300

Анонимен

преди 8 месеца

ТОЗИ НЕКАДЪРНИК ДА СИ ПРОЧЕТЕ ОТ КОЯ ДАТА Е ПРЕЗИДЕНТ! ДА СМЕТНЕ КОЛКО ГОДИНИ УПРАВЛЯВА С НАЗНАЧЕНИ ОТ НЕГО НЕКАДЪРНИЦИ! ДА ВИДИ В КАКВО СЪСТОЯНИЕ ОСТАВИ ВВС!НЯМАШЕ САМОЛЕТИ ЗА ПАРАДА!БЕЗОЧИЕ!

299

Анонимен

преди 8 месеца

Не знам Боко Моко, ама с 20 лв пълних торбата в магазина, една камара млади хора се върнаха, къде миеха чинии, а при 2г служебни правителства, с 50лв не мога половината неща да си купя.

298

Дядо Стефчо

преди 8 месеца

Радев нямаш ли огледало бе старец?

297

Анонимен

преди 8 месеца

Ми щото Боко управлява вече 15 години. Затова хората избягаха.

296

Абе Радев!

преди 8 месеца

Ако мислиш, че ще трогнеш депутатите с тези факти, дълбоко се лъжеш -> те отдавна живеят е паралелен свят!

295

Анонимен

преди 8 месеца

Не, президентът на България не управлява. Управляват изпълнителната власт, законодателната власт и съдебната власт. Президентът не към нито една от тези власти.

294

Анонимен

преди 8 месеца

Защо ми изтрихте коментара дето казах, че България е сива и кална и държавните институции не са на ниво. Кой обиждам с истината? Така е, създайте условия за живот и никой няма да се изнася към ЕС. Лостовете са в държавните институции. Хайде да се размърдат, а не само заплати да вземат.

293

Анонимен

преди 8 месеца

Радев не управлява ли от 8 години?

292

Анонимен

преди 8 месеца

От тези 850000 души колко са починалите и какво е разпределението по възраст на останалите?А първите 20 години след промените какво се е случило? А колко заминаха с полетите за Хавана и останаха в Канада или САЩ през 90-те години? Искам подробна информация, а не подбрана.

291

Муньо

преди 8 месеца

Заради такива червени другари като тебе бягат младите от България!

290

Анонимен

преди 8 месеца

Най-простият отговор, на запад ако работиш ще имаш истинска пенсия , а децата ти по-добро бъдеще, в България образованието е евтино , но е некачествено, повечето млади са напълно неподготвени за реална работна среда, друг е въпросът че има специалности по които няма никаква реализация

289

Bugarin bosilegrad

преди 8 месеца

Защтото имат брат на путин президент

288

Анонимен

преди 8 месеца

До метематик Бауцаров - Слаб 2, сядай си. Какво общо има президентът с управлението на България? Приемането на законите, управлението на държавата - икономика, образование и т.н., правосъдие, нямат общо с президента. Корупцията къде е? Ами в изпълнителната, съдебната и законодателната власт.

287

Мона

преди 8 месеца

Справедливост? Баба ми, през 1997 година беше вече на 70+ години и беше отгледала 2 деца до възрастни и работила поне 35 години стаж в сладкарската промишленост и след това персонал в училище, като се смени от социализъм на капитализъм. И пенсията и стана 3 долара на месец. Ей ТОВА ви е българската справедливост. В този момент ми стана ясно какво ме чака, ако остана в милата родина татковина. И по този повод се изнесох по живо по здраво и няма да чакам на подаянията на българската пенсионна с-***

286

метематик Бауцаров

преди 8 месеца

Е по моите скромни изчисления 170 000 са емигрирали през Радевите години. Да обясни и той

285

Политкоректен

преди 8 месеца

Нека да започнем от тук: ти си талантлив художник, композитор, физик, химик, режисьор, писател, пилот, .... Да не изброяваме всички професии. Та искаш да се изграждаш в твоята област и да реализираш определени проекти в своя живот. И? Какви точно възможности за реализация имаш тук? Има само ченгета от ДС и техните отрочета, които са окупирали всичко и пречат на обществото да се развива. Не, че някой в чужбина е приплакал за теб. Ясно е, че ще си смотанякът с най-ниска заплата. Но иначе изгниваш.

284

Deutschland

преди 8 месеца

От тях 500 000 са роми. Останалите необразовани и не квалифицирани Аз други "млади" тук не съм видял вече 20 години .Това радев скри от хората .

283

Епидоралния

преди 8 месеца

Как ме е срам, че гласувах за тоя... не подозирах, че може да е такъв наглец. Аз исках само да го нашия на Боко с 200. Но камшика почва да удря обратно

282

Анонимен

преди 8 месеца

ДРУГАРИТЕ НАПРАВИХА МИРЕН ПРЕХОД?ПОДАРИХА СИ ЗАВОДИТЕ!НАРЯЗАХА ГИ НА СКРАБ И ФАЛИРАХА БАНКИТЕ С НЕОБЕЗПЕЧЕНИ КРЕДИТИ ЗА СВОЙ хора!ПРИБРАХА СПЕСТЯВАНИЯТА НА ХОРАТА!ИИИИИ ПОСЛЕ НАГЛО ХУЛЯТ ДЕМОКРАЦИЯТА ЗА БЕДНОСТТА СЛЕД 1989!БЕЗСРАМИЕ!ДАЖЕ ГЕЧЕВ ИЗЛИЗА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ДА КРИТИКУВА! Даже много страда за бедните!ГЕЧЕВ!РУМЕН ПЕТКОВ! РУМЕН ОВЧАРОВ ПЪРВАНОВ! НАГЛОСТ!КОЛКО ХЖРА УМРЯХА КОГАТО ПАРИТЕ ЗА НОВ АПАРТАМЕНТ ИЛИ КОЛА СТИГАХА ЗА ДВА КГ МЕСО!18000 СТАНАХА 18 ЛВ !БКП Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ВРАГ НА НАРОДА

281

Анонимен

преди 8 месеца

Един малък линч на парламента , прокуратурата, съдилищата и повече няма да смеят един подкуп да вземат следващите!!! Естествено и проблема с ромското население , трябва да се вземе по- сериозно и всичко ще стане екстра! Много малко ни трябва за да сме добре...