месеца

И какво стана? От както сме в ЕС нямаме земеделие и животновъдство и на всичкото отгоре всичко произведено извън европата излиза по-евтино.

99

Тъпанар

преди 8 месеца

Пчелари, зърнари и други крупни производители! Къде бяхте, когато 2012 започна унищожаването на дребните и средните производители в други сфери? Тогава мъдро напявахте мантрата "Боли ме к...а за тях", нали така? Тогава ви се каза, че този процес, ще дойде и при вас, а вие заключихте - "Ама Аз, ехее Аз..."Нека отбележим, че тия други дребни и средни производители и 1 стотинка субсидия не са получили.

98

боби

преди 8 месеца

14-16 за кило мед на дребно им е зле?!А по колко искат да го дават? 100, 150?!

97

ДА ВИ Е СЛАДКО !

преди 8 месеца

ХЛЯБ, БИРА, МЛЯКО, МЕСО, МАЛИНИ, МЕД С ГМО и ОБЕДНЕН УРАН от Украйна !!!!!!!!!!!!!!!!!! НАЗДРАВЕ И С РАДИОАКТИВНА ВОДКА - ХВАЩА ПО-БЪРЗО И ЯКО, И ЯКО КЪМ ОНЯ СВЕТ :)))

96

Анонимен

преди 8 месеца

ЗЕМЕДЕЛИЕТО В БЪЛГАРИЯ Е В РЪЦЕТЕ НА КОМУНИСТИТЕ ОТ ПРЕХОДА!ДРУГАРИТЕ РАЗГРАБИХА ТЕХНИКАТА НА ТКЗС!НА БЕЗЦЕНИЦА! ПОСЛЕ ИЗКУПИХА ЗЕМАТА НА БЕЗЦЕНИЦА И СЕГА ИЗВИВАТ РЭЦЕТЕ НА ДЪРЖАВАТА! ИЛИ ЩЕ ПРОДАВАМЕ НА ВИСОКИ ЦЕНИ ИЛИ БУТАМЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО!ТОВА Е ПРОЗРОЧНО!ЗАД ЦЯЛАТА СХЕМА СТОИ РЕЗИДЕНТА!

95

Еврогейец

преди 8 месеца

Вадете танковете срещу пчеларите,на 2 лв кг мед трябва да се изкупува нашия мед.Трябваа пчеларството в България да се унищожи.

94

Анонимен

преди 8 месеца

До 106 В Гърция един буркан мед е 8лв. И пише - български.

93

Протест

преди 8 месеца

Тези пчелари тотално се наведоха, загубиха ми уважението. Да протестират заедно със зърнените милионери от чието пръскане им умират пчелите. Наистина падение, те трябва срещу зърнарите да се вдигнат, как изобщо може да са заедно.Намирисва ми че им е платено. Аз гледам боровинки, но за мен държавата не регламентира субсидии, но за зърно 2млр. Хляб Симид с тиквено семе от Украйна 500гр днес в магазина платих 2.95лв. Трябва или да не ям или да купувам най-големия ***.

92

Анонимен

преди 8 месеца

Един буркан с мед е 850гр. и се продава за 13лв., пита се колко лв. струват 1000гр..Ха ся де! Що ли не излиза таа сметка?

91

Анонимен

преди 8 месеца

отделните производствени сектори на земеделието и животновъдството докато лапат държавни субсидии са по-ниски от тревата и по-тихи от водата. Като им го подадат на два ката по брюкселска рецепта и се активират. Научиха се да карат бентлита и сега не искат да слязат на ауди или шкода

90

Анонимен

преди 8 месеца

"защо един буркан мед в магазина е 13лв"- защото в западна Европа по магазините е 8-15евро и далеч не е на качеството на българския

89

Анонимен

преди 8 месеца

Ай честито! На пролет си вземам два кошера и повече мед от вас няма да пипна. Ако я закъсам, специално ще го търся да не е български.

88

Анонимен

преди 8 месеца

И като протестирате ще ме принудите да съм ви клиент, или ще ме отвратите от това, че работите за интересите на военопрестъпници, мародери и олигарси?

87

Анонимен

преди 8 месеца

Защо един буркан мед в магазина е 13 лв ?