9

Нютон

преди 7 месеца

Всичко е точно - ако жената може да докаже пред съда как магията е стопила златото, значи няма казус

8

Роза

преди 8 месеца

Докато има наивници,ще има и измамници!"Аз като съм те лъгала,ти защо си ми вярвала?"-реплика на врачка към измамена клиентка.

7

Едно време

преди 8 месеца

в нашия квартал имаше една много стара баба Люба, беше ромка, умееше да разваля черни магии. Много я търсеха хората. Веднъж баща ми отиде да я пита дали ще спечели конкурса за директор на училището в квартала, и с майка ми бяха отишли при нея и питали я и Люба им казала - брате, ти че ша го спечелиш, ша го спечелиш, ама обърнете внимание на дъщерята, че е ялова, бездетна ша е, ша са ожени, ама нема да имат родни деца. И така й стана, кака не можа да има деца и си осиновиха едно.

6

анонимен

преди 8 месеца

До АнонименТака е не е луд този който яде баницата а този който го дава. Неграмотен и безверен народ това заслужава....

5

Анонимен

преди 8 месеца

Ммичето как е дало златото си на тази? Ако го е изпратила чрез куриерска фирма, обявила ли е стойността му?

4

Анонимен

преди 8 месеца

Наистина не разбирам за какво я съдят???? До колкото разбирам потърпевшата си е предала парите и златото съвсем доброволно!? Тогава, откъде знят че е нямало магия, и че златото не се е стопило???

3

История

преди 8 месеца

и го изпратили в изгнание. Станал поп на селото. Беше бая възрастен, накрая ходеше бая сгърбен, все в едно черно расо. Спеше в църквата в една малка стаичка 2 на 2, сега мисля че я превърнаха в дърварник. Правеше си такива мръсснии работи. Много хора го виждаха и на много хора лоши неща се случваха. Даже казваха, че от братството го анатемосали. Ама почина отдавна. Все пак Бог да го прости и той да го съди, ако е правил такива лоши неща!

2

rofl

преди 8 месеца

Това е за мешерето, не е за нормален съд. Направете колонка гаджалски неволи за такива статии...

1

История

преди 8 месеца

Едно време попът на нашето село, поп Грую се казваше, говореха хората, че прави черни магии на хората. Бях малък. Имаше зад църквата едно много старо гробище, денем и нощем хората го виждаха там. Даже баба Мария, когато почина мъжа й, и викнаха свещеника да прави молебен, го беше видяла с ножица да реже от косата на мъртвеца. Искаха до патриарх Максим да пишат. Старите хора говореха, че навремето Грую бил архимандрит в София, но заради неговите увлечения по злото го отличили от братството.