47

Весо

преди 8 месеца

Не е точно!63 % от българите участват трайно в едно ...да псуват и таковата мамата на Парламент,управляващи имногото ни крадливи политици!Истина е!

46

Анонимен

преди 8 месеца

Пиенето на бири и ракии пред блока е културно-политическо събитие със спортни нюанси. Топ експерти на живо се изказват по наболелите проблеми в спорта, политиката и културата и предлагат решения.

45

...

преди 8 месеца

Последният балет, на който бях беше меко казано излагация. Кино няма нужда да се посещава. Има си стриминг услуги. Театър, много внимателно, защото последно време всякакви "културтрегери" си позволяват да правят театри без стойност. Музеи и пътувания винаги с най-голямо удоволствие. Имам абсолютен контрол над това, което мога да видя и да науча.

44

Анонимен

преди 8 месеца

С брачеда и баджанака пекохме ракията на казана. Това си е културно събитие отдето и да го погледнеш.

43

58 годишен

преди 8 месеца

За работещите бедни в България НЯМА културни събития.Това е новият капитализъм.Трябва да мислите за наема,как да си платите тока,или как да изхраните детенцето си,майката и себе си.Ако имате кредити...става страшно!!!Ако пък останете БЕЗ РАБОТА...

42

нафърфорий

преди 8 месеца

В какво културно събитие да участваме? В "Софийя Прайд" ??? Неъ, благодаря!!!

41

Карделен

преди 8 месеца

Българска официална делегация е на посещение в Швейцария и домакините ги развеждат из улиците на Женева. По едно време един от българските делегати започва да се смее на висок глас. Един от домакините го пита "Защо се смееш?" Нашенеца посочва сграда, върху която пише "Швейцарско Министерство на Мореплаването" и казва "Вие море нямате, но министерство по мораплаване имате!" Швейцареца се замисля за няколко секунди и отговаря "Ама и вие министерство на културата имате!"

40

Нация

преди 8 месеца

Която се кланят на диктатура няма как друго да е

39

Анонимен

преди 8 месеца

На каква база са направени горните изводи? Представително проучване? Колко човека са анкетирани? В цялата страна или само в София и други големи градове? Без такива уточнения "изследването" издиша отвсякъде.

38

Нито

преди 8 месеца

На празник бил национален или не, нито на църковен , нацията изчезва и тва е следствие унищожението на цвета на нацията от безбожните комунисти и управлението им до сега, нацията вече няма идентичност и просто ще изчезне

37

А на кръчма ходат ли

преди 8 месеца

10 %

36

Анонимен

преди 8 месеца

Да ама за сметка на това,всички ходим на *Цирк"и то вече 30 години,в който една шепа червени клоуни ни правят на маймунu!

35

Анонимен

преди 8 месеца

И аз си седа дома

34

Бански

преди 8 месеца

Що да не се изпразниха шалга клубовете ???

33

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 8 месеца

40.3%???? хЪм че това е точно колкото електората на ГЕРБДПСДС

32

Хаха

преди 8 месеца

Ако имате предвид ЛГБТ-коректни розови и "многоцветни" събития...мда, не участваме.

31

И правилно правят!

преди 8 месеца

Тая новата "култура" по добре да си далече от нея. Навсякъде простотия, пропаганда и някакви пълни глупости правени само за пари. Спорта го съсипаха. Изкуството се напълни с грозотии. Събитията много зле. Сега нали е модерно, през НПО-та, през програми, през общински проекти и др всичко е направено да усвояват пари. Е, аз пък предпочитам да си стоя на село. Не искам вече никаква култура. Вече и в града рядко ходя освен на пазар. Пък и хората вече не са ми интересни. Нагледах се на простотия.

30

Анонимен

преди 8 месеца

Културата е тотално избутана от халтурата и чалгата!

29

Шолц Пирата

преди 8 месеца

Детски градини в Германия въвеждат "стаи за сексуално изследване", където децата да участват в сексуални игри. Две занимални в германската провинция Северен Рейн-Вестфалия са обсъдили планове за насърчаване на безопасни места, където малките деца могат да изследват мастурбацията, съобщи Die Welt. Германският вестник съобщи, че една детска градина в Керпен предлага на децата "свободата да изпробват детската сексуалност".

28

Анонимен

преди 8 месеца

Ами идете сами и вижте тия КоЛт0рни събития. Плащаш билет за кръчмарски хумор. Или тая тъпотия да виждаш слушалката на актрисата на ухото, че е толкова *** и не си знае реплийите. Това да отидеш на театър е все едно да гледаш папагали в зоологическата градина. Ана едните са АРТ. Помогнете ниии... Ми как да ти помогна като само-лайнарии правиш?