157

Пешо

преди 8 месеца

Някой, мисли ли, че един ден може да се наложи да се възстановява. Политическата ситуация занапред е непредвидима. Ето защо паметниците трябва да се пазят, а когато се вдигат да се мисли 500г. напред.

156

Тон

преди 8 месеца

Те и талибаните рушаха,паметника трябва да стой ида помним,защото ако забравим, на негово място ще дойде друг,и пак няма да сме доволни!

155

МЪКА И СМЕХ

преди 8 месеца

абе а рушенето и според твоя милост законно ли е? Десничката от бадняци с политическа ориентация на милиардери точно заслужавахте в България да влязат англоамариканците, да се повтори завоя на Черна и Дойран от Първата световна, и България да отиде по билото на Стара планина... добре че дойде червената армия та народа не излезе да воюва.

154

Анонимен

преди 8 месеца

някога усмихвал ли се е през своя тъжен неемоционален живот... И вие го избрахте да прояви човешко съчувствие към вас... някаква наченка на емоция... паметника, костите, плочата...

153

:-)

преди 8 месеца

Създайте нещо ало десните стига рушахте и грабехте направеното през комунизма. Стига санирахте строежите на комунизма некачествено и непрозрачно...

152

Анонимен

преди 8 месеца

До Учете историяза австро-германския доказан шпионин и придворен лакей на стамболовисткия корумпиран тоталитарен режим Захари Стоянов не може да се смята, че е обективен и безпристрастен коментатор на съвремието. Освен това е неграметен до една година преди Априлското въстание и не е могъл нищо да прочете от посочените от него. Такива сте и вие не сте чели а лъжете.

151

КОЙ КАКЪВ Е

преди 8 месеца

по какво си приличат талибаните с психодеснитей? По отношението към историята, паметниците и по реалното съдържание на демократизма... така със закани зца сваляне на плочи и паметници замитат реалните проблеми под килима.

150

Darko

преди 8 месеца

Аве каква плоча бе? Разкарайте този абсурден паметник от там, тоя за плочи ми говори. Веднага да се премахне това недоразумение от там! Паметници на окупатори, на които дори сме платили със злато кому е нужно това!? Май май верно ще играе тоягата по тия самозабравили се копейкаджии. Като искате петолъчки и други тъпотии марш в масквата и расията през Истанбул има полети. Продажни подметки!

149

Списаревски

преди 8 месеца

Изчезни мухъл небългарски! Не искам да слушам простотии...

148

Учете история

преди 8 месеца

"Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския."(Захари Стоянов, из предисловието към брошурата на Г.С. Раковски "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1886 г.)

147

Горноница

преди 8 месеца

Трайчо Ти оправи енергетиката ,Сега с паметника на Съветската армия се знаее!

146

До Росица

преди 8 месеца

Въри се гръмни

145

Росица

преди 8 месеца

Трайчо, пълен *** си!

144

бойко

преди 8 месеца

Тия с бой не се оправят, куршум между очите и толкоз

143

жорето

преди 8 месеца

На тоя ако му опъна два шамара ще се посере от страх

142

gogo

преди 8 месеца

И този пикльо твори история

141

Анонимен

преди 8 месеца

Бутайте *** ! Нищо не сте построили !

140

Анонимен

преди 8 месеца

Седесарското чифтокопитно каза, че паметникът разделял софиянци, затова щели да го махат. Колко нагло е това същество! Взехме властта и сега ще правим каквото си искаме, без значение дали има несъгласни с нас хора, е превода на думите на седесаря!

139

Анонимен

преди 8 месеца

Свалената плоча я дайте на госпожа Митрофанова като скъп дар от България.

138

Анонимен

преди 8 месеца

Това е въпросът, че и за този паметник и за Белене българският народ е плащал десетилетия наред, а сега Асен Василев го бастисва, все едно българите не са му никакви, той е американец